Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 http://euw.leagueoflegends.com/news/league-legends-account-security-alert yeah...
koularasss Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Χακάρανε τη database της riot με τα account και τα passwords. Καλό είναι να αλλάξεις κωδικό. αν δεν αλλαξω εγω κ πχ.μου χακαρουν το account κ αλλαξουν pass δεν θα μπορω να το αλλαξω παλι εγω?κ να το αλλαξω στην ιδια database δεν θα πανε παλι οι αλλαγες?
koularasss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 την ulti τοθ vladimir δε λεει να την ριξουν κανα buff γτ σχετικα με αλλες ειναι αδυναμη.
flamelab Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ειναι που'ναι εκνευριστική η Ulti, εαν φάει buff, θα φάνε κράξιμο.
pipiris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Instant Aoe spell που κανει ωραιο damage, αυξανει ΟΛΟ το damage σε αυτους που πετυχες κατα 12% για 5 δευτερολεπτα, χωρις καποιο κοστος και με νορμαλ CD δεν μπορεις να το πεις οτι ειναι αδυναμο και οτι θελει buff.
koularasss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Instant Aoe spell που κανει ωραιο damage, αυξανει ΟΛΟ το damage σε αυτους που πετυχες κατα 12% για 5 δευτερολεπτα, χωρις καποιο κοστος και με νορμαλ CD δεν μπορεις να το πεις οτι ειναι αδυναμο και οτι θελει buff. δλδ αναλογα οσους πτυχω τοσο πιο πολυ θα σκασει?το cd δεν το λες normal αν δεν εχεις cd runes/masteries/boots.τι ειναι το Aoe spell?
pipiris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Aoe= area of effect, πιανει χωρο δηλαδη και οχι ενα ατομο μονο. Οχι το ποσους θα πετυχεις δεν παιζει ρολο στο damage που θα τους κανει σκετη η ulty. Απλα για αυτα τα 5 δευτερολεπτα οτι τους χτυπησει τους κανει 12% παραπανω ζημια. Autoattacks, spells, τα μινιον, το ignite, ολα κανουν παραπανω damage σε αυτους που πετυχες. Συγκριτικα με αλλες παρομοιες ulty (Kennen, Viktor, Cassiopia) το CD ειναι φυσιολογικο.
flamelab Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εχει πολλή πλάκα το all random στύλ στο νέο Proving Grounds
koularasss Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Aoe= area of effect, πιανει χωρο δηλαδη και οχι ενα ατομο μονο. Οχι το ποσους θα πετυχεις δεν παιζει ρολο στο damage που θα τους κανει σκετη η ulty. Απλα για αυτα τα 5 δευτερολεπτα οτι τους χτυπησει τους κανει 12% παραπανω ζημια. Autoattacks, spells, τα μινιον, το ignite, ολα κανουν παραπανω damage σε αυτους που πετυχες. Συγκριτικα με αλλες παρομοιες ulty (Kennen, Viktor, Cassiopia) το CD ειναι φυσιολογικο. αααα,δλδ να κανω πρωτα ulti κ μετα τα υπολοιπα γιατι εγω σαν last hit την κραταω μαζι με το ignite.ευχαριστω για την διευκρηνηση.
pipiris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ναι οταν θα πηγαινεις για το kill σε 1ν1 ξεκινα με την ulty, για να μεγιστοποιησεις το dmg. Σε teamfights προσπαθησε να χτυπησεις οσο πιο πολλους μπορεις.
pipiris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ποσοι χρησιμοποιουν το attack move (A+click)? Εχετε κανα tip για εξασκηση γιατι συνεχεια μπερδευομαι και το παραταω τελικα στα μισα του καθε παιχνιδιου? Οχι τιποτα αλλο, αλλα αν ξαναφυγω τρεχοντας μεσα σε 3 ατομα σε teamfight με Vayne επειδη εκανα missclick θα φορεσω το laptop κολαρο.
jim777 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ποσοι χρησιμοποιουν το attack move (A+click)? Εχετε κανα tip για εξασκηση γιατι συνεχεια μπερδευομαι και το παραταω τελικα στα μισα του καθε παιχνιδιου? Οχι τιποτα αλλο, αλλα αν ξαναφυγω τρεχοντας μεσα σε 3 ατομα σε teamfight με Vayne επειδη εκανα missclick θα φορεσω το laptop κολαρο. Επειδη mainαρω ολα τα carries και κυρίως τη Vayne μόνο μια συμβουλη έχω να σου δώσω αν και ελπιζω να μην ειναι το προφανες. Μαθε το "S" πρώτα αντί για το "Α". Αν με το καλό συνηθίσεις να σταματάς μετά απο κάθε left click αντι να βαράς ότι να ναι ή να clickαρεις γυρω γυρω σαν το χαζο μετά μπορείς να μάθεις και το "Α". Λέγεται οτι κερδιζεις 20CS με συνδιασμό S+A. Αποψη μου οτι τα 15 είναι απο το S και τα 5 απο το Α. Επισης μολις φτασεις το mid-game οπου το farming γινεται κατα βουληση και οχι απλα last hit δε χρειαζονται αυτα και απλα μπερδευουν. Δεν υπαρχει κανενας λογος να κανεις Α σε opponent.
pipiris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 To S το χρησιμοποιω σε ολους τους champ, μονο αν ξερω οτι δε μπορουν να με χτυπησουν με καποιο skillshot(πχ cait, brand), αλλιως τρεξιμο πανω κατω και φυσικα δεν περιμενω να τελειωσει το attack animation και στις 2 περιπτωσεις. Το Α εχει πολλα πλεονεκτηματα σε fights, kiting και οταν κυνηγας καποιον με λιγο life σε θαμνους και στο fog of war. Ιδιως σε teamfights ως AD carry ενα missclick σε εστειλε μεσα στα σκατα. Το Α το αποτρεπει αυτο καθως ακομα και miss click να κανεις θα σταματησεις να χτυπησεις τον πιο κοντινο αντιπαλο ελαχιστοποιοντας το λαθος που εγινε. Στο kiting απλα αντι να πηγαινεις περα δωθε το ποντικι καθως τρεχεις και βαρας, πατας εναλλαξ click-A+click τρεχοντας προς μια κατευθυνση. Εκει ειναι που μου παει σκατα εμενα αλλα φανταζομαι συνηθεια ειναι μιας και προσφατα αρχισα να το χρησιμοποιω.
jim777 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 To S το χρησιμοποιω σε ολους τους champ, μονο αν ξερω οτι δε μπορουν να με χτυπησουν με καποιο skillshot(πχ cait, brand), αλλιως τρεξιμο πανω κατω και φυσικα δεν περιμενω να τελειωσει το attack animation και στις 2 περιπτωσεις. Το Α εχει πολλα πλεονεκτηματα σε fights, kiting και οταν κυνηγας καποιον με λιγο life σε θαμνους και στο fog of war. Ιδιως σε teamfights ως AD carry ενα missclick σε εστειλε μεσα στα σκατα. Το Α το αποτρεπει αυτο καθως ακομα και miss click να κανεις θα σταματησεις να χτυπησεις τον πιο κοντινο αντιπαλο ελαχιστοποιοντας το λαθος που εγινε. Στο kiting απλα αντι να πηγαινεις περα δωθε το ποντικι καθως τρεχεις και βαρας, πατας εναλλαξ click-A+click τρεχοντας προς μια κατευθυνση. Εκει ειναι που μου παει σκατα εμενα αλλα φανταζομαι συνηθεια ειναι μιας και προσφατα αρχισα να το χρησιμοποιω. Τι να σου πω αδερφε. Εμενα με βολευει μονο στο last hitting στην early phase. Δουλευει κατα κορον σε botlane οπου τα περισσοτερα skillshots αποφευγονται ευκολα. Γενικα δε το θεωρω ιδιαιτερα σημαντικο. Ειναι κατι για 2.2k elo+ που φανταζομαι δεν εισαι και δεν ειμαι (εχω maxαρει 1800 elo). Αν δεν εχεις πανω απο 2000 games (γενικα και οχι ranked μονο) θα σου προτεινα να επικεντρωθεις στο positioning που ειναι το 99% ενος ad carry και αφου φτασεις σε επιθυμητα επιπεδα τοτε ασχολησου και με S+A. Μεχρι τοτε καντο οπως σου βγαινει και οσο σου βγαινει. Επιμενω παντως οτι ειναι μονο για early phase και μονο για farming. Μη τρελαθουμε κιολας οι champs ειναι 20πλασιοι απο τα minions οποτε το missclick ειναι πολυ πιο απιθανο σε σχεση με ενα bad-positioning
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Νταξ αυτό που σου λέει ότι το Α είναι αξία για το Fog και τα Bushes, ισχύει. Το να γίνεσαι Juke στο LoL, είναι απλά LOL (συγκριτικά με DotA ειδικά), αν δεν το έχεις το A όμως.. ίσως και να γίνεσαι κάμποσες φορές όταν παίζεις με σωστούς αντιπάλους. Χρειάζεται, και δεν είναι καν δύσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις