solarsoul Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 να'σαι καλα φιλε μου.Σιγα μωρε κ να με βρισει δεν ειμαι μικρος ν'ασχοληθω.Απλα ελπιζω να'ναι καλο το game.
derasto Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 εχει κανεις Info για το νεο spotlight με τον κινεζο ? ακουγεται οτι ειναι ψευτικο . αλλα το ανεβασε κ η riot. ασε που δεν μπηκε εχθες. Δεν παιζει να βγει κατι τετοιο, ή τουλαχιστον χωρις τα chuck norris skills που κανει. Απριλ φουλς ντει μου φενεται.
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=117566 Δεν τα λέω ωραία? Δεν τα εξηγώ καλά?
klainmaingr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μια χαρά. Μόνο που λόγω ip ματζιριάς έχω μείνει στα mana regen/5 | cdr στα μπλέ. Κατα τα άλλα mpen/armor/mana regen/flat ap arpen/armor/mana regen/att speed mpen/armor/cdr/flat ap Στο 2ο λέω να δοκιμάσω arpen quints αν και είμαι αρκετα ευχαριστημένος απο το att speed boost στην αρχή.
Tobajara Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εγώ είμαι armor pen / armor per lvl / ability power per level / attack speed quint και δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο. Με το [που μπήκα lvl 20 το έφτιαξα και βοήθησε αρκετά. Σκέφτομαι να το γυρίσω στην πρώτη σελίδα που περιγράφεις μόλις φτάσω lvl 30.
Daemonos Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Παίζετε ακόμα ρε παίδες, το έχω ξεκινήσει μι βδομάδα τώρα και έχω πάρει τον Pantheon. Ήθελα εναν χαρακτήρα να είναι τέρμα Dps! Τί έχετε να προτείνετε?
klainmaingr Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Παίζετε ακόμα ρε παίδες, το έχω ξεκινήσει μι βδομάδα τώρα και έχω πάρει τον Pantheon. Ήθελα εναν χαρακτήρα να είναι τέρμα Dps! Τί έχετε να προτείνετε? Ρίξε μια ματιά στο cheat τον tryndamere. Αλλιώς yi/warwick/olaf/xin zhao και αν θές ranged ashe/miss fortune/ezreal/twisted fate. Και φυσικά και πολλοί άλλοι... αλλά αυτοί είναι μια αρχή και σχετικά οικονομικοί.
Daemonos Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Πηγαινέ τον full dmg - Armor Penetration. Τι αντικείμενα δηλαδή? Σαν Ήρωας πώς σου φαίνεται? Ρίξε μια ματιά στο cheat τον tryndamere. Αλλιώς yi/warwick/olaf/xin zhao και αν θές ranged ashe/miss fortune/ezreal/twisted fate. Και φυσικά και πολλοί άλλοι... αλλά αυτοί είναι μια αρχή και σχετικά οικονομικοί. Τους είδα, με έψηνε OLAF αλλα θέλω ο χαρακτίρας να έχει κάποιο Ability με το οποίο να κάνει Jump attacks η κάτι τέτοιο όπως αυτό του Jax για παράδειγμα... Jarvan IV ή Xin Zhao... ;Όχι οτι ο Pantheon είναι άσχημος αλλα για να τον έχω σαν 2ο Ήρωα...Ο tryndamere δεν μου φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο, έχω παίξει εναντίον του και δέν με δυσκόλεψε.
Tmark Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ο Tryndamere late game είναι φοβερός. Εγώ από Jarvan και Xin θα πήγαινα με τα 1000 Xin. Στον Pantheon να του βγάζεις bloodthirster, manamune, yumuus ghostblade, infinity edge και Last Whisper.
Daemonos Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Άρα παίζει Tyndamere vs Xin vs Maokai (?) Ο Tryndamere late game είναι φοβερός. Εγώ από Jarvan και Xin θα πήγαινα με τα 1000 Xin. Στον Pantheon να του βγάζεις bloodthirster, manamune, yumuus ghostblade, infinity edge και Last Whisper. warmongs Armor σε συνδιασμό με το Atmas Impaler Λειτουργεί απίστευτα καλά!!
klainmaingr Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 αλλα θέλω ο χαρακτίρας να έχει κάποιο Ability με το οποίο να κάνει Jump attacks η κάτι τέτοιο όπως αυτό του Jax για παράδειγμα... Master σε αυτό το πράγμα είναι η αγαπημένη μου akali. Παίζεται ap βέβαια αλλα είναι damage dealer κανονικότατη αν ξέρεις πως και πότε να μπείς. Όσο για τον tryndamere μάλλον έπεσες σε κακό summoner ή κάποιον που τον πρωτοπαίζει. Ο καλός trynda ΚΟΒΕΙ.
Daemonos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Τελικά Πήρα Xin !!! Είναι απίστευτος μου αρέσει πολυ! Κάντε με Add Παίδες to name είναι Kyriarxos Έχω και Mumble Για όποιον θέλει και Voice Chat.
Tmark Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δοκίμασε και Nocturne pου είναι free, θα πάθεις την πλάκα σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις