TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 βγαζει ενα εικονιδιο και λεει error launching launcher και απο κατω could not load direct3d.το πισι μου ειναι ψιλοπαλιο αλλα με τα εξπι το σηκωνε μια χαρα Κατέβασε και τρέξε το directx redistributable
koularasss Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 για το ψηλο ping μπορει να φταει το antiirus? εχει κανεις αλλος τετοιο ping?
kuzko21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 οχι, μπορει να φταιει το οτι κατεβαζεις ταυτοχρονα κατι απο το νετ. επισης , για το Ping παρε τηλ τον παροχο σου και πες να σου ενεργοποιησουν το fast path αμα εχεις τοσο μεγαλο θεμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 επισης , για το Ping παρε τηλ τον παροχο σου και πες να σου ενεργοποιησουν το fast path αμα εχεις τοσο μεγαλο θεμα. πόσα ms πιστεύεις ότι θα κατέβει με το fastpath από τα 3000ms που ανέφερε πιο πάνω? για το ψηλο ping μπορει να φταει το antiirus? άλλαξες κάτι πρόσφατα? firewall? μπας και σου καβατζώνει κανείς bandwidth από το wifi?
koularasss Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 12 k εφτασε,οσο ειμαι in game ανεβαινει,εληξε το kasperky κ πηρα το turbox internet security για πιο φθηνο,μηπως το επηρεαζει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 δώσε permission για το LoL στο firewall του νέου... (μην ρωτήσεις πως, δεν ξέρω το πρόγραμμα)
koularasss Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 εχω δωσει απο την αρχη.κ αυτοι στο youtube οτι να ναι λενε(το εψαξα κ εκει).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 κλείνε το firewall του τότε κάθε φορά που θες να παίξεις LoL...
koularasss Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 και με firewall κλειστο παλι αυτο ανεβαινει κ αναγκαστικα βγαινω,θα το αησω μια μερα να δψ με χρι ποσο θα παει.
haris013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 και με firewall κλειστο παλι αυτο ανεβαινει κ αναγκαστικα βγαινω,θα το αησω μια μερα να δψ με χρι ποσο θα παει. μηπως ειναι θεμα isp? εχει καμια βλαβη,κανουν εργα κοντα στην περιοχη σου? για παρε κανα τηλ. να τους ρωτησεις. και πες να σε βαλλουν σε fastpath αν δεν εισαι ηδη
kuzko21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 πόσα ms πιστεύεις ότι θα κατέβει με το fastpath από τα 3000ms που ανέφερε πιο πάνω? ναι , δικιο...το ειδα 300. τεσπα , ας το ανοιξει , δεν χανει τιποτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 χάνει συγχρονισμό και ίσως σταθερότητα στη γραμμή, σε περίπτωση που δεν είναι και τόσο καλή...
koularasss Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 μηπως ειναι θεμα isp? εχει καμια βλαβη,κανουν εργα κοντα στην περιοχη σου? για παρε κανα τηλ. να τους ρωτησεις. και πες να σε βαλλουν σε fastpath αν δεν εισαι ηδη τι ειναι isp και fastpath?αυτα ειναι κοινα για ολες τις εταιριες?
Atallos1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 τι ειναι isp και fastpath?αυτα ειναι κοινα για ολες τις εταιριες? ISP ειναι η εταιρεια που σου παρεχει ιντερνετ Fast Path ειναι μια "λειτουργια" του router η οποια σου επιτρεπει να εχεις λιγοτερο ping αλλα ισως πιο ασταθη κ πιο αργη συνδεση
sistah Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ενταξει, δεν εχω παιξει πολλα ranked, ~30 games. Οταν παιζω 5v5 παλευετε, αλλα οταν παιζω solo τα ματια μου πονανε! Λογω του χαμηλου elo, παιζω με τελειως αχρηστους λες και ειναι normal blind. Και το χειροτερο ειναι οτι παιζω σχεδον αποκλειστικα support, οποτε φανταζεστε πως ειναι να supportaρεις σαπιο ad carry. Δεν λεω οτι ειμαι pro, αλλα παιρνουν πολλες λαθος αποφασεις. Ειδικα τα tank και οι junglers. Πραγματικα δεν ξερω πως να ανεβασω λιγο το elo για να παιζω πιο ποιοτικα games και ας χανουμε. Τουλαχιστον να ευχαριστιεμαι το παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις