L-Griever Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τουλάχιστον ο Draven είναι δύσκολος στον χειρισμό. Για να βγάλει damage πρέπει να κάνεις ακροβατικά. Όχι σαν τον Darius, που φυσάς στην οθόνη και κάνεις pentakill. Eγώ τον έμαθα αμέσως και μου φαίνεται εύκολο!
koularasss Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ειχα αντιπαλο jungle mordekaiser,το μονο που μενει να δω ειναι κ soraka.
koularasss Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 εχει καπιο προβλημα η friend list?γτ εχω 223 φιλους κ μου δειχνει μεσα μονο 1.
naturegodtm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 μου ηρθε ένα μήνυμα πως μου λέει ότι έπεσα θύμα hack? η έγινε στους σερβερς? " Greetings Summoner, Keeping your information secure is very important to us. That's why we're sorry to inform you that some of the account information you provided us may have been accessed by hackers. Most critically, some players' email address, encrypted account password, and date of birth. No payment or billing information of any kind was accessed. μπλα μπλα .. "
kuzko21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 υπαρχει αντιστοιχο νημα , κανουμε και κανα search. γενικη ανακοινωση ειναι...δεν μιλαει για το δικο σου account συγκεκριμενα.
alexhs gk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 υπαρχει αντιστοιχο νημα , κανουμε και κανα search. γενικη ανακοινωση ειναι...δεν μιλαει για το δικο σου account συγκεκριμενα. Να κάνω και εγώ μία ερώτηση για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Προσπαθώ να δημιουργήσω έναν λογαριασμό και ενώ όλα τα δέχεται μια χαρά, όταν πάω να βάλω κωδικό το κουτάκι παραμένει κόκκινο και άμα πατήσω να συνεχίσω, δεν κάνει τίποτα.
naturegodtm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 εριξα μια ματια αλλα δεν βρήκα παρόμοιο νήμα, ζητώ συγνώμη
kuzko21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 αυτο ειναι thread : League of Legends τωρα για το psw , βαζεις οτι σου ζηταει? νομιζω οτι πρεπει να εχει ενα συγκεκριμενο αριθμο χαρακτηρων καθως και καποια γραμματα μεσα... μιπως εχεις το πληκτρολογιο στα ελληνικα? ειναι ιδιοι οι κωδικοι που βαζεις? κατι τετοιο θα παιζει λογικα.
koularasss Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 υπαρχει καποιος τροπος να εχω παραπανω απο 10 mastery pages?
pipiris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 υπαρχει καποιος τροπος να εχω παραπανω απο 10 mastery pages? Οχι
koularasss Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 εχω πουλησει μια φορα 3 champion,γινετε να πουλησω skin?
koularasss Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 μου ηρθε ένα μήνυμα πως μου λέει ότι έπεσα θύμα hack? η έγινε στους σερβερς? " Greetings Summoner, Keeping your information secure is very important to us. That's why we're sorry to inform you that some of the account information you provided us may have been accessed by hackers. Most critically, some players' email address, encrypted account password, and date of birth. No payment or billing information of any kind was accessed. μπλα μπλα .. " κατι τετοιο εγινε στο account ενος φιλου μου,δεν μπορουσε να μπει το δοκιμασε πολλες φορες,το δοκιμασε κ ενας αλλος φιλος του παλι τπτ.την αλλη μερα το δοκιμασα κ εγω κ εμπαινε τελικα,τον ρωτησα αν ειχε βαλει κατι λαθος στον κωδικο κ μου ειπε πως σιγουρα τα εγραφε ολα σωστα.μετα μου λεει ειχε 1200+ ip κ του εμειναν 100- κ καποιος του αγορασε την kayle κ tier 1 runes,κ ειχαν γινει την προηγουμενη μερα που δεν μπορουσε να μπει,κ δεν ξερει ποιος μπηκε στο account του,υπαρχει περιπτωση να επεσε θυμα hack ή ειναι κανα λαθος στον server?
k4ts0u Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 κατι τετοιο εγινε στο account ενος φιλου μου,δεν μπορουσε να μπει το δοκιμασε πολλες φορες,το δοκιμασε κ ενας αλλος φιλος του παλι τπτ.την αλλη μερα το δοκιμασα κ εγω κ εμπαινε τελικα,τον ρωτησα αν ειχε βαλει κατι λαθος στον κωδικο κ μου ειπε πως σιγουρα τα εγραφε ολα σωστα.μετα μου λεει ειχε 1200+ ip κ του εμειναν 100- κ καποιος του αγορασε την kayle κ tier 1 runes,κ ειχαν γινει την προηγουμενη μερα που δεν μπορουσε να μπει,κ δεν ξερει ποιος μπηκε στο account του,υπαρχει περιπτωση να επεσε θυμα hack ή ειναι κανα λαθος στον server? Χακάρανε τη database της riot με τα account και τα passwords. Καλό είναι να αλλάξεις κωδικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις