koularasss Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) τσιμπαω τωρα το skin του ww που ειναι onsale,γαμ@το δεν ειναι? τα doran's γιατι δεν τα κανουν να αναβαθμιζονται σε κατι αλλο? Επεξ/σία 29 Μαΐου 2012 από koularasss
kuzko21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγω ακομα περιμενω να γινει fix ο Darius εαν μιλας για το damage που βγαζει , εγω θα σου πω οτ τον αγορασα επαιξα δυο παιχνιδια και τον παρατησα μιλαμε για το απολυτο cheat...ειναι βαρετο μεχρι και να τον παιζεις οταν κατεβαζει 2vs1 για πλακα...
mihachris Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 εαν μιλας για το damage που βγαζει , εγω θα σου πω οτ τον αγορασα επαιξα δυο παιχνιδια και τον παρατησα μιλαμε για το απολυτο cheat...ειναι βαρετο μεχρι και να τον παιζεις οταν κατεβαζει 2vs1 για πλακα... Και σε κάθε game που πετυχαίνω Darius παίρνει όλα τα kills με την ulti και δεν μπορεί να feedαριστεί το carry. Σίγουρα θα φάει νερφ.
koularasss Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 με ενα stun τον στρωνουμε αν τον εχουμε αντιπαλο.
mihachris Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ο Darius είναι offtank οπότε και πέφτει σχετικά δύσκολα στα teamfights. Αν τον κάνεις focus χάνεις πολυ χρόνο και αφήνεις τα carries τους να κάνουν παρτυ. Αν όμως δεν τον κάνεις focus μπορεί απλά να stack-άρει hemorrhage και με την ulti του(true damage) να κάνει ΜΕΓΑΛΗ ζημιά.
koularasss Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 αν παρει μερικα kill στην αρχη εχει τελειωσει το game,εκτος αν κ το team του κανει feed.
3leven Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ενω μπορω να τον αγορασω αυτη τη στιγμη ειτε με RP ειτε με IP , δεν τον παιρνω γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι το απολυτο ξενερωμα.. Θα ειναι πιο ευκολα τα game μου και απο τα custom vs bots..
koularasss Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 μην το λες,τον εχω στο pbe,πλακα εχει δν ειναι τοσο ευκολο να παρεις kill οσο παρουσιαζεται αν ξερει κατι ο αλλος εχει την δυσκολια του
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ναι ναι,δηλαδη θα παρετε darius και θα πατε 2κ elo εε,οτι νανε.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 1589 elo,θελω μια νικη να παω 1600 ,και ενω πανε ολλα μια χαρα κολλαει το λολ και τελικα με πεταει.Προσπαθω να μπω τιποτα,τελικα μετα απο 5 λεπτα μπαινω και 3 απο τους δικους μου ηταν afk και αυτοι για 5 λεπτα με το ιδιο προβλημα,οι αντιπαλοι βεβαια παιζανε κανονικα ,και ενω προσπαθουσαμε να κανουμε κατι,αντε παλι disconnnect,δεν καταφερα να μπω ποτε,τελικα μου εφαγε 13 ποντακια και οτι εφυγα απο το game.Ευτα ειναι.
