L-Griever Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παιδιά έχει συμβεί ποτέ ενώ είστε καλοί παίκτες να σας λένε συνεχόμενα με την σπαστική λέξη noob?
koularasss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ναι,οι αντιπαλοι επειδη τους εχεις,απλα ignore.ο darius ποτε τρωει nerf?3v2 μας εκανα tripple.
orfeas71995 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δυστυχως δεν βλεπω τον Darius να τρωει nerf συντομα. Αλλα αν δεν τον αφησεις να κανει παιχνιδι στην αρχη αργοτερα αν γινει focus πεφτει ευκολα και δεν κανει μεγαλη ζημια.
koularasss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ημουν με lee κ rammus κ yi ,ενω αυτος με twitch κ δεν ειχε φαει feed,δν χρειαζεται feed στην αρχη μονο farm κ μετα περνει kill.
orfeas71995 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ημουν με lee κ rammus κ yi ,ενω αυτος με twitch κ δεν ειχε φαει feed,δν χρειαζεται feed στην αρχη μονο farm κ μετα περνει kill. ακριβως πρεπει να μην του επιτρεψεις να κανει το game. Αν και εγω τις προαλλες με sejuani επαιρνα πολυ ευκολα feeded darius σε 1v1. Τωρα δεν ξερω αν αυτος ηταν παρα πολυ noobas ή αν ο darius αδυνατει να τα βαλει με tanks. Μαλλον το πρωτο θα μου πειτε.
grouspen Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 πρέπει να φάει το νερφ του οπωσδήποτε ο darius . είναι ένα ψέμα απλά ο παίχτης . δεν τα σκέφτονται αυτά εκεί στην ριοτ δλδ. σε σολο τοπ 1ν1 δεν υπάρχει κάποιος για counter εναντίον του ... πρέπει να είναι βλαμμένος αυτός που παίζει darius για να τον κουμαντάρεις αν τον έχεις απέναντι ή το jungle της ομάδας να κάνει τρομερά gang. χαλάει το game της αντίπαλης ομάδας και της δικιάς του
kuzko21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 καθιστε , μπορει να τον κανει counter ο draves... καλα ρε , νιωθουν? αντε να βγαλουν και το θειο του darius ξερωγω.
haris013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 μα ελεος γαμωτο αυτος ο darius!!! η κολο riot εχει φτιαξει imba champion και βγαζει τα κερατα της απο τις paysafe και εμεις δεν μπορουμε να παιξουμε οποτε ειναι o darius στην αντιπαλη ομαδα!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ενα καρο παικτες μπορουν να κανουν ounter τον darius τοπ.Εχει μηδεν sustain.Αν δεν ξερετε να τον κανετε counter δεν σημανει οτι ειναι και op.Για εμενα μια χαρα ειναι.
L-Griever Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Σήμερα που έπαιξα την Ahri εννοώ η αντίπαλος μου ήταν η Ashe και ήταν έτοιμη να σκοτοθεί από εμένα την σκοτώνει από την ομάδα και λέω δεν πειράζει..Μετά συνέχισε να σκοτώνει ο άλλος και μου είχε πάρει 3-4 kills και μετά κάνω εγώ νευριάζοντας 3 triple kill και ace και μου λέει KS NOOB! λέω λοιπόν και εγώ ότι και αυτός μου έκλεψε και γελάει σαν χαζός... Επίσης με το που πάω να προστατέψω κάποιον και σκοτώνω έναν μου λέει άλλος KS Noob..εγώ που να ξέρω πότε είναι ks και καμιά φορά όταν τον αφήνω μόνο του και σκοτώνεται μου λέει noob γιατί δεν τον προστάτεψα εε συγνώμη δηλαδή πότε να βοηθάω πότε μη.... Επιπλέον όταν κάποιος πέφτει στην παγίδα πάω εγώ προσπαθώντας να βοηθήσω και επειδή δεν τα κατάφερα και έτσι έφυγα γιατί είχα low HP και για να μην πάρουν kill από εμένα με φωνάζουν noob.. E φτάνει πια κάθε φορά noob,noob NOOB...θέλω και εγώ να παίξω ένα διασκεδαστικό,ήρεμο και συνεργαστικό παιχνίδι δηλαδή να τα πάμε καλά με την ομάδα αλλά βαρέθηκα πια.. Και κάθε φορά που μου λένε noob λένε στους άλλους να με κάνουν report.. Edit: Έχω και μια απορία..Όταν λένε ss τι σημαίνει; Missing? Και το re που δεν ξέρω τι σημαίνει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 re=return, μετά το miss
haris013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Σήμερα που έπαιξα την Ahri εννοώ η αντίπαλος μου ήταν η Ashe και ήταν έτοιμη να σκοτοθεί από εμένα την σκοτώνει από την ομάδα και λέω δεν πειράζει..Μετά συνέχισε να σκοτώνει ο άλλος και μου είχε πάρει 3-4 kills και μετά κάνω εγώ νευριάζοντας 3 triple kill και ace και μου λέει KS NOOB! λέω λοιπόν και εγώ ότι και αυτός μου έκλεψε και γελάει σαν χαζός... Επίσης με το που πάω να προστατέψω κάποιον και σκοτώνω έναν μου λέει άλλος KS Noob..εγώ που να ξέρω πότε είναι ks και καμιά φορά όταν τον αφήνω μόνο του και σκοτώνεται μου λέει noob γιατί δεν τον προστάτεψα εε συγνώμη δηλαδή πότε να βοηθάω πότε μη.... Επιπλέον όταν κάποιος πέφτει στην παγίδα πάω εγώ προσπαθώντας να βοηθήσω και επειδή δεν τα κατάφερα και έτσι έφυγα γιατί είχα low HP και για να μην πάρουν kill από εμένα με φωνάζουν noob.. E φτάνει πια κάθε φορά noob,noob NOOB...θέλω και εγώ να παίξω ένα διασκεδαστικό,ήρεμο και συνεργαστικό παιχνίδι δηλαδή να τα πάμε καλά με την ομάδα αλλά βαρέθηκα πια.. Και κάθε φορά που μου λένε noob λένε στους άλλους να με κάνουν report.. Edit: Έχω και μια απορία..Όταν λένε ss τι σημαίνει; Missing? Και το re που δεν ξέρω τι σημαίνει.. ss=missing re=returned και μη δινεις συμασια στο καθε 10χρονο noobακι που παιζει lol και ξερει να λεει μονο noob και ks
mihachris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ενα καρο παικτες μπορουν να κανουν ounter τον darius τοπ.Εχει μηδεν sustain.Αν δεν ξερετε να τον κανετε counter δεν σημανει οτι ειναι και op.Για εμενα μια χαρα ειναι. Φτάνει πια με το "Αν δεν ξερετε να τον κανετε counter δεν σημανει οτι ειναι και op". Είναι προφανές ότι είναι imbalanced ο champ. Δεν το λέω επειδή κάποιος έκανα penta σε ένα game και άρχισα τα QQ posts. Ένας decent Darius παίκτης με έναν decent jungler μπορεί μια χαρά, αν όχι να επικρατήσει, να φαρμάρει το lane του με κάποιον που τον κάνει counter. Και στη συνέχεια στο mid-lategame να μοιράζει πόνο στα teamfights.
Προτεινόμενες αναρτήσεις