Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ειναι λιγο ασχημα με τα Support. Βρες ενα AD carry που να γουσταρεις και παιζε μαζι του. Τι ελο εχεις;

Αμα θες μπορουμε να παμε μαζι, εχω ενα account ενος φιλου που θελω ν ανεβασω xD

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι ειναι λιγο ασχημα με τα Support. Βρες ενα AD carry που να γουσταρεις και παιζε μαζι του. Τι ελο εχεις;

Αμα θες μπορουμε να παμε μαζι, εχω ενα account ενος φιλου που θελω ν ανεβασω xD

"Κανονικα" στα νορμαλ επαιζα σχεδον παντα ad carry kog/corki/ashe

αλλα οταν ανακαλυψα το support ενιωσα οτι μου ταιριαζει πολυ περισσοτερο.

Δοκιμασα μια-δυο φορες ad στα ranked αλλα ειδα οτι εχω χειροτερο farming

απο τον αντιπαλο παρ'ολο που κανω σχετικα καλο last hitting, οποτε και το παρατησα προσωρινα.

Τωρα με τα 3 τελευταια loses εφτασα αισιως στο 1045 elo αλλα top ranking λεει 1272 (?).

Σου στελνω το summon name.

Δημοσ.

"Κανονικα" στα νορμαλ επαιζα σχεδον παντα ad carry kog/corki/ashe

αλλα οταν ανακαλυψα το support ενιωσα οτι μου ταιριαζει πολυ περισσοτερο.

Δοκιμασα μια-δυο φορες ad στα ranked αλλα ειδα οτι εχω χειροτερο farming

απο τον αντιπαλο παρ'ολο που κανω σχετικα καλο last hitting, οποτε και το παρατησα προσωρινα.

Τωρα με τα 3 τελευταια loses εφτασα αισιως στο 1045 elo αλλα top ranking λεει 1272 (?).

Σου στελνω το summon name.

Top ranking = το μεγαλυτερο ελο που εχεις φτασει ποτε .

Συγνωμη που το λεω,αλλα αν εχεις κολλησει σε αυτο το ελο,κατι κανεις λαθος...

Αν και πλεον δεν παιζω support,απο τα 1200 μεχρι και 1400 ανεβηκα με sona support.Για εμενα για solo q το καλυτερο ειναι το mid και μετα το ad carry.ΔΟκιμασε κατι απο αυτα,αν παιξειςκαλα κατα 85% θα κερδισεις.

Δημοσ.

Το λάθος των περισσότερων (κάτι που έκανα και εγώ και μετανιώνω :S) είναι ότι με το πάνε 30 lvl παίζουνε ένα ranked και χάνουν και πολλοί συνεχίζουν με αποτέλεσμα το elo να πέφτει κάτω από 900 και μετά όταν πλέον είσαι ικανός να παίξεις ranked είσαι πιο Low και από hell! (+ ότι παίρνεις στον λαιμό σου άλλα 4 άτομα)

Δημοσ.

Top ranking = το μεγαλυτερο ελο που εχεις φτασει ποτε .Συγνωμη που το λεω,αλλα αν εχεις κολλησει σε αυτο το ελο,κατι κανεις λαθος...Αν και πλεον δεν παιζω support,απο τα 1200 μεχρι και 1400 ανεβηκα με sona support.Για εμενα για solo q το καλυτερο ειναι το mid και μετα το ad carry.ΔΟκιμασε κατι απο αυτα,αν παιξειςκαλα κατα 85% θα κερδισεις.

Μα δεν λεω οτι δεν κανω λαθη, ομως δεν εξαρταται μονο απο μενα το αν θα κερδισει το game

το team μου.

Οσο και να προσπαθω για το καλυτερο, αν η ομαδα ειναι σαπια δεν γινεται να κερδισουμε.

Το οτι εσυ ανεβηκες με σονα 400 elo δεν παει να πει οτι αναγκαστικα κανω κατι λαθος.

(δεν το παιζω εξυπνη εννοειται! oπως ειπα κανω λαθη).

Το λάθος των περισσότερων (κάτι που έκανα και εγώ και μετανιώνω :S) είναι ότι με το πάνε 30 lvl παίζουνε ένα ranked και χάνουν και πολλοί συνεχίζουν με αποτέλεσμα το elo να πέφτει κάτω από 900 και μετά όταν πλέον είσαι ικανός να παίξεις ranked είσαι πιο Low και από hell! (+ ότι παίρνεις στον λαιμό σου άλλα 4 άτομα)

Πολυ σωστα, δεν τολμουσα να παιξω ranked παρ'ολο που ειχα φτασει 30lvl απο τον Φεβρουαριο

για τον λογο που ανεφερες, να μην παρω στον λαιμο μου αλλα 4 ατομα.

Ομως τις τελευταιες 2 βδομαδες αρχισα να βλεπω οτι στα normal δεν παλευονται οι τυποι,

και ενιωθα οτι καταλαβαινω περισσοτερα σε σχεση με παλιοτερα οποτε και αναζητουσα κατι παραπανω.

Τι εννοω? Βλεπω πολλα streams, πολλα guides, διαβαζω το summoner school/league of legends στο reddit,

αντιλαμβανομαι καλυτερα το lane position κτλ. οποτε και περιμενω απο τους αλλους

να κανουν τα βασικα πραγματα.

Να ξερουν ποτε πρεπει να κανουν engage, ποτε να κανουν gangs και ποτε να πανε baron.

Και γι'αυτο λοιπον ειπα να δοκιμασω το ranked.

Ομως αυτο που βλεπω (ως τωρα) ειναι το τανκ να χωνεται 1vs3, να μην κανουν regroup,

το ad carry να ειναι off position στα fights και αλλα τετοια.

Αν αυτο γινει 2-3 φορες, ε παει το game οσο supporting και να κανω.

Δημοσ.

Πολυ σωστα, δεν τολμουσα να παιξω ranked παρ'ολο που ειχα φτασει 30lvl απο τον Φεβρουαριο

για τον λογο που ανεφερες, να μην παρω στον λαιμο μου αλλα 4 ατομα.

Ομως τις τελευταιες 2 βδομαδες αρχισα να βλεπω οτι στα normal δεν παλευονται οι τυποι,

και ενιωθα οτι καταλαβαινω περισσοτερα σε σχεση με παλιοτερα οποτε και αναζητουσα κατι παραπανω.

Τι εννοω? Βλεπω πολλα streams, πολλα guides, διαβαζω το summoner school/league of legends στο reddit,

αντιλαμβανομαι καλυτερα το lane position κτλ. οποτε και περιμενω απο τους αλλους

να κανουν τα βασικα πραγματα.

Να ξερουν ποτε πρεπει να κανουν engage, ποτε να κανουν gangs και ποτε να πανε baron.

Και γι'αυτο λοιπον ειπα να δοκιμασω το ranked.

Ομως αυτο που βλεπω (ως τωρα) ειναι το τανκ να χωνεται 1vs3, να μην κανουν regroup,

το ad carry να ειναι off position στα fights και αλλα τετοια.

Αν αυτο γινει 2-3 φορες, ε παει το game οσο supporting και να κανω.

Εγώ όμως ήμουν "χαζός" και πήγαινα ranked duo με teemo/kata bot lane, χωρίς jungler και γενικότερα δικό μας meta... Τώρα 886 elo και ενώ πλέον ξέρω τέλεια θεορία, δεν είμαι powerrager, με τα stats μου είμαι....

Δημοσ.

Δυστυχως θα γινω ενας απο αυτους που λενε (με προσωπικη εμπειρια ομως) οτι απολαμβανεις πιο πολυ ranked west παρα east.

Moυ αρεσουν τα παιχνιδια που παιζω στα 1300 west παρα τα 1900 east.

To κυριο θεμα με τη θεωρια ειναι οτι μπορει να μαθεις αποσπασματα και αν κατι δν παει ακριβως οπως το εμαθες να μη μπορεις να προσαρμοστεις. Ειναι πιο σημαντικο να καταλαβεις τι κανει αλλος και γιατι το κανει παρα να θυμασαι τι εκανε.

Οσοι απο σας θελετε μπορω να βοηθησω αλλα να θυμαστε: Δεν θα εχουμε ως στοχο να κερδισουμε αλλα να βελτιωθουμε σαν παικτες. Δεν εχει μα και μου και αφου εκανα εγω αυτο και ο αλλος φταει. Παντα μα παντα, κοιταμε τη θα μπορουσαμε να κανουμε καλυτερα εμεις, οχι οι αλλοι. Και ετσι βελτιωνομαστε. Ειναι πολυ ευκολο να κατηγορησεις τους αλλους γιατι δε θες να δεις τα λαθη σου. Τεσπα, αν μπορω να βοηθησω σε κατι το ign ειναι inS Zahariel.

Δημοσ.

Μπορουμε να φτιαξουμε μερικες 5αδες ετσι απλα για training,να δουμε τι κανουμε σωστα και τι λαθος

Παντα λεμε να μαζευτουμε να παιξουμε αλλα ποτε δεν γινεται βεβαια

Anyways εγω παιζω West 1300 elo atm,αν θελει καποιος να παιξουμε πμ εδω η add me iamyourdeath

Δημοσ.

Aν δν αναλαβει καποιος να το οργανωσει αμφιβαλλω. Δυστυχως προσωπικα δεν εχω πολυ χρονο αυτο το καιρο με τα training για το launch event.

Δημοσ.

Aν δν αναλαβει καποιος να το οργανωσει αμφιβαλλω. Δυστυχως προσωπικα δεν εχω πολυ χρονο αυτο το καιρο με τα training για το launch event.

Δημοσ.

αν θελετε καντε με add και εμενα για κανα match.

socratiss

τωρα ειμαι στα 1750 elo,με πολλα παιχνιδια αλλα +55 νικες περιπου.

>Τα normal παιδες δεν αξιζουν,δεν σου δινουν κατι.Εχω σταματησει να παιζω νορμαλ,πλεον μονο ranked.Αν ποαω για νορμαλ θα παω μονο αν εχω 5αδα

Δημοσ.

Κατέβασε και τρέξε το directx redistributable

το εκανα και αυτο αλλα τιποτα ρε γαμω...με εχει σπασει τα νευρα να πουμε

εκανα και program compatibility αλλα τιποτα γραφει incompatible apllication ειδα και τι ς λεπτομερειες αλλα δεν εβγαλα ακρη.το ετρεχα με xp SP2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...