Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

di-MUO4.jpg

di-K9IO.jpg

Αυτό θα πάρουμε για το greek launch event for free. Μακάρι να πάρουμε και Cassio free μαζί γιατί την ήθελα εδώ και καιρό, καλά το skin μετράει όμως!

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μμμ εχω ηδη το Desperada στην Cassio αλλα δεν με χαλαει κι αυτο

Αν δεν εχετε την Cassio θα την παρετε μαζι με το skin οταν κανετε redeem τον κωδικο

Δημοσ.

Μου ηρθε e mail απο τη Riot

Είμαστε κατενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία του League of Legends στα Ελληνικά και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σου. Για να σε ευχαριστήσουμε για την διαρκή υποστήριξή σου, δημιουργήσαμε την νέα καταπληκτική αμφίεση Μυθική Κασσιόπη, για όλους τους Έλληνες παίκτες μας, στον διακομιστή Βόρειας και Ανατολικής Ευρώπης! Η αμφίεση θα δωθεί σε όλους τους Έλληνες παίκτες μας, στον διακομιστή ΕΥΒΑ, την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας (πολύ σύντομα).

παραξενο μου φαινεται πολυ.

Δημοσ.

Που ειναι το παραξενο?

Σε ολους ηρθε το mail

Μαλλον ολοι οσοι ειναι στον East θα το παρουν το skin

Δημοσ.

Aμα δεν εχεις τον champ παιρνεις και τον champ.

οπως ειχε γινει με τον alistar στο youtube η το riot girl tristana.

δεν ειχα κανενα απο τους δυο Champ και μολις εκανα redeem τον κωδικο ανοιξαν και οι champs και τα skins μαζι.

Επισης απ οτι καταλαβα το skin θα δωθει σε ολους τους ελληνες παιχτες στον EUNE, εαν πας στο event μπορεις να διεκδικησεις και το αγαλματακι ...

Δημοσ.

Στο mail μονο για το skin μιλαει.

Εγω καταλαβαινω οτι οσοι την εχουν, προφανως θα παρουν το skin

αλλα γιαυτους που δεν την εχουν, θα ειναι ενας επιπλεον λογος να την αγορασουν

και οταν το κανουν, θα εχουν και το skin.

Αν και η Riot ειναι γενναιοδωρη οποτε παιζει και τζαμπα champion.

Edit: σωστος ο kuzko21 ^^

Δημοσ.

Aμα δεν εχεις τον champ παιρνεις και τον champ.

οπως ειχε γινει με τον alistar στο youtube η το riot girl tristana.

δεν ειχα κανενα απο τους δυο Champ και μολις εκανα redeem τον κωδικο ανοιξαν και οι champs και τα skins μαζι.

Επισης απ οτι καταλαβα το skin θα δωθει σε ολους τους ελληνες παιχτες στον EUNE, εαν πας στο event μπορεις να διεκδικησεις και το αγαλματακι ...

Ακριβως

Μουφα το skin ομως,δεν αλλαζουν καν τα particles..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αντε και αλλαξα και βαρδια για να μπορω να παω :Ρ

Δημοσ.

Ακριβως

Μουφα το skin ομως,δεν αλλαζουν καν τα particles..

meaning?

γενικα παιζω με cass , δεν ειχα καποιο σκιν μιας και δεν μου αρεσε κανενα , αλλα αυτο φαινεται ενδιαφερον και μιας που ειναι και free ακομα καλυτερα για μια αλλαγη.

απλα παλι σκεφτομαι οτι θα βρομισει ο τοπος παλι με την cass απο 15χρονα θα μπαινουν να παιζουν τον champ σε ranked μονο για το σκιν.

οτι εγινε με τον ez δλδ, ακομα χειροτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...