Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βάλε μπόλικα vs AI και κάνε αυτό που σου πρότεινε πιο πάνω, παίξε με έναν χαρακτήρα για να το "πιάσεις". Τα αντικείμενα δεν έχουν αισθητική σημασία, απλά ανεβάζουν τα εκάστοτε stats του χαρακτήρα που τα "φοράει". Πάνε αιώνες από τότε που έπαιξα tutorial δεν ξέρω τι εμπεριέχει αλλά καλύτερα πήγαινε και απο το site και τσέκαρε για beginners εκεί.

Επίσης αν παίζεις vs ai μην μασάς με report κ μλκιες, για αυτό τον λόγο υπάρχουν αυτά, για να μαθαίνεις τους χαρακτήρες. Λογικά για να φας κράξιμο, θα πήγες και θα μπούκαρες σε κανένα normal παιχνίδι.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επίσης αν παίζεις vs ai μην μασάς με report κ μλκιες, για αυτό τον λόγο υπάρχουν αυτά, για να μαθαίνεις τους χαρακτήρες. Λογικά για να φας κράξιμο, θα πήγες και θα μπούκαρες σε κανένα normal παιχνίδι.

χαχαχα μαλλον αυτο εγινε ...

Οκ θα ακολουθησω τις συμβουλες σας ...

Δημοσ.

Καθε ποτε ο Mundo βγαζει champs και skins σε μιση τιμη (rp)??

Mundo starts sales whenever he pleases! :P (με προκαλεσες!)

Αν δεν κανω λαθος ειναι καθε 3 μερες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχα και ποτε εχει καινουριους.Δεν εχω βαλει ποτε Rp και δε ξερω απο αυτα :P

εδιτ 6 τελειωνει..

Επεξ/σία από nrkmaiden
Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι εσας που ασχολειστε με το LOL.

Ο υπολογιστης μου εχει με τη βαθμολογια των windows 3 βαθμους στα γραφικα παιχνιδιων και 4,4 βαθμους στον επεξεργαστη. Μπορω με αυτα να παιξω LOL στο συγκεκριμενο μηχανημα?

Δημοσ.

orfea καλύτερα να γράψεις από τι αποτελείται ο υπολογιστής σου. Πχ επεξεργαστη, ram, κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Operating System MS Windows Vista Home Premium 32-bit SP1

CPU AMD Athlon 64 LE-1640 RAM

2,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 299MHz (5-5-5-15)

MotherboardASUSTeK Computer INC. M2A-MX (Socket AM2)

Graphics ATI Radeon X1200 Series (ASUStek Computer Inc)

Hard Drives 156GB Western Digital WDC WD1600AAJS-08B4A0 ATA Device (SATA)

Αυτα ειναι τα contents του υπολογιστη

Δημοσ.

Ωραία, τώρα σύγκρινέ τα με τις ελάχιστες απαιτήσεις του LoL που βρίσκονται στο internet.

Ας βγάλω λίγο τον πόνο μου. Όταν το tank δεν ξέρει πότε να κάνει initiate, δεν κοιτάει το χάρτη για να δει πως είναι μόνο 2 άτομα δίπλα του και δε νιώθει από positioning, και το έχει κάνει αυτό για τρία συνεχόμενα teamfights, ε, θα κάσεις δε μπορείς.

Δημοσ.

Χθες επαιξα με matchmaking και αρχισα καπως να την παλευω :P...

Το store μεσα απο την αρχικο μενου λειτουργει σε εσας γιατι εγω οποτε το παταω για να δω τι αγορες εχει κολλαει σε ασπρη σελιδα και δεν φορτωνει τιποτα...

Δημοσ.

Χθες επαιξα με matchmaking και αρχισα καπως να την παλευω :P...

Το store μεσα απο την αρχικο μενου λειτουργει σε εσας γιατι εγω οποτε το παταω για να δω τι αγορες εχει κολλαει σε ασπρη σελιδα και δεν φορτωνει τιποτα...

Το κάνει και σε μένα αρκετά συχνά να μην δείχνει το shop,πάτα μια από της «προσφορές» που έχει στην σελίδα που δείχνει με το που ανοίγει το παιχνίδι,πάτα το unlock,μην το αγοράζεις πάνε ξανά στο shop και θα έχει ξεκολλήσει.

Δημοσ.

Το elo rating θα μηδενιστει για την νεα σεζον; Ξερετε ποτε;

πιστευω οτι τον σεπτεμβριο που αρχιζει η νεα season θα μηδενιστει το elo

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...