stathisq Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 1589 elo,θελω μια νικη να παω 1600 ,και ενω πανε ολλα μια χαρα κολλαει το λολ και τελικα με πεταει.Προσπαθω να μπω τιποτα,τελικα μετα απο 5 λεπτα μπαινω και 3 απο τους δικους μου ηταν afk και αυτοι για 5 λεπτα με το ιδιο προβλημα,οι αντιπαλοι βεβαια παιζανε κανονικα ,και ενω προσπαθουσαμε να κανουμε κατι,αντε παλι disconnnect,δεν καταφερα να μπω ποτε,τελικα μου εφαγε 13 ποντακια και οτι εφυγα απο το game.Ευτα ειναι. ακριβώς το ίδιο πάθαμε κι εμείς πριν λίγο..λογικά θα μας το βάλει loss forgiven.... γενικά πέρα από τα ranked και τα μεγάλα elo στα απλά παιχνίδια η κατάσταση είναι ανυπόφορη...Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια θα έχουμε 1-2 που πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται...και αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά και σε όλους τους γνωστούς μου...τύποι να κυνηγάνε κάποιον, να του κάνουμε πινγκ να γυρίσει ,αυτοί να συνεχίζουν κανονικά και τελικά να πηγαίνουν σε παγίδα...και αυτό να γίνεται πολλές φορές και κάθε παιχνίδι... από την άλλη πιο σπάνια βέβαια(γαμώ την ατυχία μου ) θα τύχει να αυτοί είναι στην απέναντι μεριά και στο 20λεπτο να είμαστε στο +15...σήμερα ήμασταν 3αδα και τις δύο φορές από τους δύο που μας έβαλε ο ένας feedαρε πολύ άσχημα... δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι το γεγονός ότι το lol (σε αντίθεση με τη dota) είναι πολύ εύκολο να το μάθει κανείς(αλλά προφανώς πολύ δύσκολο να γίνει καλός σε αυτό) πέρα από τους πάρα πολλούς χρήστες ,τελικά έχει το κακό ότι έχει γεμίσει με ένα κάρο τύπους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται(και τους περισσότερους ούτε τους νοιάζει να μάθουν)... όσο για τα ranked άντε να ξεφύγεις από το elo hell... προχτές μπαίνω ένα,ο άλλος παίρνει darius για jungling...με το που μπαίνουμε στο παιχνίδι γράφει "1st time jungling with darius"(δε μπορούσε να το πει πιο πριν να βγω από το queue) τελικά κατάφερε να τον φάει το red lizard!Και να κάνει σκορ 1-8-2, πραγματικά κάνοντας συνέχεια βλακείες...προφανώς και το παιχνίδι το χάσαμε...
Swimmer21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 1589 elo,θελω μια νικη να παω 1600 ,και ενω πανε ολλα μια χαρα κολλαει το λολ και τελικα με πεταει.Προσπαθω να μπω τιποτα,τελικα μετα απο 5 λεπτα μπαινω και 3 απο τους δικους μου ηταν afk και αυτοι για 5 λεπτα με το ιδιο προβλημα,οι αντιπαλοι βεβαια παιζανε κανονικα ,και ενω προσπαθουσαμε να κανουμε κατι,αντε παλι disconnnect,δεν καταφερα να μπω ποτε,τελικα μου εφαγε 13 ποντακια και οτι εφυγα απο το game.Ευτα ειναι. Ρε το ιδιο παθαμε και εμεις πριν λιγο.. χασαμε game που το ειχαμε για πλακα μονο κ μονο επειδη παιξαμε 2 vs 5 απο το dc.. Εφαγα disconnect και οταν προσπαθουσα να ξαναμπω μου εβγαζε error κατι για το firewall (1η φορα) .. μεχρι και restart το pc εκανα αλλα τιποτα.. τελικα χασαμε. Παντως το επιπεδο εχει πεσει παρα πολυ.. επειδη ρωταω αυτους που παιζω, ειναι ολοι γυρω στο 12-15 χρονων.. και παντα θα υπαρχει το troll που θα σου χαλαει το game, η θα μπει σε ranked για να δοκιμασει 1η φορα παικτη -.- Ψηνεστε να φτιαξουμε καμια ομαδα με μελη του insomnia να παιζουμε ranked το βραδυ;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 εγω 12 και 15 χρονα δεν εχω στην friends list,αλλα τα 9/10 των ελληνων φιλων μου ειναι no elo[ατομικο επιπεδο δεν κανουν τιποτα],πολυ κακοι παικτες Εκτος δηλαδη απο το zahariel που ειναι 2κ οι αντε ακομα 2-3 ατομα να ειναι στα 1600. Lost forgiven δεν θα δοσει,αυτο το δνει παντα στην αρχη αν ειναι.Εστειλα μυνημα στο support τους να παρω μια απαντηση
koularasss Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 να πουλησω champion 2η φορα γινεται?ενας μεσα απο το λολ μου ειπε καθε 1 ή 3 μηνες.δλδ ακριβως ενα μηνα μετα μπορω να πουλησω παλι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις