Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ενα καρο παικτες μπορουν να κανουν ounter τον darius τοπ.Εχει μηδεν sustain.Αν δεν ξερετε να τον κανετε counter δεν σημανει οτι ειναι και op.Για εμενα μια χαρα ειναι.

ήμουν υπερβολικός στο προηγούμενο ποστ μου αλλά

ξέρεις πιο είναι το θέμα. υπάρχουν char που τα έχω δοκιμάσει εναντίον του και δουλεύουν (lee sin, garen , gp , vlad , kennen, kata) σε γενικές γραμμές και γενικότερα char με sustain ή που κάνουν εύκολα kite .

ΑΛΛΆ

βγάζει tanky items ο darius και δεν τον κάνεις τπτ αλλά αυτός συνεχίζει να μοιράζει πόνο λόγω του συνδυασμού των στακ της passive και του true dmg της ult και διαλύει τα carry της ομάδας στα teamfight.

έχει όλα τα θετικά που μπορεί να έχει ένας tanky παίχτης χωρίς να έχει καθόλου αρνητικά . εκεί είναι op

Δημοσ.

πως γινετε οταν καθομαι μπροστα στα αντιπαλα creep να μην τα βαραει ο champ?

πατας το κουμπι s που ειναι το stop

Δημοσ.

ενα καρο παικτες μπορουν να κανουν ounter τον darius τοπ.Εχει μηδεν sustain.Αν δεν ξερετε να τον κανετε counter δεν σημανει οτι ειναι και op.Για εμενα μια χαρα ειναι.

αν ομως ο παικτης που παιζει τον darius καταλαβει πως δν ξεφευγει κ αρχισει να βαραει μεχρι να πεσει θα παρει σιγουρα 1 μαζι του αν εχει και την ulti μπορει κ 2.αυτο εχω δει εγω παντως.

επισης ο rammus που εριξε σε 3v2 ειχε thornmail,nizna tabi κ αλλα 40/50 armor(δεν θυμαμαι πως λεγετε το ενα απο το 2 που φτιαχνει το thornmail)κ τον εριξε πρωτο,το σπαστικο ομως ειναι να εχετε κ οι 2 team darius κ ο δικος σου να ειναι δυο λαλλουν κ τρεις χορευουν,να χτυπαει τανκ κ να μην τρωει τπτ κ να κανει ks.

Δημοσ.

Σήμερα που έπαιξα την Ahri εννοώ η αντίπαλος μου ήταν η Ashe και ήταν έτοιμη να σκοτοθεί από εμένα την σκοτώνει από την ομάδα και λέω δεν πειράζει..Μετά συνέχισε να σκοτώνει ο άλλος και μου είχε πάρει 3-4 kills και μετά κάνω εγώ νευριάζοντας 3 triple kill και ace και μου λέει KS NOOB! λέω λοιπόν και εγώ ότι και αυτός μου έκλεψε και γελάει σαν χαζός... :confused:

Επίσης με το που πάω να προστατέψω κάποιον και σκοτώνω έναν μου λέει άλλος KS Noob..εγώ που να ξέρω πότε είναι ks και καμιά φορά όταν τον αφήνω μόνο του και σκοτώνεται μου λέει noob γιατί δεν τον προστάτεψα εε συγνώμη δηλαδή πότε να βοηθάω πότε μη....

Επιπλέον όταν κάποιος πέφτει στην παγίδα πάω εγώ προσπαθώντας να βοηθήσω και επειδή δεν τα κατάφερα και έτσι έφυγα γιατί είχα low HP και για να μην πάρουν kill από εμένα με φωνάζουν noob..

E φτάνει πια κάθε φορά noob,noob NOOB...θέλω και εγώ να παίξω ένα διασκεδαστικό,ήρεμο και συνεργαστικό παιχνίδι δηλαδή να τα πάμε καλά με την ομάδα αλλά βαρέθηκα πια..

Και κάθε φορά που μου λένε noob λένε στους άλλους να με κάνουν report..

<_< -_- :(

Edit: Έχω και μια απορία..Όταν λένε ss τι σημαίνει; Missing? Και το re που δεν ξέρω τι σημαίνει..

γενικα μην ασχολησε με τον καθε καθυστερημενο που παιζει εκει. Εγω μια φορα ειχα ενα renekton στο team, άδειαζα εναν, ερχοταν επαιζα ενα hit, αλλα τελικα εγω επαρνα το kill και μου ελεγα οτι εκανα ks. Δηλαδη αυτο που λεμε...

