koularasss Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 καμια συμβουλη για το πως να μην πεφτουν τοσο ευκολα τα ad carry,δεν τα μπορω καθολου .99/100 που θα παιξω ad carry θα εχω διπλασια death απο kill.εγω εχω συνιθισει να ειμαι μεσα στην μαχη οχι γυρω γυρω για αυτο <3 vlad.
kostas_tech Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 καμια συμβουλη για το πως να μην πεφτουν τοσο ευκολα τα ad carry' date='δεν τα μπορω καθολου .99/100 που θα παιξω ad carry θα εχω διπλασια death απο kill.εγω εχω συνιθισει να ειμαι μεσα στην μαχη οχι γυρω γυρω για αυτο <3 vlad.[/quote'] Banshee's. Θα ζησεις μεχρι να φας 2-3 hits απο τον enemy carry. Γενικα τα carry θελουν positioning. Αλλιως παρε tank να μην πεφτεις.
sistah Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 καμια συμβουλη για το πως να μην πεφτουν τοσο ευκολα τα ad carry,δεν τα μπορω καθολου .99/100 που θα παιξω ad carry θα εχω διπλασια death απο kill.εγω εχω συνιθισει να ειμαι μεσα στην μαχη οχι γυρω γυρω για αυτο <3 vlad. Banshee's. Θα ζησεις μεχρι να φας 2-3 hits απο τον enemy carry.Γενικα τα carry θελουν positioning. Αλλιως παρε tank να μην πεφτεις. Σωστα, γενικα το ad carry στα teamfights, καθεται πισω με το support οσο η υπολοιπη ομαδα σε προστατευει απο τους αντιπαλους ωστε να μην φτασουν σε εσενα. Στα normal games τετοιο πραγμα δεν θα δεις.
flamelab Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Mεταγλωττιση του LoL στα ελληνικα και............... http://eune.leagueoflegends.com/el/items
NiKoS WSN Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Το Baron Buff είναι μία νέα ελληνική κοινότητα σε σχέση με το League of Legends. Ετοιμάζει ένα μικρό "δοκιμαστικό" (γι' αυτό τον λόγω δεν έχει έπαθλα) τουρνουά 5vs5 για low elo players 29 Ιουνίου εώς 1 Ιουλίου. Θα είναι το πρώτο low elo tournament στην Ελλάδα και ο λόγος που θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι τέτοιο είναι δίοτι στην Ελλάδα υπάρχουν 7 Ομάδες, που πάντα μία από αυτές βγαίνουν πρώτες. Aποκλείοντας τους high elo players δίνουμε την δυνατότητα να ανδυχθούν μικρές ομάδες και να κάνουν σκληρή προπόνηση οι νέες αναδυόμενες ομάδες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ ΥΓ. Αν βγει καλό αποτέλεσμα, να είστε σίγουροι ότι θα οργανώσουμε και άλλα με ΜΕΓΑΛΑ έπαθλα! ΥΓ2. Δεχόμαστε αρνητικά σχόλια γιατί μας κάνουν καλύτερους, αλλά παρακαλούμε dont hate without reason
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 πεθαίνω ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΑΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΣΠΑΘΟΠΙΣΤΟΛΟ Λοιπόν είναι και στον client ? Μόνιμα με αυτό θα παίζω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Mεταγλωττιση του LoL στα ελληνικα και............... http://eune.leagueoflegends.com/el/items θα μπουν voice overs και στους champions...
flamelab Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 θα μπουν voice overs και στους champions... H λεπίδα μου είναι δική σου !! Με την δύναμη των άστρων !!
pipiris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Φημες λενε οτι ο 100ος champ θα ειναι η κορη του Kassadin και μαζι της θα μπει και το stealth rework.
Προτεινόμενες αναρτήσεις