Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

oops λες και δεν διάβασα την 2η γραμμή...

άρα μένει μόνο το zeal, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μπορει να ηταν κανενα bug κ να μην φαινοταν η μποτα,μου το κανει καμια φορα με απο disconnect στο reconnect καποια item ειναι αλλαγμενα μονο στην εικονα.

αν δεις το build του kog εχει 1 item απο dominion,εκει ηταν η μποτα του κ μαλλον ο kog ειχε βγει για λιγο.

Δημοσ.

μπορει να ηταν κανενα bug κ να μην φαινοταν η μποτα,μου το κανει καμια φορα με απο disconnect στο reconnect καποια item ειναι αλλαγμενα μονο στην εικονα.

αν δεις το build του kog εχει 1 item απο dominion,εκει ηταν η μποτα του κ μαλλον ο kog ειχε βγει για λιγο.

Αυτο μου φαινεται πιο λογικο. Δεν εξηγειται αλλιως.

Που'σαι SOCRATIS1000 να δεις γιατι δεν ανεβαινω με support.

Σου εχω και replay να θαυμασεις twitch ad carry me 10 cs στο 10min

και draven top.

Οχι αλλο QQ, ενταξει. :rolleyes:

Δημοσ.

Αυτο μου φαινεται πιο λογικο. Δεν εξηγειται αλλιως.

Που'σαι SOCRATIS1000 να δεις γιατι δεν ανεβαινω με support.

Σου εχω και replay να θαυμασεις twitch ad carry me 10 cs στο 10min

και draven top.

Οχι αλλο QQ, ενταξει. :rolleyes:

Και εγω σου λεω,εκει που ησουν ημουν.Τα τρολλς τα ειχα και εγω,οχι μονο εσυ.+27 νικες παραπανω απο ηττες εχω με sona,και ολα αυτα σε low elo.

Δημοσ.

Σε τετοια elo ισως να μην χρειαζεται καν support βασικα,ενα kill lane combo θα ηταν μακραν καλυτερο απο το να βασιστεις στο αμπαλο ad carry

Δημοσ.

παιζω και γω bliblik of legends.

καντε με add να παιζουμε.

TROLLAKISGR.

απλα.ΜΑΜΑΩ ΣΤΑ ΜΠΛΙΜΠΛΙΚΙΑ!

περνω εκεινον τον σπαρτιατη που καβαλικευει τα αλλα μπλιμπλικια και κανει το ακοντιο σα το χοντα στο streetfighter.

τριπουλ κιλ-κουαντα κιλ-πεντακοσα κιλ και ΜΑΜΑΩ.

μπαινω τωρα για καψιμο

:lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

και καλος σας βρηκα μπλιμπλικοφαητερς!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

παιζω και γω bliblik of legends.

καντε με add να παιζουμε.

TROLLAKISGR.

απλα.ΜΑΜΑΩ ΣΤΑ ΜΠΛΙΜΠΛΙΚΙΑ!

περνω εκεινον τον σπαρτιατη που καβαλικευει τα αλλα μπλιμπλικια και κανει το ακοντιο σα το χοντα στο streetfighter.

τριπουλ κιλ-κουαντα κιλ-πεντακοσα κιλ και ΜΑΜΑΩ.

μπαινω τωρα για καψιμο

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

και καλος σας βρηκα μπλιμπλικοφαητερς!!!!!!!!!!!!

wtf?? :eek:

Δημοσ.

ζητάγαμε που ζητάγαμε dislike στο φατσομπούκι, μήπως να βάζαμε και κανένα "-" δίπλα στο "+" στα μηνύματα εδώ, και στα 40 minus να διαγραφόταν αυτόματα?

Δημοσ.

Τελικα οσους AP champs και να παιξω κανενας δε προκειται ποτε να φτασει την απολαυση και τη δυναμη που προσφερει ο Veigar.

Δημοσ.

http://youtu.be/QIdUV3AH7bE

Το Skin Spotlights μας φέρνει πληροφορίες για τον Jayce (ο νέος champion)! Αρχικά να ενημερώσουμε ότι τελικά δεν είναι κόρη του Kassadin και ούτε καν γυναίκα, βέβαια όπως θα δείτε και στο βίντεο έχει σχέση με ηλεκτρισμό αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν θα παίζεται ως AP, ως AD ή ως Off Tank. Είναι ένας champion με δύο όπλα (Σφυρί και Κανόνι) και διπλές abilities (θυμίζει λίγο την Nidalee).

Δημοσ.

Τελικα οσους AP champs και να παιξω κανενας δε προκειται ποτε να φτασει την απολαυση και τη δυναμη που προσφερει ο Veigar.

οντως πολυ δυνατος,σπανια εχω δει να τον νικαει καποιος στο mid.

Δημοσ.

Ο veigar μπορει να χασει lane μονο απο champs που spamaroun skill και κανουν καλο harass.Επισης η ουλτι κοβει απιστευτα τα αντιπαλα ap carry(1 ενα full combo).Ενας παιχτης που μπορει να τον κερδισει ειναι ο swain.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...