Γενικα να ασχολησε μονο με οτι εχει να κανει με το game( δηλαδη ss, re και τετοια πραγματα) και ετσι θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Δημοσ.

Σήμερα που έπαιξα την Ahri εννοώ η αντίπαλος μου ήταν η Ashe και ήταν έτοιμη να σκοτοθεί από εμένα την σκοτώνει από την ομάδα και λέω δεν πειράζει..Μετά συνέχισε να σκοτώνει ο άλλος και μου είχε πάρει 3-4 kills και μετά κάνω εγώ νευριάζοντας 3 triple kill και ace και μου λέει KS NOOB! λέω λοιπόν και εγώ ότι και αυτός μου έκλεψε και γελάει σαν χαζός... :confused:

Επίσης με το που πάω να προστατέψω κάποιον και σκοτώνω έναν μου λέει άλλος KS Noob..εγώ που να ξέρω πότε είναι ks και καμιά φορά όταν τον αφήνω μόνο του και σκοτώνεται μου λέει noob γιατί δεν τον προστάτεψα εε συγνώμη δηλαδή πότε να βοηθάω πότε μη....

Επιπλέον όταν κάποιος πέφτει στην παγίδα πάω εγώ προσπαθώντας να βοηθήσω και επειδή δεν τα κατάφερα και έτσι έφυγα γιατί είχα low HP και για να μην πάρουν kill από εμένα με φωνάζουν noob..

E φτάνει πια κάθε φορά noob,noob NOOB...θέλω και εγώ να παίξω ένα διασκεδαστικό,ήρεμο και συνεργαστικό παιχνίδι δηλαδή να τα πάμε καλά με την ομάδα αλλά βαρέθηκα πια..

Και κάθε φορά που μου λένε noob λένε στους άλλους να με κάνουν report..

<_< -_- :(

Edit: Έχω και μια απορία..Όταν λένε ss τι σημαίνει; Missing? Και το re που δεν ξέρω τι σημαίνει..

Αμα δεις στις προηγουμενες σελιδες, και εγω τα ιδια παραπονα ειχα.

Μην σε απασχολουν αυτοι που γραφουν τα "noob".

Εγω απλα τους ελεγα οτι, "ναι ειμαι noob και ακομα μαθαινω"

και ετσι οι περισσοτεροι ησυχαζανε.

Για μενα το ks ειναι αστειο, χεστηκα αν μου παρει ο αλλος 2-3 kills.

Δεν θα κατσω να οργιασω στο chat, το πολυ πολυ να του πω οτι ηταν μεν ks, αλλα it's ok.

Το μονο κακο σ'αυτο ειναι οτι δεν παιρνεις τα λεφτα απο τα kills να ντυθεις.

Τουλαχιστον να φροντιζεις να παιρνεις τις assists.

Αν βλεπεις στον χαρτη οτι ειναι στο ποταμι 1vs1,

κατευθυνθεις προς τα εκει, βλεπεις οτι ο δικος σου τον εχει και πας εσυ και του τρως

το kill, εεε ειναι λιγο μαλακια.

'Η αν κυνηγατε και βαρατε 2 ατομα εναν αντιπαλο, και ο συμπαιχτης του βαλει

ignite για να τον τελειωσει, μην πας να κανεις auto attack και να παρεις το kill.

Το πως θα μαθεις ποτε ο αλλος το εχει το kill χωρις την βοηθεια σου, θελει

χρονο και εμπειρια.

Και εγω ακομα το μαθαινω.

Υπαρχουν φορες που αφηνω τον συμπαιχτη να τελειωσει τον αντιπαλο,

και δεν τα καταφερνει.

Εκει μετανιωνω το ks που δεν εκανα γιατι ετσι θα ειχε επωφεληθει ολη η ομαδα.

Γενικα μην μπαινεις στην νοοτροπια του 15χρονου που θα σου κανει ks γιατι του εκανες και εσυ.

Μην ασχολεισαι ενεργα με το chat οταν αρχιζουν και κραζουν.

Οσο αναφορα το ss (οπως ειπαν και τα αλλα παιδια) το γραφεις

οταν καποιος αντιπαλος λειπει/φευγει απο τo lane σου ωστε να το εχουν

υπ'οψιν τους τα αλλα lanes για να μην pushaρουν αλλο.

Αλλοι λενε care.

Και καλα, εχε τον νου σου.

Δημοσ.

