Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον εχω αγορασει απο οταν βγηκε , ειναι μεγαλος ψευτης ο noc , dps me fear κ ενα spells δεν το τρωει . αντε γεια .

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι ρε, έχουνε φύγει οι μισοί και πήγανε στο Bloodline Champions. Κλαίμε όλοι

Έχει όντως φύγει κόσμος από LoL και έχει πάει στο Bloodline Champions?

Το παιχνίδι δεν το ήξερα, και από μια ματιά που έριξα έχει χάλια αισθητική για τα γούστα μου αλλά πολύ noob-unfriendly gameplay και σκέφτομαι να το δοκιμάσω. Έχει παίξει κανείς και τα δύο?

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις? Αυτοη τη στιγμή και η κουτσή μαρία lol παίζει

Φαντάζομαι θα παίρνει Swain.

Δημοσ.

Εντάξει ρε παίδες υπάρχουν ένα σωρό τέτοια Games όπως και το Heroes of Newerth.

Όλα είναι Clones! Το καλύτερο είναι το LoL και ο πιο αξιόπιστος διάδοχος της Dota.

Συμφωνώ οτι παίζουν όλοι αλλα δέν έχει να κάνει. Το παιχνίδι είναι φανταστικό και έχει και την καλύτερη υποστήριξη απο τους Developers και την εταιρία. Eventually everyone will return to LoL...

Hom3sick νομίζω μπορείς να με συμβουλέψεις για τον Xin μου...

Πάρνω Warmogs Armor-->berserers Greaves-->Atmas impaler-->Black Cleaver-->Wriggles Lattern-->Ghostblade

Έχεις να προτείνει κάτι πιο καλό? Συνδιασμός Life Leech (πχ Hextech Blade) και Spirit Visage είναι καλός?

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι φανταστικό και έχει και την καλύτερη υποστήριξη απο τους Developers και την εταιρία.

Δεν θα το έλεγα..

Δημοσ.

Το build εξαρτάται απο το game. Αν πχ έχεις tanks απέναντι σου θες armor penetration. Πάντως στη θέση του Warmogs θα έπαιρνα Frozen Mallet. 700 health + 20 AD + slow σε κάθε hit. Anyway τσέκαρε κι εδώ για builds αν δεν γνωρίζεις ήδη: http://www.mobafire.com/league-of-legends/browse?sort_type=score_weighted&sort_order=&champion_id=55&teamsize=&threshold=guides&range=&vote_count=0

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...