Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με εβαλες σε πειρασμο,θα αρχισω να τον παιζω,πειτε ενα build που αποδιδει αλλα κ με τη σειρα.

διαβασα στα patch notes πως θα υπαρχουν 8 θεσεις για items κ οχι 6,ειναι αληθεια ?!?!?!

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

με εβαλες σε πειρασμο,θα αρχισω να τον παιζω,πειτε ενα build που αποδιδει αλλα κ με τη σειρα.

διαβασα στα patch notes πως θα υπαρχουν 8 θεσεις για items κ οχι 6,ειναι αληθεια ?!?!?!

http://solomid.net/guides.php?g=19404

Ειναι ενας ωραιος οδηγος, αν και δεν τον χρησιμοποιω, σου δεινει να καταλαβεις τα βασικα στοιχεια του veigar και εχει και το max dmg combo του veigar.

Δημοσ.

το lol replay κανει μεχρι ενα σημειο record?μου σταματησε να κανει αλλο εδω κ καιρο,κ τωρα το ειδα,υπαρχει καποια ρυθμιση να παιρνει πιο πολλες?

Δημοσ.

• Updated the Item Shop to display 8 build options for items, increased from 6..

Aπο οτι καταλαβα εγω , οταν στο Shop κλικαρεις πανω στο Dagger π.χ. , σου δειχνει 6 διαφορετικα items που μπορουν να βγουν απο το Dagger οπως Zeal , Phantom Dancer , Black Cleaver κτλ..

Ε τωρα αντι να δειχνει 6 builds του Dagger θα δειχνει 8...

Δημοσ.

• Updated the Item Shop to display 8 build options for items, increased from 6..

Aπο οτι καταλαβα εγω , οταν στο Shop κλικαρεις πανω στο Dagger π.χ. , σου δειχνει 6 διαφορετικα items που μπορουν να βγουν απο το Dagger οπως Zeal , Phantom Dancer , Black Cleaver κτλ..

Ε τωρα αντι να δειχνει 6 builds του Dagger θα δειχνει 8...

δικιο εχεις,λαθος μου.

Δημοσ.

Τρελη συμμετοχη εχει το tourney για το greek event

Ολα τα 15χρονα εκαναν ομαδες,δεν επρεπε να υπαρχει ενα οριο ηλικιας?

Da faq

Δημοσ.

Τρελη συμμετοχη εχει το tourney για το greek event

Ολα τα 15χρονα εκαναν ομαδες,δεν επρεπε να υπαρχει ενα οριο ηλικιας?

Da faq

Πού φαίνονται οι ομάδες ;

Δημοσ.

Περνάω πολύ ευχάριστα πνίγοντας το Gragas σε normal games. Έχω κάνει κάτι σκορ μούρλια. Εν τω μεταξύ, επειδή ποτέ δεν έπαιζα mid, πρέπει να μάθω και τη λογική του AP carry σε farming - positioning κλπ γιατί έχω χάσει όλα μου τα παιχνίδια από πλευράς minions και ας έχω πάρει το turret (άχρηστος). Χτες solo mid είχα ένα Μorde που κατέληξε με 50 minion kills περισσότερα από εμένα χωρίς κανείς να έχει χάσει τον πύργο του.

Επίσης το σωστό ulti του Gragas είναι μεγάλη επιστήμη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...