Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν το μήνυμα που έγραψα..

Θα τους αγνοήσω μάλλον..

By the way όταν είχα κάνει εγραφή δεν ήξερα σε ποιο sever να κάνω και έτσι το έκανα στο Nordic & East Europe που το είχε αυτόματο.Έπρεπε να το κάνω στο west;Έχει καμία διαφορά;

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

θα το αλλαξουν με το πατς...τωρα αμα ψοφησει καποιος εαν τον εχει βαρεσει με την ulti , παλι κανει refresh...

θα το κανουν να κανει refresh μονο οταν ειναι last hit.

Δημοσ.

Παιδιά δεν θα το πιστέψετε είναι καταπληκτικό.Ένας φίλος μου μου έδωσε αυτό το link και είπε ότι άμα πάτε 10lvl θα πάρετε 50000 rp & 10000ip.Δεν είναι fake είναι τέλειο και μπορείτε να αγοράσετε όποιον θέλετε.

Δημοσ.

Παιδιά δεν θα το πιστέψετε είναι καταπληκτικό.Ένας φίλος μου μου έδωσε αυτό το link και είπε ότι άμα πάτε 10lvl θα πάρετε 50000 rp & 10000ip.Δεν είναι fake είναι τέλειο και μπορείτε να αγοράσετε όποιον θέλετε.

και πριν η μετα απο εμας ο φιλος σου θα παρει το μπονους του refer a friend?

επισης αυτη η συνταξη δημοτικου....τι διαολο, τετοια ανικανοτητα? :mrgreen:

Δημοσ.

Σιγα μην δωσει και την προεδρικη καρεκλα της riot...

Dumbasss

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι...

http://www.insomnia.gr/forum-53/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85-insomniagr/

10. Να μη δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία

Δημοσ.

Σαν αποτυχημενη διαφημιση για μικρα παιδια ειναι..

Και να μηνουμε ον τοπικ δινει τρελο μπονους ιπ η ριοτ χτες και σημερα...+35% πανω και στακαρει με αλλα ιπ μπουστ.

Δημοσ.

Σαν αποτυχημενη διαφημιση για μικρα παιδια ειναι..

Και να μηνουμε ον τοπικ δινει τρελο μπονους ιπ η ριοτ χτες και σημερα...+35% πανω και στακαρει με αλλα ιπ μπουστ.

+100% δίνει...

Δημοσ.

αστο, κ εμενα μου το ειπε ενας να το φτασω 10 lvl κ με μια εφαρμογη μαζι αλλα δεν δουλευε γτ αλλξε το patch.

Δημοσ.

Α ρε koularasss, respect. Κάτι παλικαράκια σαν και εσένα με βοηθάνε τον λιγοστό μου χρόνο να farmάρω μόνο με IP Boost.

Θα ανέβαζα τα ~43 IP Boost που έχω αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχει νόημα γιατί το Photoshop δίνει και παίρνει τη σήμερον ημέρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...