Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Kαλησπέρα παίδες. Άρχισα το λολ μιας και έχω ακούσει φοβερά λόγια γιαυτό πριν από λίγες μέρες... Τη 1η μέρα όλα καλά όλα ωραία έλα όμως που τη 2η δε μπορούσα να παίξω! Καθώς παίρνω ήρωα και μπαίνει στο pvp και φορτώνει, σε κάποια φάση παγώνει και μου βγάζει βug splat. Mήπως ξέρει κάνεις τι να κάνω? Έχω reapair kai auto self repair. Polles fores. Αλλά τίποτα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Kαλησπέρα παίδες. Άρχισα το λολ μιας και έχω ακούσει φοβερά λόγια γιαυτό πριν από λίγες μέρες... Τη 1η μέρα όλα καλά όλα ωραία έλα όμως που τη 2η δε μπορούσα να παίξω! Καθώς παίρνω ήρωα και μπαίνει στο pvp και φορτώνει, σε κάποια φάση παγώνει και μου βγάζει βug splat. Mήπως ξέρει κάνεις τι να κάνω? Έχω reapair kai auto self repair. Polles fores. Αλλά τίποτα. προσπαθησε να το τρεξεις σαν windows xp.Πατα στο launcher μεσα στον δισκο c[λη στον δισκο που το εχει κανει εγκατασταση],βρες το lol και πατα δεξι κλικ ιδιοτητες.Στa compatible settings τρεξτο σαν windows xp .Πες αν επιασε. Tι ειναι το tank και το offtank? Διαβαζα στο Wiki πχ για τον jarvan οτι μπορεις να κανεις ενα καλο build για το ενα ή ενα καλο build για το αλλο... full tank και semi Πχ μπορεις σαν semi - offtank να παιξεις ε warmogs atmas ga και bloodthirster,δηλαδη να εχεις κια defence items και offence.Το τανκ ειναι ολα defencive,αυτο το κανουμε μοπνο σε τανκ με ποιλυ cc,αλλιως δεν εχει μεγαλη σημασια.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Φιλε σε αγαπω! Απλά σε αγαπω! Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!Σευχαριστω!
__D3mIaN__ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Να ρωτήσω κάτι εσάς που παίζετε lol? Έχετε δοκιμάσει να παίξετε dota 2 ή heroes of newerth?Και αν ναι τι δεν σας άρεσε σε αυτά και συνεχίσατε το lol? Ενω κ εγω παιζω LoL εχω την ιδια απορια, το HoN ειναι μακραν καλυτερο σε physics γραφικα κινηση και αισθηση... πραγματικα δε ξερω πως επικρατησε το lol. Νομιζω αυτη η futuristic αποδοση των γραφικων σε συνδυασμο με το απλουστευμενο gameplay του, κανουν το lol κατατι ποιο ελκυστικο σε ανθρωπους που δεν ειναι τακτικοι παικτες κ τους κουραζει η λεπτομερεια. Παραδειγμα αποτελει το οτι πολυς κοσμος αντι να λιωσει σε ps3 ή pc games, παιζει angry birds.. καπως ετσι το σκεφτομαι.
nrkmaiden Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Θα το πω απλα.Βαριεμαι να μαθω καποιο αλλο και να προσαρμαστω στα εκει αντικειμενα κτλ
Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ενω κ εγω παιζω LoL εχω την ιδια απορια, το HoN ειναι μακραν καλυτερο σε physics γραφικα κινηση και αισθηση... πραγματικα δε ξερω πως επικρατησε το lol. Νομιζω αυτη η futuristic αποδοση των γραφικων σε συνδυασμο με το απλουστευμενο gameplay του, κανουν το lol κατατι ποιο ελκυστικο σε ανθρωπους που δεν ειναι τακτικοι παικτες κ τους κουραζει η λεπτομερεια. Παραδειγμα αποτελει το οτι πολυς κοσμος αντι να λιωσει σε ps3 ή pc games, παιζει angry birds.. καπως ετσι το σκεφτομαι. Το HoN μου φανηκε πολυ περιπλοκο.. ουτε τον χαρτη δεν καταλαβαινα.. μια μαυριλα με κατι κιτρινες τελειες -.- Απο γραφικα οντως καλυτερο, αλλα πολυ μαυριλα ρε παιδι μου..
stathisq Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Το HoN μου φανηκε πολυ περιπλοκο.. ουτε τον χαρτη δεν καταλαβαινα.. μια μαυριλα με κατι κιτρινες τελειες -.- Απο γραφικα οντως καλυτερο, αλλα πολυ μαυριλα ρε παιδι μου.. απ' ότι έχω καταλάβει ένας από τους λόγους που το lol 'πάτησε' το hon είναι το γεγονός ότι παρόλο που το hon βγήκε νωρίτερα από το lol ,το δεύτερο ήταν εξαρχής f2p ενώ το hon είχε 30 ευρώ(που αν το σκεφτούμε λίγο 30 δεν είναι και πολλά ώστε να έχεις όλους του παίχτες διαθέσιμους)...έτσι έχασε πάρα πολύ κόσμο και όταν θυμήθηκαν να το κάνουν f2p ήταν ήδη κάπως αργά... επίσης ενώ το hon είναι ουσιαστικά μια κόπια του dota , το lol εισήγαγε κάτι καινούριο... προσωπικά του έχω δώσει μερικές ευκαιρίες αλλά πραγματικά είναι το αντίθετο από αυτό που λέμε noob friendly...μετά από 30 games και ακόμα δεν έχω καταλάβει καν τι κάνουν τα περισσότερα αντικείμενα...άλλο που οι παίχτες κάνουν κάτι κουλά auto-attack... κάτι ακόμα που μου αρέσει στο λολ είναι ότι σε αντίθεση με το hon αν κάποιος παίχτης feedαριστει δε μπορεί να κάνει παπάδες..στο hon μου έχει τύχει να υπάρχει ένας τύπος ο οποίος να τρώει μόνος του όλη την αντίπαλη ομάδα και να μην έχει χάσει καν ζωή...γενικά που φαίνεται πολύ λιγότερο balanced από το lol...τέλος το shop το hon δε συγκρίνεται με του lol...είναι ένα χαώδες πράγμα που ένας αρχάριος δε μπορεί να βγάλει άκρη με την καμία...
Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 απ' ότι έχω καταλάβει ένας από τους λόγους που το lol 'πάτησε' το hon είναι το γεγονός ότι παρόλο που το hon βγήκε νωρίτερα από το lol ,το δεύτερο ήταν εξαρχής f2p ενώ το hon είχε 30 ευρώ(που αν το σκεφτούμε λίγο 30 δεν είναι και πολλά ώστε να έχεις όλους του παίχτες διαθέσιμους)...έτσι έχασε πάρα πολύ κόσμο και όταν θυμήθηκαν να το κάνουν f2p ήταν ήδη κάπως αργά... επίσης ενώ το hon είναι ουσιαστικά μια κόπια του dota , το lol εισήγαγε κάτι καινούριο... προσωπικά του έχω δώσει μερικές ευκαιρίες αλλά πραγματικά είναι το αντίθετο από αυτό που λέμε noob friendly...μετά από 30 games και ακόμα δεν έχω καταλάβει καν τι κάνουν τα περισσότερα αντικείμενα...άλλο που οι παίχτες κάνουν κάτι κουλά auto-attack... κάτι ακόμα που μου αρέσει στο λολ είναι ότι σε αντίθεση με το hon αν κάποιος παίχτης feedαριστει δε μπορεί να κάνει παπάδες..στο hon μου έχει τύχει να υπάρχει ένας τύπος ο οποίος να τρώει μόνος του όλη την αντίπαλη ομάδα και να μην έχει χάσει καν ζωή...γενικά που φαίνεται πολύ λιγότερο balanced από το lol...τέλος το shop το hon δε συγκρίνεται με του lol...είναι ένα χαώδες πράγμα που ένας αρχάριος δε μπορεί να βγάλει άκρη με την καμία... Εχεις δικιο.. στο HoN για να βγαλεις μια μποτα σου βγαινει η παναγια.. και νομιζω τις μποτες τις πατας και σου δινουν π.χ attack speed κλπ.. Δεν εχω καταλαβει τιποτα, μεχρι και στους παικτες απο πανω δεν φαινεται το name τους, πολυ minimal.. δεν μου αρεσει καθολου αλλα γουστα ειναι αυτα
