Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλάχιστον ο Draven είναι δύσκολος στον χειρισμό. Για να βγάλει damage πρέπει να κάνεις ακροβατικά. Όχι σαν τον Darius, που φυσάς στην οθόνη και κάνεις pentakill.

Eγώ τον έμαθα αμέσως και μου φαίνεται εύκολο! ^_^

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μου ηρθε ένα μήνυμα πως μου λέει ότι έπεσα θύμα hack? η έγινε στους σερβερς?

"

Greetings Summoner,

Keeping your information secure is very important to us. That's why we're sorry to inform you that some of the account information you provided us may have been accessed by hackers. Most critically, some players' email address, encrypted account password, and date of birth. No payment or billing information of any kind was accessed.

μπλα μπλα .. "

Δημοσ.

υπαρχει αντιστοιχο νημα , κανουμε και κανα search.

γενικη ανακοινωση ειναι...δεν μιλαει για το δικο σου account συγκεκριμενα.

Δημοσ.

υπαρχει αντιστοιχο νημα , κανουμε και κανα search.

γενικη ανακοινωση ειναι...δεν μιλαει για το δικο σου account συγκεκριμενα.

Να κάνω και εγώ μία ερώτηση για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Προσπαθώ να δημιουργήσω έναν λογαριασμό και ενώ όλα τα δέχεται μια χαρά, όταν πάω να βάλω κωδικό το κουτάκι παραμένει κόκκινο και άμα πατήσω να συνεχίσω, δεν κάνει τίποτα.

Δημοσ.

αυτο ειναι thread : League of Legends

τωρα για το psw , βαζεις οτι σου ζηταει?

νομιζω οτι πρεπει να εχει ενα συγκεκριμενο αριθμο χαρακτηρων καθως και καποια γραμματα μεσα...

μιπως εχεις το πληκτρολογιο στα ελληνικα? ειναι ιδιοι οι κωδικοι που βαζεις? κατι τετοιο θα παιζει λογικα.

Δημοσ.

μου ηρθε ένα μήνυμα πως μου λέει ότι έπεσα θύμα hack? η έγινε στους σερβερς?

"

Greetings Summoner,

Keeping your information secure is very important to us. That's why we're sorry to inform you that some of the account information you provided us may have been accessed by hackers. Most critically, some players' email address, encrypted account password, and date of birth. No payment or billing information of any kind was accessed.

μπλα μπλα .. "

κατι τετοιο εγινε στο account ενος φιλου μου,δεν μπορουσε να μπει το δοκιμασε πολλες φορες,το δοκιμασε κ ενας αλλος φιλος του παλι τπτ.την αλλη μερα το δοκιμασα κ εγω κ εμπαινε τελικα,τον ρωτησα αν ειχε βαλει κατι λαθος στον κωδικο κ μου ειπε πως σιγουρα τα εγραφε ολα σωστα.μετα μου λεει ειχε 1200+ ip κ του εμειναν 100- κ καποιος του αγορασε την kayle κ tier 1 runes,κ ειχαν γινει την προηγουμενη μερα που δεν μπορουσε να μπει,κ δεν ξερει ποιος μπηκε στο account του,υπαρχει περιπτωση να επεσε θυμα hack ή ειναι κανα λαθος στον server?

Δημοσ.

κατι τετοιο εγινε στο account ενος φιλου μου,δεν μπορουσε να μπει το δοκιμασε πολλες φορες,το δοκιμασε κ ενας αλλος φιλος του παλι τπτ.την αλλη μερα το δοκιμασα κ εγω κ εμπαινε τελικα,τον ρωτησα αν ειχε βαλει κατι λαθος στον κωδικο κ μου ειπε πως σιγουρα τα εγραφε ολα σωστα.μετα μου λεει ειχε 1200+ ip κ του εμειναν 100- κ καποιος του αγορασε την kayle κ tier 1 runes,κ ειχαν γινει την προηγουμενη μερα που δεν μπορουσε να μπει,κ δεν ξερει ποιος μπηκε στο account του,υπαρχει περιπτωση να επεσε θυμα hack ή ειναι κανα λαθος στον server?

Χακάρανε τη database της riot με τα account και τα passwords. Καλό είναι να αλλάξεις κωδικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...