Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο veigar μπορει να χασει lane μονο απο champs που spamaroun skill και κανουν καλο harass.Επισης η ουλτι κοβει απιστευτα τα αντιπαλα ap carry(1 ενα full combo).Ενας παιχτης που μπορει να τον κερδισει ειναι ο swain.

γαιτι η cassio τι κανει?o morde?o kennen.

Παντως σπανια βλεπω καλους veigar ,αλλα οταν βλεπω ειναι φοβεροι.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για τον κεννεν δε θα το ελεγα αλλα η cassiopia και ο morder ναι ειναι καλυτεροι.Πιστευω πως η cassio ειναι απο τους καλυτερους casters του παιχνιδιου

Δημοσ.

Η δυναμη του Veigar ειναι στο Mid-late game. Εχει απο τα πιο αδυναμα laning και ιδιως εναντιον mage με μεγαλο range(Cassiopia) εχει προβλημα αρχικα. Late game οποιος mage και να ειναι αντιπαλος αν σε πιασει το stun εισαι νεκρος.

Φυσικα core item το DFG.

Δημοσ.

Η δυναμη του Veigar ειναι στο Mid-late game. Εχει απο τα πιο αδυναμα laning και ιδιως εναντιον mage με μεγαλο range(Cassiopia) εχει προβλημα αρχικα. Late game οποιος mage και να ειναι αντιπαλος αν σε πιασει το stun εισαι νεκρος.

Φυσικα core item το DFG.

qss for the win

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Δημοσ.

qss for the win

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Σε 9 sec θα το ξαναεχω ομως ενω το qss ακομα σε cd θα ειναι :P Αν και απο τη στιγμη που εχω πανω μου DFG + Deathcap, δεν χρειαζομαι καν ολοκληρο combo για να σκοτωσω το αντιπλο Ap carry. Smartcast DFG+R+Q μεσα σε 1 sec ειναι υπεραρκετο dmg :P

Δημοσ.

Σε 9 sec θα το ξαναεχω ομως ενω το qss ακομα σε cd θα ειναι :P Αν και απο τη στιγμη που εχω πανω μου DFG + Deathcap, δεν χρειαζομαι καν ολοκληρο combo για να σκοτωσω το αντιπλο Ap carry. Smartcast DFG+R+Q μεσα σε 1 sec ειναι υπεραρκετο dmg :P

Merc Treads ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Μειωνει το duration του stun αρκετα για να μη σε παρει το w :P

Και μετα Abyssal Scepter. Α και MR Runes. Το combo του Veigar παει στο 50% του Life απο το 100%. Και αφου τα πατησει ολα δε μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του :)

Δημοσ.

http://youtu.be/QIdUV3AH7bE

Το Skin Spotlights μας φέρνει πληροφορίες για τον Jayce (ο νέος champion)! Αρχικά να ενημερώσουμε ότι τελικά δεν είναι κόρη του Kassadin και ούτε καν γυναίκα, βέβαια όπως θα δείτε και στο βίντεο έχει σχέση με ηλεκτρισμό αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν θα παίζεται ως AP, ως AD ή ως Off Tank. Είναι ένας champion με δύο όπλα (Σφυρί και Κανόνι) και διπλές abilities (θυμίζει λίγο την Nidalee).

he's got the looks παντως.

Δημοσ.

αντε παιδια!!

ειμαι μεσα τωρα.

αλλαξα μπλιμπλικι και περνω αυτον που κανει σαν το ROY ή τον KEN απο το streetfighter αλλα με το σπαθι!

ton Garden με τη στολη του ποντιφικα :lol: ή αρχιερεα τισκαταειναι.

και για να μη παρεξηγηθουμε παλε

ΑΠΕΦΘYΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΝΟΟΟΟΒΙΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ;)

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ PROHETIONAL PLAYERS.

αντε καλο καψιμο :P

Δημοσ.

Merc Treads ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Μειωνει το duration του stun αρκετα για να μη σε παρει το w :P

Και μετα Abyssal Scepter. Α και MR Runes. Το combo του Veigar παει στο 50% του Life απο το 100%. Και αφου τα πατησει ολα δε μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του :)

Merc Treads δεν σε γλυτωνουν απο 5 rank stun. Με Void Staff εξαφανιζεται καθε προβλημα. Εχω σκοτωσει με ενα combo Amumu με Abyssal και FoN. Εχω παιξει ισως το 40% ολων των παιχνιδιων μου με Veigar και ξερω πολυ καλα τα ορια του, κανενα Ap carry δεν μπορει να γλυτωσει απο ενα σημειο και μετα :D

Δημοσ.

Eχω φαει με ulty ενα fiddle μονο ομως με ulty.ειχε καπου στα 3/4 hp βεβαια.

η ulti του veigar δεν σκαει πιο πολυ αναλογα με το ap του στοχου της?

Δημοσ.

η ulti του veigar δεν σκαει πιο πολυ αναλογα με το ap του στοχου της?

Ναι 120% του AP του Veigar + 80% το AP του αντιπαλου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...