__D3mIaN__ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Το μονο ενοχλητικο στο λολ ειναι το community. Ειμαι βεβαιος πως οι περισσοτεροι γνωριζετε για το ποσο μυστηριοι, επιθετικοι, αγενεις, προκλητικοι, ανικανοι συνεννοησης και μηδενικης αντιληψης παικτες παιζουν αυτο το παιχνιδι. Ειναι κριμα που το reporting δεν εχει καποιον ουσιαστικο επιζημιο παραγοντα προς αυτους που το αξιζουν και τους γινεται το report. Θα μπορουσε πχ καθε καποιο αριθμο reports που μαζευει ενας παικτης να χανει IP, RP ισως και XP. Με καποιο τροπο δλδ να υπαρχει ενας τροπος περιορισμου της επιτηδευμενης-σκοπιμης ανικανοτητας μερικων παικτων που επιφερει ηττα και κακη διαθεση... καθολου fun. Επισης θα επρεπε να υπαρχει καποιο match making rating (αν θυμαμαι καλα το hon εχει) οχι μονο για τα rated games αλλα για ολα. Με αυτο το τροπο θα "κληρονωμασταν" να παιζουμε με ισαξιους σε skill παικτες. Θα ειχαμε ενδεχομενως πιο ευχαριστο παιχνιδι κ σαφως παικτες που τους χαρακτηριζει η διαθεση για επικοινωνια και ομαδικοτητα και οχι καταιγισμο πυρων απο μπινελικια και παραφροσυνη που σου "τρωνε" τη μερα προσφεροντας ενα τοσο χαμενο παιχνιδι οσο και χαμενο χρονο. Αυτο κατ εμου το σημαντικοτερο ατιμωρητο (απο την εταιρια) μειωνεκτημα του League of Legends. Κατα τ αλλα... καλο παιχνιδακι.
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Κι ομως φιλε μου σε ολα υπαρχει match making system ακομα και στα normal games,οποτε καθενας παιζει με τους ομοιους του... Το καλο παιχνιδακι που λες ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που εχουν τρελο ανταγωνισμο ως esport και γινονται tourneys με μεγαλα επαθλα και χιλιαδες viewers Το αλλο Σαββατο στο Γκαζι εχει την εκδηλωση,θα γινει πανικος απο κοσμο και για αυτο ειναι χιλιομετρα μακρυα απο το HoN και καθε HoN
konstantinos77 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ειναι κριμα που το reporting δεν εχει καποιον ουσιαστικο επιζημιο παραγοντα προς αυτους που το αξιζουν και τους γινεται το report. Θα μπορουσε πχ καθε καποιο αριθμο reports που μαζευει ενας παικτης να χανει IP, RP ισως και XP. Με καποιο τροπο δλδ να υπαρχει ενας τροπος περιορισμου της επιτηδευμενης-σκοπιμης ανικανοτητας μερικων παικτων που επιφερει ηττα και κακη διαθεση... καθολου fun. Δεν γινεται να αξιολογηθει το report καποιου με βαση την σκοπιμη ανικανοτητα παιχτων .Πως δηλαδη θα την διαχωρισεις απο την μη σκοπιμη δεν σε καταλαβαινω . Αν ηταν ετσι φιλε μου στα online παιχνιδια επειδη εσυ μαζι με καποιους αλλους να κανεις 30 report και να πετανε τον αλλο εξω ή να χανει IP,RP και ΧP τοτε θα ειχε διαλυθει το συμπαν στα Online games.Aπλα ζεις με αυτο ,αν σου αρεσει παιζεις αν παλι δεν σου αρεσει δεν παιζεις. Ο μονος λογος να πεταξεις καποιον εξω ειναι αν κλεβει ,ολα τα αλλα αναγονται σε προσωπικα σου κριτηρια και προτιμησεις . Συν αυτο που ειπε ο Αtallos..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Το μονο ενοχλητικο στο λολ ειναι το community. Ειμαι βεβαιος πως οι περισσοτεροι γνωριζετε για το ποσο μυστηριοι, επιθετικοι, αγενεις, προκλητικοι, ανικανοι συνεννοησης και μηδενικης αντιληψης παικτες παιζουν αυτο το παιχνιδι. λογικό, τόσο κόσμο που έχει... Επισης θα επρεπε να υπαρχει καποιο match making rating (αν θυμαμαι καλα το hon εχει) οχι μονο για τα rated games αλλα για ολα. Με αυτο το τροπο θα "κληρονωμασταν" να παιζουμε με ισαξιους σε skill παικτες. ahem, υπάρχει και λέγεται ELO, δεν ισχύει μόνο για τα ranked, απλά εκεί μόνο είναι εμφανές...
stathisq Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 όσον αφορά το με το τι συμπαίχτες με βάζει τελευταία έχω αρχίσει και κάνω το εξής... αν στο queue δω κάποιον με το που μπαίνει να κλειδώνει ashe,sivir ή corki(με σειρά προτεραιότητας από το χειρότερο προς το καλύτερο)ή/και να μην μιλάει στο chat βγαίνω από το queue ...αν χρειαστεί μπορεί να το κάνω και δεύτερη φορά...και γενικά όσες φορές δεν το έχω κάνει πάντα μου βγαίνει σε κακό...εννοείται ότι το ίδιο ισχύει σε περίπτωση που δεις όλη την ομάδα να παίρνει ad carry και να μην τους καίγεται καρφί γι αυτό ή να παίρνει κάποιος karthus πχ να σου λέει ad carry και να το εννοεί...έτσι τελευταία έχω μπόλικες νίκες παραπάνω από ήττες(άρα και λογικά καλύτερο elo) όπου οι περισσότερες, λόγο του ότι έχουμε πλήρες ομάδα και οι άλλοι ότι να ναι, είναι νίκες που στο 20+ λεπτο έχουν κάνει surrender οι άλλοι)... χτες πχ ήμουν με 2 φίλους και μπαίνουμε ένα 5v5 και στο queue μπαίνει ένας τύπος με όνομα akrivatisG4(ή κάτι τέτοιο) και κλειδώνει ashe στο δευτερόλεπτο...μπαίνουμε στο game και ο ένας μου φίλος μιας παίζοντας πρώτη φορά σε normal με jayce κάνει ένα λάθος και χάνει...πριν περάσει ένα δεύτερο αρχίσει ο άλλος με την ashe καντήλια, χρηστούς και μάνες! το αποτέλεσμα αυτός με την ashe να έχει σκορ 1-9-3 και να μην έρχεται στα teamfights αλλά να κάνει ότι γουστάρει...ουσιαστικά έχασα 20κατι λεπτά απ το χρόνο μου ενώ θα μπορούσα να περιμένω 5 και να μπω σε άλλο queue...
MeSiaSs Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Το κακό του είναι ότι αν δεν σε πάει καλά στην αρχή στο ranked που δίνει πολύ elo μετά είναι αρκετά ζόρικα γιατί κολλάς κάπου στα 1300-1500 και δύσκολα ξεφεύγεις και θα θέλεις σαφώς πολύ περισσότερα games/τύχη/υπομονή για να το καταφέρεις.Νομίζω πως θα έπρεπε επίσης να εισάγουν και κάποιο π.χ hardcore mode όπου εκεί θα χάνεις gold στο death ή να μπορείς να κάνεις deny κτλπ γενικά να το κάνουν λίγο πιο ζόρικο για αυτούς που ίσως θέλουν μεγαλύτερη πρόκληση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις