Zahariel Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ειναι αυτο π ειπε ο απο πανω. Στην αρχη θα εχει πλακα, μετα θα κλαιμε. ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ! Ουτε περιοδος να ηταν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ειναι αυτο π ειπε ο απο πανω. Στην αρχη θα εχει πλακα, μετα θα κλαιμε. ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ! Ουτε περιοδος να ηταν σαν τον Rambo δλδ (θυμήσου τίτλο 1ης ταινίας)
6xXx6 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ελληνική έκδοση για το League of Legends Με το δελτίο Τύπου που ακολουθεί, η Riot Games ανακοινώνει ότι το free-to-play παιχνίδι League of Legends αποκτά πλέον την πλήρως εξελληνισμένη έκδοσή του. Τι θα έχει να προσφέρει αυτή η έκδοση; Όλες οι φωνές και τα κείμενα του παιχνιδιού θα είναι στα ελληνικά. Θα προσφέρουμε επίσης νέες και βελτιωμένες υπηρεσίες για τους ελληνόφωνους παίκτες μας. Αυτές περιλαμβάνουν μία εντελώς εξελληνισμένη ιστοσελίδα και φόρουμ, όπου θα μπορείτε να συζητάτε όλες τις πτυχές του League of Legends στην γλώσσα σας. Επίσης θα μπορείτε να συμμετέχετε σε διοργανώσεις της ελληνικής κοινότητας και να επικοινωνείτε με την Υποστήριξη Παικτών της Riot στα ελληνικά. Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να αποδώσουμε το League of Legends στην ελληνική, και παρόλο που έχουμε αρκετή δουλειά ακόμα, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε πως η νέα αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα. Επίσης, έχουμε αναρτήσει ένα πλήρες άρθρο με συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις ώστε να λυθούν τυχόν απορίες σχετικά με τα σχέδιά μας για την υποστήριξη των ελληνικών. Θα προσφέρουμε πληροφορίες για τα συναρπαστικά σχέδια που έχουμε για τα ηλεκτρονικά αθλήματα στην Ελλάδα και τον ανταγωνισμό σε υψηλό επίπεδο. Όλα αυτά είναι μέρος του οράματός μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία και εμπειρία για τους παίκτες του League of Legends παγκοσμίως. Ελπίζουμε σύντομα να γίνουμε μάρτυρες ενός ακόμα ιστορικού ορόσημου της ανάπτυξης του League of Legends. Η ομάδα της Riot Games
Nihilist Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Πως αλλάζω την κωδικοποίηση στο mozilla επειδή στα greek forums βλέπω αραβοκινέζικα;
klainmaingr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 "Κώδικα του επικαλεστή" Καινούριο δέρμα του ezreal... Oh fuck off. Κανείς δεν τους είπε οτι η ισορροπία σε ελληνικό περιεχόμενο αλλα και σε δεδομένη gaming ορολογία μπορεί να υπάρξει.. Jesus όπως αναφέρθηκε παραπάνω, όλο το φόρουμ ακόμα και τα πόστ χρηστών είναι σαν αποτυχημένο νιγηριανό scam. "Χριστέ μου όπως αναφέρθηκε παραπάνω, όλη η κοινότητα συζητήσεων ακόμα και οι δημοσιεύσεις χρηστών είναι σαν αποτυχημένη νιγηριανή απάτη." Κατα τα άλλα καλή κίνηση για αρχή..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 "Κώδικα του επικαλεστή" Καινούριο δέρμα του ezreal... Oh fuck off. Κανείς δεν τους είπε οτι η ισορροπία σε ελληνικό περιεχόμενο αλλα και σε δεδομένη gaming ορολογία μπορεί να υπάρξει.. Jesus όπως αναφέρθηκε παραπάνω, όλο το φόρουμ ακόμα και τα πόστ χρηστών είναι σαν αποτυχημένο νιγηριανό scam. "Χριστέ μου όπως αναφέρθηκε παραπάνω, όλη η κοινότητα συζητήσεων ακόμα και οι δημοσιεύσεις χρηστών είναι σαν αποτυχημένη νιγηριανή απάτη." Κατα τα άλλα καλή κίνηση για αρχή.. Ρε παιδια,οι ανθρωποι μας σεβονται και θα τους κραξω?No wayyy.Μπραβο τους απλα.Μονο που θα εχουμε ελληνικο φορουμ φτανει.Θα αρχισουμε επιτελους τουρνουα.
kostas_tech Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ωχχχχ.... " Βάλε το μήλο στο κεφάλι σου!" Θα σου έλεγα που θα το έβαζα ρε Ashe αλλά τέλος πάντων...
NiKoS WSN Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Πως αλλάζω την κωδικοποίηση στο mozilla επειδή στα greek forums βλέπω αραβοκινέζικα; Δεν είναι θέμα του browser... Απλά όταν είσαι στο site πάνω πάνω έχει μία μπάρα πουγράφει pvp.net, εκεί πάτα αντί για αγγλικά τα ελληνικά
klainmaingr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 "Παλι καλα δεν την εκανε αθηναιος την μεταφραση θα ειχαμε το καλαμακι του ατμα αντι για σουβλί που ειναι" Απο ένα νήμα στην επίσημη κοινότητα συζητήσεων Γελώντας έξω δυνατά.
NiKoS WSN Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Την ιδέα για τον GP να φτιαχτεί skin τσολιά και να το δώσουν free στους έλληνες όπως στους Ρώσους τον pantheon λόγω του lang pack? Έχω λιώσει, τσεκάρετε (βάλτε ελληνικά στην μπάρα του pvp.net)
koularasss Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Mεταγλωττιση του LoL στα ελληνικα και............... http://eune.leagueoflegends.com/el/items πλακα με κανεις τωρα,αυτα θα ειναι μεσα στο game? το lol recorder γιατι σταματησε να μου κανει record?
haris013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 θεε μου ειναι τραγικα τα item με ελληνικη μεταφραση!! Δεν λεω καλη προσπαθεια και μας τιμαει κιολας αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα αφησουν στα αγγλικα..
NiKoS WSN Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 θεε μου ειναι τραγικα τα item με ελληνικη μεταφραση!! Δεν λεω καλη προσπαθεια και μας τιμαει κιολας αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα αφησουν στα αγγλικα.. +1 δεν πρέπει να εξελληνίζονται όλα... Το lol είναι μητρική του γλώσσα η αμερικάνικη και έτσι πρέπει να είναι. Είναι σαν την γλώσσα προγραμματισμού Logo που είναι στα ελληνικά FFS
gio@ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) παιχνιδι ειναι ρε παιδια αφηστε και να γελαμε λιγο ολα σοβαρα ποοοο edit: 1 Σουβλί του Άτμα να παρω και σας εφαγα Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2012 από gio@
KeepWalking7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μπαίνω κανονικά στο παιχνίδι διαλέγω champion και όταν κάνουν όλοι lock in κανονικά θα έπρεπε να μου δείξει το summoning των champions...τώρα μου δείχνει την επιφάνεια εργασίας μου...δείτε και το βίντεο αν δεν καταλάβατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις