Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι θα μηδενιστεί, ξέρετε ποια ήταν η βάση του elo για αυτή την season?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1400 μου φαίνεται

πολλά λες νομίζω, γύρω τα 1200 και ίσως πιο κάτω πρέπει να είναι η βάση, μην ξεχνάμε ότι στα 1250 είναι το bronze και στα 1400 το silver.

Δημοσ.

πολλά λες νομίζω, γύρω τα 1200 και ίσως πιο κάτω πρέπει να είναι η βάση, μην ξεχνάμε ότι στα 1250 είναι το bronze και στα 1400 το silver.

1200 ειναι.

Δημοσ.

απο 0 ξεκιναει αλλα το σκορ σ μενει αποθηκευμενο και φαινεται...

Δηλαδη μενει μονο το τοπ σκορ? Αν σε αυτη τη Season κανω καλυτερο μενει αυτο ε?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι εσάς που παίζετε lol?

Έχετε δοκιμάσει να παίξετε dota 2 ή heroes of newerth?Και αν ναι τι δεν σας άρεσε σε αυτά και συνεχίσατε το lol?

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει που όλους τους ήρωες μπορείς πάνω κάτω να τους φτιάξεις όπως θες. Dps Alistar? Γίνεται. Τανκ? Γίνεται. AP? Γίνεται.

Μέχρι και AD Malzahar γίνεται.

Α και μιλάω για viable builds. Γενικότερα πιάνεις έναν ήρωα και ξέρεις πως θα κάνεις κάτι ότι και να γίνει. Δεν υπάρχει griefing μηχανισμός . Κουτσά στραβά θα έχεις έναν ρόλο. Στην τελική τραβάς 3gold/5 και βουρ για άμυνα και late game.

Δημοσ.

τι πορωση αυτος ο fizz.Και στα ranked δεν μασαει.Πολυ καλος.Για πλακα με ενα deathfire Κανει burst το αντιπαλο carry ,χωρις καν να χρησιμοποιησεις ulty.Στο late game ,μονο με deathfire ,q -w ειανι νεκρο το ad or ap carry.

Δημοσ.

απο 0 ξεκιναει αλλα το σκορ σ μενει αποθηκευμενο και φαινεται...

Απο το 1200 ξεκιναει, αν αρχιζε απο το 0 αυτοι ητες περισσοτερες απο νικες θα ηταν στο μειον.

Καλυτερα να μην μηδενιστει γιατι τα πραγματα θα γινουν τρισχειροτερα.

Δημοσ.

Απο το 1200 ξεκιναει, αν αρχιζε απο το 0 αυτοι ητες περισσοτερες απο νικες θα ηταν στο μειον.

Καλυτερα να μην μηδενιστει γιατι τα πραγματα θα γινουν τρισχειροτερα.

Αν μηδενιστει, δεν παιζεις για κανα μηνα ranked.. αφηνεις τους nooobαδες να πανε στο πατο και παιζεις μια χαρα μετα με 1200 ελο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...