Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχει κανεις Info για το νεο spotlight με τον κινεζο ? ακουγεται οτι ειναι ψευτικο . αλλα το ανεβασε κ η riot. ασε που δεν μπηκε εχθες.

Δεν παιζει να βγει κατι τετοιο, ή τουλαχιστον χωρις τα chuck norris skills που κανει.

Απριλ φουλς ντει μου φενεται.

Δημοσ.

Μια χαρά. Μόνο που λόγω ip ματζιριάς έχω μείνει στα mana regen/5 | cdr στα μπλέ.

Κατα τα άλλα

mpen/armor/mana regen/flat ap

arpen/armor/mana regen/att speed

mpen/armor/cdr/flat ap

Στο 2ο λέω να δοκιμάσω arpen quints αν και είμαι αρκετα ευχαριστημένος απο το att speed boost στην αρχή.

Δημοσ.

Εγώ είμαι armor pen / armor per lvl / ability power per level / attack speed quint και δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο. Με το [που μπήκα lvl 20 το έφτιαξα και βοήθησε αρκετά. Σκέφτομαι να το γυρίσω στην πρώτη σελίδα που περιγράφεις μόλις φτάσω lvl 30.

Δημοσ.

Παίζετε ακόμα ρε παίδες, το έχω ξεκινήσει μι βδομάδα τώρα και έχω πάρει τον Pantheon.

Ήθελα εναν χαρακτήρα να είναι τέρμα Dps! Τί έχετε να προτείνετε?

Δημοσ.

Παίζετε ακόμα ρε παίδες, το έχω ξεκινήσει μι βδομάδα τώρα και έχω πάρει τον Pantheon.

Ήθελα εναν χαρακτήρα να είναι τέρμα Dps! Τί έχετε να προτείνετε?

Ρίξε μια ματιά στο cheat τον tryndamere.

Αλλιώς yi/warwick/olaf/xin zhao και αν θές ranged ashe/miss fortune/ezreal/twisted fate. Και φυσικά και πολλοί άλλοι... αλλά αυτοί είναι μια αρχή και σχετικά οικονομικοί.

Δημοσ.

Πηγαινέ τον full dmg - Armor Penetration.

Τι αντικείμενα δηλαδή? Σαν Ήρωας πώς σου φαίνεται?

Ρίξε μια ματιά στο cheat τον tryndamere.

Αλλιώς yi/warwick/olaf/xin zhao και αν θές ranged ashe/miss fortune/ezreal/twisted fate. Και φυσικά και πολλοί άλλοι... αλλά αυτοί είναι μια αρχή και σχετικά οικονομικοί.

Τους είδα, με έψηνε OLAF αλλα θέλω ο χαρακτίρας να έχει κάποιο Ability με το οποίο να κάνει Jump attacks η κάτι τέτοιο όπως αυτό του Jax για παράδειγμα...

Jarvan IV ή Xin Zhao... ;Όχι οτι ο Pantheon είναι άσχημος αλλα για να τον έχω σαν 2ο Ήρωα...Ο tryndamere δεν μου φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο, έχω παίξει εναντίον του και δέν με δυσκόλεψε.

Δημοσ.

Ο Tryndamere late game είναι φοβερός. Εγώ από Jarvan και Xin θα πήγαινα με τα 1000 Xin.

Στον Pantheon να του βγάζεις bloodthirster, manamune, yumuus ghostblade, infinity edge και Last Whisper.

Δημοσ.

Άρα παίζει Tyndamere vs Xin vs Maokai (?)

Ο Tryndamere late game είναι φοβερός. Εγώ από Jarvan και Xin θα πήγαινα με τα 1000 Xin.

Στον Pantheon να του βγάζεις bloodthirster, manamune, yumuus ghostblade, infinity edge και Last Whisper.

warmongs Armor σε συνδιασμό με το Atmas Impaler Λειτουργεί απίστευτα καλά!!

Δημοσ.

αλλα θέλω ο χαρακτίρας να έχει κάποιο Ability με το οποίο να κάνει Jump attacks η κάτι τέτοιο όπως αυτό του Jax για παράδειγμα...

Master σε αυτό το πράγμα είναι η αγαπημένη μου akali. Παίζεται ap βέβαια αλλα είναι damage dealer κανονικότατη αν ξέρεις πως και πότε να μπείς.

Όσο για τον tryndamere μάλλον έπεσες σε κακό summoner ή κάποιον που τον πρωτοπαίζει. Ο καλός trynda ΚΟΒΕΙ.

Δημοσ.

Τελικά Πήρα Xin !!! Είναι απίστευτος μου αρέσει πολυ! Κάντε με Add Παίδες to name είναι Kyriarxos

Έχω και Mumble Για όποιον θέλει και Voice Chat.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...