p_under Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 τον εχω αγορασει απο οταν βγηκε , ειναι μεγαλος ψευτης ο noc , dps me fear κ ενα spells δεν το τρωει . αντε γεια .
Daemonos Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Κάντε με Add Kyriarxos να παίξουμε. Χρησιμοποιώ και Mumble για voice chat!
p_under Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 15 ειναι ο Daemonos μπορεις να το δεις απο τον client στην αναζητηση παιχτη .
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Όχι ρε, έχουνε φύγει οι μισοί και πήγανε στο Bloodline Champions. Κλαίμε όλοι
Nikosgiann Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 μιας και ειμαι καινουριος στο LOL θα μου προτεινατε αυτο η το bloodline? ειδα ενα editors video και μου φανηκε πολυ καλο...
Tobajara Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Όχι ρε, έχουνε φύγει οι μισοί και πήγανε στο Bloodline Champions. Κλαίμε όλοι Έχει όντως φύγει κόσμος από LoL και έχει πάει στο Bloodline Champions? Το παιχνίδι δεν το ήξερα, και από μια ματιά που έριξα έχει χάλια αισθητική για τα γούστα μου αλλά πολύ noob-unfriendly gameplay και σκέφτομαι να το δοκιμάσω. Έχει παίξει κανείς και τα δύο?
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Πλάκα κάνεις? Αυτοη τη στιγμή και η κουτσή μαρία lol παίζει
Tmark Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Πλάκα κάνεις? Αυτοη τη στιγμή και η κουτσή μαρία lol παίζει Φαντάζομαι θα παίρνει Swain.
Daemonos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Χαχαχαχαχα μπά εγώ νομίζω παίρνει Master Yi! Κάντε με add να παίξουμε είμαι 16 lvl Kyriarxos
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ο Yi κόβει κώλους, αρκεί να μην αγοράζεις Phantom Dancers
Hom3sick Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 TommyTehCat εδώ, κάντε με add άμα γουστάρετε. Level 30 500 wins καμένος
Daemonos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Εντάξει ρε παίδες υπάρχουν ένα σωρό τέτοια Games όπως και το Heroes of Newerth. Όλα είναι Clones! Το καλύτερο είναι το LoL και ο πιο αξιόπιστος διάδοχος της Dota. Συμφωνώ οτι παίζουν όλοι αλλα δέν έχει να κάνει. Το παιχνίδι είναι φανταστικό και έχει και την καλύτερη υποστήριξη απο τους Developers και την εταιρία. Eventually everyone will return to LoL... Hom3sick νομίζω μπορείς να με συμβουλέψεις για τον Xin μου... Πάρνω Warmogs Armor-->berserers Greaves-->Atmas impaler-->Black Cleaver-->Wriggles Lattern-->Ghostblade Έχεις να προτείνει κάτι πιο καλό? Συνδιασμός Life Leech (πχ Hextech Blade) και Spirit Visage είναι καλός?
Tmark Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Το παιχνίδι είναι φανταστικό και έχει και την καλύτερη υποστήριξη απο τους Developers και την εταιρία. Δεν θα το έλεγα..
Hom3sick Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Το build εξαρτάται απο το game. Αν πχ έχεις tanks απέναντι σου θες armor penetration. Πάντως στη θέση του Warmogs θα έπαιρνα Frozen Mallet. 700 health + 20 AD + slow σε κάθε hit. Anyway τσέκαρε κι εδώ για builds αν δεν γνωρίζεις ήδη: http://www.mobafire.com/league-of-legends/browse?sort_type=score_weighted&sort_order=&champion_id=55&teamsize=&threshold=guides&range=&vote_count=0
Προτεινόμενες αναρτήσεις