Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 oops λες και δεν διάβασα την 2η γραμμή... άρα μένει μόνο το zeal, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...
koularasss Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 μπορει να ηταν κανενα bug κ να μην φαινοταν η μποτα,μου το κανει καμια φορα με απο disconnect στο reconnect καποια item ειναι αλλαγμενα μονο στην εικονα. αν δεις το build του kog εχει 1 item απο dominion,εκει ηταν η μποτα του κ μαλλον ο kog ειχε βγει για λιγο.
sistah Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 μπορει να ηταν κανενα bug κ να μην φαινοταν η μποτα,μου το κανει καμια φορα με απο disconnect στο reconnect καποια item ειναι αλλαγμενα μονο στην εικονα. αν δεις το build του kog εχει 1 item απο dominion,εκει ηταν η μποτα του κ μαλλον ο kog ειχε βγει για λιγο. Αυτο μου φαινεται πιο λογικο. Δεν εξηγειται αλλιως. Που'σαι SOCRATIS1000 να δεις γιατι δεν ανεβαινω με support. Σου εχω και replay να θαυμασεις twitch ad carry me 10 cs στο 10min και draven top. Οχι αλλο QQ, ενταξει.
Zahariel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Eιναι αυτο που ειπε ο koularass. Και ολως περιεργως ειναι γνωστοι μου ο kog και η annie
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αυτο μου φαινεται πιο λογικο. Δεν εξηγειται αλλιως. Που'σαι SOCRATIS1000 να δεις γιατι δεν ανεβαινω με support. Σου εχω και replay να θαυμασεις twitch ad carry me 10 cs στο 10min και draven top. Οχι αλλο QQ, ενταξει. Και εγω σου λεω,εκει που ησουν ημουν.Τα τρολλς τα ειχα και εγω,οχι μονο εσυ.+27 νικες παραπανω απο ηττες εχω με sona,και ολα αυτα σε low elo.
Atallos1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Σε τετοια elo ισως να μην χρειαζεται καν support βασικα,ενα kill lane combo θα ηταν μακραν καλυτερο απο το να βασιστεις στο αμπαλο ad carry
koularasss Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ο mundo δυνατος μου φανηκε,δλδ εριχνα carry που ηταν full build χωρις κανεναν dmg item.
trollakisGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 παιζω και γω bliblik of legends. καντε με add να παιζουμε. TROLLAKISGR. απλα.ΜΑΜΑΩ ΣΤΑ ΜΠΛΙΜΠΛΙΚΙΑ! περνω εκεινον τον σπαρτιατη που καβαλικευει τα αλλα μπλιμπλικια και κανει το ακοντιο σα το χοντα στο streetfighter. τριπουλ κιλ-κουαντα κιλ-πεντακοσα κιλ και ΜΑΜΑΩ. μπαινω τωρα για καψιμο :lol: :mrgreen: :lol: και καλος σας βρηκα μπλιμπλικοφαητερς!!!!!!!!!!!!
sistah Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 παιζω και γω bliblik of legends. καντε με add να παιζουμε. TROLLAKISGR. απλα.ΜΑΜΑΩ ΣΤΑ ΜΠΛΙΜΠΛΙΚΙΑ! περνω εκεινον τον σπαρτιατη που καβαλικευει τα αλλα μπλιμπλικια και κανει το ακοντιο σα το χοντα στο streetfighter. τριπουλ κιλ-κουαντα κιλ-πεντακοσα κιλ και ΜΑΜΑΩ. μπαινω τωρα για καψιμο :lol: :mrgreen: :lol: και καλος σας βρηκα μπλιμπλικοφαητερς!!!!!!!!!!!! wtf??
Str Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ζητάγαμε που ζητάγαμε dislike στο φατσομπούκι, μήπως να βάζαμε και κανένα "-" δίπλα στο "+" στα μηνύματα εδώ, και στα 40 minus να διαγραφόταν αυτόματα?
koularasss Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 σιγα ρε παιδια καινουριος ειναι(μιλαει ο παλιος)μην τον περνατε απο τα μουτρα,trolakisgr κανε μια μεταφραση.
pipiris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Τελικα οσους AP champs και να παιξω κανενας δε προκειται ποτε να φτασει την απολαυση και τη δυναμη που προσφερει ο Veigar.
Swimmer21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 http://youtu.be/QIdUV3AH7bE Το Skin Spotlights μας φέρνει πληροφορίες για τον Jayce (ο νέος champion)! Αρχικά να ενημερώσουμε ότι τελικά δεν είναι κόρη του Kassadin και ούτε καν γυναίκα, βέβαια όπως θα δείτε και στο βίντεο έχει σχέση με ηλεκτρισμό αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν θα παίζεται ως AP, ως AD ή ως Off Tank. Είναι ένας champion με δύο όπλα (Σφυρί και Κανόνι) και διπλές abilities (θυμίζει λίγο την Nidalee).
koularasss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Τελικα οσους AP champs και να παιξω κανενας δε προκειται ποτε να φτασει την απολαυση και τη δυναμη που προσφερει ο Veigar. οντως πολυ δυνατος,σπανια εχω δει να τον νικαει καποιος στο mid.
nrkmaiden Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ο veigar μπορει να χασει lane μονο απο champs που spamaroun skill και κανουν καλο harass.Επισης η ουλτι κοβει απιστευτα τα αντιπαλα ap carry(1 ενα full combo).Ενας παιχτης που μπορει να τον κερδισει ειναι ο swain.
Προτεινόμενες αναρτήσεις