εγω ενα πραμα δεν καταλαβαινω με το ks,αφου το kill στο team παει τι τους νοιαζει ποιος το πηρε.αλλο τωρα αμα το κανει 3-4 φορες κ αλλο ομως να μην μπορεις να βγαλεις build ενω εισαι το carry.

Δημοσ.

εγω ενα πραμα δεν καταλαβαινω με το ks,αφου το kill στο team παει τι τους νοιαζει ποιος το πηρε.αλλο τωρα αμα το κανει 3-4 φορες κ αλλο ομως να μην μπορεις να βγαλεις build ενω εισαι το carry.

Ελα μου ντε!

Ομαδικο παιχνιδι ειναι, οχι ατομικο.

Δημοσ.

οπα δες

εχουμε εναν αλισταρ στο team , και εχω την ashe.

ε ενω πουσαρουμε στο Lane , πανω που θελω ενα hit για να τον κατεβασω (σε φαση εχει 40 hp) παει και μου σκαει skill ο alistar και μου κλεβει το Kill μην τα πολυλογω , αυτο εγινε 5 φορες (ναι τα καταφερε)...καπου εκει τελος...Ναι μεν στο late δεν επεφτε αλλα εμεις δεν καναμε dmg!

ε αυτος ηταν νοητικα καθυστεριμενος.-

ομαδικο παιχνιδι ειναι , αλλα οταν εισαι support δλδ τι τα θες τα Kill, για να βγαλεις το 2k gold thornmail? :mrgreen:

οσο για τα noob ks Κλπ , ενα block και αστους να χτυπιουνται , μπαινεις να παιξεις 1-2 παιχνιδια να χαλαρωσεις οχι να συγχιστεις.

Δημοσ.

Σημερα σε Ranked λεω i solo με pantheon το επομενο pick ηταν singed και λεει στο chat i solo και ο αλλος παιρνει jax αν θυμαμαι καλα και λεει i solo.Τι να πω long live elo hell

Δημοσ.

Να πω κατι.Για εμενα μεχρι τα 1700 elo[ισως και παραπανω]elo hell ειναι.Πιστευα οτι αμα φατσω 1600 θα δω και θα παιξω παιχνιδαρους.Αυτο που βλεπω ειναι ατομικα καποιους παικτες καλυτερους απο τους αλλους ,του οποιους τους ξεσκιζουν στο 10λεπτο ριχνουν το turret και μετα βλεπουμε ενα game kill,ο ενας πανω στον αλλο να παρουν kill.Το laning phase εξαφανιζετε στο 10-15 το πολυ.

Συγνωημ αλλα αυτο δεν ειναι κατι που περιμενα.Και εχω συναντησει και trolls στα 1500.Ναι μεν στα 1300 τα συναντας,αλλα πραγματικα ειναι πολυ ευκολα αν ο αλλος τρολλαρει[και εχεις 2 τοπ]αν εισαι καλος να βοηθησεις στα μεγιστα την ομαδα σου και να κερδισεις.Απλα στα 1500 δεν εχει τοσα ttroll ,απο επιπεδο παικτων δεν ειναι τιποτα το φεβερο [σε κανα 2 παιχνιδια βλεπω καποιες εξαιρεσεις]

Δεν ειμαι καλος παικτης στο lol,ειμαι μετριος ,αλλα ετσι που τα βλεπω τα πραγματα ,τα solo q δεν λενε πολλα,αν και ειναι ευχαριστο να τα παιζεις καθως εχεις εναν σκοπο[στο νορμαλς κανεις οτι γουσταρεις,στα rank κερδιζεις και κατι].

Δημοσ.

Mην ελπιζεις και πολλα, still in elo hell myself :P

Θα δοκιμασω το west τωρα

Μην ελπίζεις να δεις τρελή διαφορά ... τα πράγματα δεν είναι τέλεια αλλά είναι λιγότερο χειρότερα απο τον east τουλάχιστον

τον τελευταίο μήνα ιδιαίτερα, δεν ξέρω τον λόγο αλλά έχει πέσει η ποιότητα των game.

ή θα έχεις τρολ στο τεαμ και θα το πνίξουν ή θα έχουν τρολ οι αντίπαλοι και θα το πάρεις με τα μπούνια το game

Δημοσ.

ελα west εχουμε γκομενες φαγητα ποτα ολα δωρεαν :P

ειχα troll πολυ τους φιλους μου οταν αλλαξαμε :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...