pipiris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 όσον αφορά το με το τι συμπαίχτες με βάζει τελευταία έχω αρχίσει και κάνω το εξής... αν στο queue δω κάποιον με το που μπαίνει να κλειδώνει ashe,sivir ή corki(με σειρά προτεραιότητας από το χειρότερο προς το καλύτερο)ή/και να μην μιλάει στο chat βγαίνω από το queue ...αν χρειαστεί μπορεί να το κάνω και δεύτερη φορά...και γενικά όσες φορές δεν το έχω κάνει πάντα μου βγαίνει σε κακό...εννοείται ότι το ίδιο ισχύει σε περίπτωση που δεις όλη την ομάδα να παίρνει ad carry και να μην τους καίγεται καρφί γι αυτό ή να παίρνει κάποιος karthus πχ να σου λέει ad carry και να το εννοεί...έτσι τελευταία έχω μπόλικες νίκες παραπάνω από ήττες(άρα και λογικά καλύτερο elo) όπου οι περισσότερες, λόγο του ότι έχουμε πλήρες ομάδα και οι άλλοι ότι να ναι, είναι νίκες που στο 20+ λεπτο έχουν κάνει surrender οι άλλοι)... χτες πχ ήμουν με 2 φίλους και μπαίνουμε ένα 5v5 και στο queue μπαίνει ένας τύπος με όνομα akrivatisG4(ή κάτι τέτοιο) και κλειδώνει ashe στο δευτερόλεπτο...μπαίνουμε στο game και ο ένας μου φίλος μιας παίζοντας πρώτη φορά σε normal με jayce κάνει ένα λάθος και χάνει...πριν περάσει ένα δεύτερο αρχίσει ο άλλος με την ashe καντήλια, χρηστούς και μάνες! το αποτέλεσμα αυτός με την ashe να έχει σκορ 1-9-3 και να μην έρχεται στα teamfights αλλά να κάνει ότι γουστάρει...ουσιαστικά έχασα 20κατι λεπτά απ το χρόνο μου ενώ θα μπορούσα να περιμένω 5 και να μπω σε άλλο queue... Ελπιζω μονο να μην εννοεις οτι ashe, sivir, corki ειναι κακοι champs αλλα απλα οτι συνηθως τους περνουν κακοι παιχτες.
stathisq Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ελπιζω μονο να μην εννοεις οτι ashe, sivir, corki ειναι κακοι champs αλλα απλα οτι συνηθως τους περνουν κακοι παιχτες. εννοείται ότι δεν είναι κακοί champs ...για την ακρίβεια δεν υπάρχει κακός champ...απλά κατά τη γνώμη μου είναι champs που είναι πολύ δύσκολο να τους μάθεις(ειδικά η ashe...υπάρχουν τύποι που σε ολόκληρο το game δεν έχουν καταφέρει να κάνουν ούτε ένα σωστό ulti...)...ίσως την ashe την βλέπεις πιο συχνά γιατί έχει και πολύ λίγο ip(όπως και η sivir)..
