nrkmaiden Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 μαζευα ιπ για τη κασσιο Πρεπει να ειμαι απιστευτα κωλοφαρδος... edit: οσους εχω δει με το καινουριο σκιν του εζ τις περισσοτερες φορες failaroun
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 meaning? γενικα παιζω με cass , δεν ειχα καποιο σκιν μιας και δεν μου αρεσε κανενα , αλλα αυτο φαινεται ενδιαφερον και μιας που ειναι και free ακομα καλυτερα για μια αλλαγη. απλα παλι σκεφτομαι οτι θα βρομισει ο τοπος παλι με την cass απο 15χρονα θα μπαινουν να παιζουν τον champ σε ranked μονο για το σκιν. οτι εγινε με τον ez δλδ, ακομα χειροτερα. Meaning οτι δεν αλλαζει τιποτα στα spells της και στα sounds της παρα μονο η εξωτερικη της εμφανιση Περιμενα περισσοτερα Like this...
kuzko21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 προφανως ρε συ...ο ez ειναι αρκετα ιδιαιτερος champ. αρκετα squishy και καθολου sustain... ειναι πολυ fun to play champ αλλα θελει αρκετο mastering ενα καλο support και ενα team που νιωθει οτι πρεπει να σε φυλλαξει και λιγο περισσοτερο στην αρχη ειδικα. Meaning οτι δεν αλλαζει τιποτα στα spells της και στα sounds της παρα μονο η εξωτερικη της εμφανιση Περιμενα περισσοτερα Like this... ναι οκ , μαζι σου. αυτος ο lee sin απο που ειναι? φοβερο skin...
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 προφανως ρε συ...ο ez ειναι αρκετα ιδιαιτερος champ. αρκετα squishy και καθολου sustain... ειναι πολυ fun to play champ αλλα θελει αρκετο mastering ενα καλο support και ενα team που νιωθει οτι πρεπει να σε φυλλαξει και λιγο περισσοτερο στην αρχη ειδικα. ναι οκ , μαζι σου. αυτος ο lee sin απο που ειναι? φοβερο skin... Θα μπει μαζι με το καινουριο patch Νεο skin Mundo as well που δεν μοιαζει με Mundo βεβαια αλλα anyways Παρτε και το δευτερο skin απο Zyra που θυμιζει λιγο Flame Attronach απo Skyrim Στον PBE που ειναι up εχουν βαλει και την Zyra αλλα και τα Eve/Twich reworks Της eve μοιαζει αρκετα ενδιαφερον Και αλλαζουν και τα splash art απο Corki και Jax
bad_freddy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Aμα δεν εχεις τον champ παιρνεις και τον champ. οπως ειχε γινει με τον alistar στο youtube η το riot girl tristana. δεν ειχα κανενα απο τους δυο Champ και μολις εκανα redeem τον κωδικο ανοιξαν και οι champs και τα skins μαζι. Επισης απ οτι καταλαβα το skin θα δωθει σε ολους τους ελληνες παιχτες στον EUNE, εαν πας στο event μπορεις να διεκδικησεις και το αγαλματακι ... Ο κωδικός για redeem που βρίσκεται? Μου ήρθε και μένα το μεσημέρι μειλ για το LoL στα ελληνικά, όπως παραπάνω αλλά δεν είδα κανένα κωδικό... Μήπως είναι κάπου αλλού?
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δεν εχει δοθει ακομα ο κωδικος μην τρελαινεστε ,σιγα και το skin anyways
haris013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δεν εχει δοθει ακομα ο κωδικος μην τρελαινεστε ,σιγα και το skin anyways ρε παιδια επειδη εχασα επισοδεια ποιο σκιν? θα παρουμε τσαμπε σκιν?
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ρε παιδια επειδη εχασα επισοδεια ποιο σκιν? θα παρουμε τσαμπε σκιν? Δες στην 383 σελ
haris013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δες στην 383 σελ cassio! και σκεφτομουν να την αγωρασω
Tobajara Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Λίγα λόγια για αυτό που βλέπετε. Χάσαμε τελικά από στρατηγικό λάθος, έμπλεξα εγώ ο amumu και ένας άλλος σε 3v5 στη ζούγκλα δίπλα στο baron επειδή τον παρακολουθούσαμε και μας κύκλωσαν στην περιοχή μας. Οι άλλοι 2 ήταν στη βάση γιατί είχαμε 2 inhibitors διαλυμένους και μπάζαμε. Υποχρεωτικά έπρεπε να χωριστούμε γιατί αν παίρνανε baron ήμασταν νεκροί, αλλά κινήθηκα(με) λάθος. Πριν από αυτό, είχαμε χάσε 3 ευκαιρίες να πάρουμε το ματς και έγιναν μερικά πολύ χοντρά λάθη που δε θέλω να αναλύσω. Ο λόγος που δεν τις εκμεταλευτήκαμε είναι ένας και πολύ απλός. Το chase kill. ΔΕΝ είναι δυνατό να είμαστε μέσα στη βάση τους με baron buff, να έχουν ένα νεκρό από πριν και ο ένας μας να μας παρατάει για να πάει πάνω να φάει έναν άσχετο φουκαρά. ΔΕ γίνεται να είμαι ο μόνος που βαράει turret και οι άλλοι να τρέχουν γύρω γύρω ΣΕ ΟΛΗ τη βάση για να σκοτώσουν κάτι με 100 HP και να καταλήγουν φέτες. ΔΕ γίνεται να κάνουμε push και να θυμούνται μερικοί τους minions που δεν ενοχλούν ή το jungling. Μετάνιωσα 1000 φορές τη Thornmail που αγόρασα για Teemo και Ashe, έπρεπε να είχα κανένα Rabadon's...
Atallos1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Λίγα λόγια για αυτό που βλέπετε. Χάσαμε τελικά από στρατηγικό λάθος, έμπλεξα εγώ ο amumu και ένας άλλος σε 3v5 στη ζούγκλα δίπλα στο baron επειδή τον παρακολουθούσαμε και μας κύκλωσαν στην περιοχή μας. Οι άλλοι 2 ήταν στη βάση γιατί είχαμε 2 inhibitors διαλυμένους και μπάζαμε. Υποχρεωτικά έπρεπε να χωριστούμε γιατί αν παίρνανε baron ήμασταν νεκροί, αλλά κινήθηκα(με) λάθος. Πριν από αυτό, είχαμε χάσε 3 ευκαιρίες να πάρουμε το ματς και έγιναν μερικά πολύ χοντρά λάθη που δε θέλω να αναλύσω. Ο λόγος που δεν τις εκμεταλευτήκαμε είναι ένας και πολύ απλός. Το chase kill. ΔΕΝ είναι δυνατό να είμαστε μέσα στη βάση τους με baron buff, να έχουν ένα νεκρό από πριν και ο ένας μας να μας παρατάει για να πάει πάνω να φάει έναν άσχετο φουκαρά. ΔΕ γίνεται να είμαι ο μόνος που βαράει turret και οι άλλοι να τρέχουν γύρω γύρω ΣΕ ΟΛΗ τη βάση για να σκοτώσουν κάτι με 100 HP και να καταλήγουν φέτες. ΔΕ γίνεται να κάνουμε push και να θυμούνται μερικοί τους minions που δεν ενοχλούν ή το jungling. Μετάνιωσα 1000 φορές τη Thornmail που αγόρασα για Teemo και Ashe, έπρεπε να είχα κανένα Rabadon's... Normal games,μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη Ενα GA θα ηταν καλυτερο απο το thornmail Και dont ever take clarity again,ever... Philos stone και δεν εχεις προβλημα για mana Αν και chogath πλεον δεν νομιζω οτι ειναι viable,αλλα σε normal games που δεν κανει κανεις jungling και ειστε 2v2 top τα παντα viable ειναι...
παπι Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 ΔΕ γίνεται να είμαι ο μόνος που βαράει turret και οι άλλοι να τρέχουν γύρω γύρω ΣΕ ΟΛΗ τη βάση για να σκοτώσουν κάτι με 100 HP και να καταλήγουν φέτες. Πωςκανεις ετσι... 61-65 ηταν, εδω εχω χασει λογο του "ασε να παρουμε κανα κιλ μη πουσαρετε" με σκορ 50 - 20
Tobajara Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Και dont ever take clarity again,ever... GA δεν το χρησιμοποιώ ποτέ, καλύτερα να πάρω Zhonya's για παραπάνω AP και armor. Για το clarity το έχω ακούσει από πάρα πάρα πολλούς πως δεν αξίζει σε Cho κλπ, αλλά το βρίσκω πάρα πολύ χρήσιμο σε laning. Είναι κάτι που βολεύει εμένα και μόνο, δεν υποστηρίζω πως είναι optimal choice ή οτιδήποτε. Cho όντως δεν είναι viable, τα έχω γράψει και παλιότερα, και υπάρχουν άλλοι πιο "σύγχρονοι" χαρακτήρες που κάνουν τα ίδια και καλύτερα. Απλά τον παίζω επειδή τον γουστάρω. Ένιγουέι, το ματς με έτσουξε, απλά ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας και στο 3 - 16 - 13 της Riven.
MeSiaSs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 GA δεν το χρησιμοποιώ ποτέ, καλύτερα να πάρω Zhonya's για παραπάνω AP και armor. Το GA σε late game κατά 70/80% μπορεί να κρίνει την νίκη, προσωπικά για έμενα ένα από τα πιο must items στο παιχνίδι.
Infant Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 παιδια να ρωτησω κατι που μπορουμε να δουμε το πρωταθλημα μεσο web;
Προτεινόμενες αναρτήσεις