Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Του Stonewall μ αρεσει, του Elementz διαφωνω με πολλα. Αλλα δν μπορει να μην ειναι υποκειμενικο, ειναι η γνωμη του.

Εμενα αν με ρωταγες θα εβαζα την Irelia no1 :P

Δημοσ.

Οχι απο τοτε που το jungling εγινε πολυ μα πολυ πιο ευκολο ετσι ωστε να μην αξιζει να κανεις counter

Δεν συμφωνώ σε αυτό. Αν κάνεις counter σε κάποιο από τα 2 buff στην αρχή του παιχνιδιού, μένει πολύ πίσω ο άλλος. Ναι, παλιότερα ήταν καταδικασμένος ο αντίπαλος αν του πέρναν την ζούγκλα άλλα ακόμα και τώρα το counter jungling δίνει ισχυρό πλεονέκτημα. Είδικα αν υπάρχει coordination με το team και εκτός απο steal buff έρθει και κάποιο kill και στη συνέχεια free δράκος.

Δημοσ.

Μεχρι και το mid game αξιζει το counter αλλα εγω θα εκανα counter μονο earλy game και αναλογα την ομαδα μου.Θεωρω οτι το ρισκο ειναι μεγαλο σε σχεση με αυτα που κεδιζεις.Μπορει και να με και λαθος.

edit: γιατι ο trundle ειναι μεσα στο tier 1 μ φαινεται πολυ αργος για τοσο ψιλα στη λιστα

Δημοσ.

Μεχρι και το mid game αξιζει το counter αλλα εγω θα εκανα counter μονο earλy game και αναλογα την ομαδα μου.Θεωρω οτι το ρισκο ειναι μεγαλο σε σχεση με αυτα που κεδιζεις.Μπορει και να με και λαθος.

edit: γιατι ο trundle ειναι μεσα στο tier 1 μ φαινεται πολυ αργος για τοσο ψιλα στη λιστα

και εμενα,δεν εχει το βαρυ cc,ουτε το gpa closer[οπως ο lee]για να το βαλεις τοσο ψηλα

Δημοσ.

teamfights ειναι καλος,το οτι σου παιρνει ενα καρο armor απο τον αντιπλο brusier λή τανκ και του το κατεβαζει κιολας ,βοηθαει παρα πολυ τα carry σου ,μιλαμε θα εχουν εναν initiator οι αντιπαλοι με πολι λιγο armor και λιγα δευτερολεπτα.

Δημοσ.

λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα και θελω βοηθεια.οταν παω να ξεκινησω το παιχνιδι γραφει error launching 3d και με πεταει εξω τι να κανω?εχω τα 7 πανω ακι ολοι οι drivers ειναι μια χαρα,εχω κλειστο και το αντιβαιρους (avira) αλλα παλι τα ιδια

Δημοσ.

Προβλημα βγαζει μετα το team select που ξεκινα κανονικα το παιχνιδι η στον client??

στην αρχη οταν παταω το εικονιδιο

Δημοσ.

Λοιπόν, ξεκίνησα να μαθαίνω Gragas.

ΠΟΛΥ πλάκα.

ΠΟΛΥ ζημιά (εντάξει, όχι τοπ, αλλά ικανοποιητικότατος)

Αρκετό skill, και μου αρέσει το ότι δεν έχει κάποιο δομημένο combo μα τα περισσότερα skils του λειτουργούν ανεξάρτητα.

Ζήτημα το cooldown του ulti του αλλά θα τη βρω την άκρη.

Θέλω να ρωτήσω για build. Να τον πάω full AP με κλασσικό AP/HP/CD build (Rod of Ages, Crystal Sceptre, Rabadon's, Unholy Chalice/Abyssal Sceptre, Voidstaff με MPen/CD boots) ή κάτι με περισσότερη survivability για να εκμεταλλευτώ περισσότερο το charge και το Ε του?

Δημοσ.

Για μένα damage. Η ulti του δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο για initiation (πρόσεξε, δε λέω ότι δεν είναι καλή, λέω ότι δεν είναι αξιόπιστη), οπότε δεν αξίζει (για μένα) να χάσεις σε damage ώστε να μπορέσεις να τοποθετηθείς καλύτερα για να ρίξεις "καλά" την ulti. Για μένα ρίχνεις ένα q-r combo στο αντίπαλο ad και αν δεν τον έχεις σκοτώσει τον έχεις αφήσει με 20% οπότε λίγο πολύ εκτός του teamfight. Βέβαια ένα ROA δεν είναι κακό, βασικά χρειάζεται, αλλά από εκεί και πέρα damage για μένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...