__D3mIaN__ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δεν γινεται να αξιολογηθει το report καποιου με βαση την σκοπιμη ανικανοτητα παιχτων .Πως δηλαδη θα την διαχωρισεις απο την μη σκοπιμη δεν σε καταλαβαινω . Αν ηταν ετσι φιλε μου στα online παιχνιδια επειδη εσυ μαζι με καποιους αλλους να κανεις 30 report και να πετανε τον αλλο εξω ή να χανει IP,RP και ΧP τοτε θα ειχε διαλυθει το συμπαν στα Online games.Aπλα ζεις με αυτο ,αν σου αρεσει παιζεις αν παλι δεν σου αρεσει δεν παιζεις. Ο μονος λογος να πεταξεις καποιον εξω ειναι αν κλεβει ,ολα τα αλλα αναγονται σε προσωπικα σου κριτηρια και προτιμησεις . Συν αυτο που ειπε ο Αtallos.. Δηλαδη εσυ φιλε μου δε μπορεις να καταλαβεις ποτε ενας συμπαικτης σου κανει μαζικα λαθη επειδη ο κακομοιρος δε ξερει καλα το χαρακτηρα του και ποτε τα κανει επιτηδες για να σου σπασει οσο μπορει τα νευρα? πραγματικα αν μου πεις οτι δε σου χει τυχει δε θα σε πιστεψω. Στο wow οταν εκανες ticket (petition) για καποιον που μπορει να σε προσεβαλε η να σου δημιουργουσε με καποιο τροπο προβλημα, υπηρχε ενας gm, ενιωθες οτι υπαρχει καποιος να ελεγξει καπως τη κατασταση ακομα και να δει history log files προς την επιβεβαιωση του εκαστοτε report που εκανες, για να σιγουρευτει οτι δε ψευδεσαι. Στο lol με ενοχλει αυτη η προκλητικη συμπεριφορα ολων, αδιανοητος μογγολισμος και ξενερωνω που οι ανθρωποι παικτες συμπεριφερονται με τρομερη ακροτητα εκ τους ασφαλους υπο την προστασια μιας οθονης που κρυβονται πισω της. Δλδ αν με τους ιδιους παικτες πας για μπαλα σιγα μη γινοταν αυτο το troll flame... Εν παση περιπτωσει, οσο για το elo το γνωριζα αλλα το βλεπεις στα ranked. Οσο για το οτι κληρωνομαι με παικτες ιδιου βελινεκους ακομα και στα απλα games πως το αποδεικνυεις Atallos, πως μπορω να το ξερω αυτο?
Zahariel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Υπαρχει και normal game elo. Το http://lolmatches.com/ μπορει να στο δειξει
koularasss Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 ανοιγω το λολ απο το launcher παταω play κ μετα αφου κλεισει το παραθυρο του play δεν μου βγαζει το επομενο,τι μπορει να φταει? αν δεν καταλαβατε τι εννοω να ανεβασω βιντεο?
p_under Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Υπαρχει και normal game elo. Το http://lolmatches.com/ μπορει να στο δειξει εξήγησε μας λίγο πως λειτουργεί. Έκανα εγγραφή και κατέβασα και το client. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? edit όταν έχω ανοιχτό τον client του LoLmatches δεν μου κάνει login στον client του LoL... τι συμβαίνει?
p_under Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 @double post, οι server είναι down? Δεν μπορώ να μπω με τίποτα, με πέταξε πριν λίγο στο champion selection και δεν μπήκα ποτέ ξανά!
MeSiaSs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 @double post, οι server είναι down? Δεν μπορώ να μπω με τίποτα, με πέταξε πριν λίγο στο champion selection και δεν μπήκα ποτέ ξανά! πριν 2 λεπτά μπήκα και είμαι κανονικά μέσα για ξανά τσέκαρε το.
p_under Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 με το που κλικάρω την LoL συντόμευση παίρνω app crash.... αχ αυτό το lolmatches θα την έκανε την δουλειά!! edit έκανα και repear και unistall/reinstall το client. edit 2, τώρα μου λέει ότι ο server είναι busy...
Spartan117 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Παιδιά βγήκε ο Ελληνικός client, μπείτε να πεθάνετε στα γέλια, μετράει! Μπήκα λίγο με bot να τον τεστάρω, φάση έχει.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 κατσε τωρα patcharei. καλα θα παιζει τεντα απραδεκτηλα :Ρ
Atallos1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Τι βλεπουν τα ματια μου πρωι πρωι.. Patchαρω κ εγω κ μπαινω να γελασω,μυριζομαι καφριλα απειρη
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 30 δευτερολεπτα μεχρι να επικαλεστουν οι υπηρετες... η κατι τετοιο. Ακαλη. Ελα ρε ακαλη.(με το "γεμισε noobades εδω μεσα" η κάτι αναλογο). Το γύρισα παλι στα eng αλλά εχει τον χαβαλέ του. το Shutdown είναι "Τελος". Τουλαχιστον να το λεγε ο τύπος απο τις φαρσες. Ελα μάγκα, πάμε, δώσε το google το translatez.
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δεν είναι google , έλληνες κάναν την μετάφραση κανονικά. Απλά πρέπει να βρεις πχ. μια λέξη να περιγράφει το shutdown όχι μια πρόταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις