Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάσου ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα που και που και όλοι οι καμμένοι που κλαίνε εδώ , μπαίνουν και ξαναμπαίνουν και ξαναμπαίνουν. Ναι είναι εθιστικό μέχρι αηδίας. Και τζάμπα. Κάνε λογαριασμό και κατεβασε το παιχνίδι στο link στην υπογραφή μου

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχει κανεις Info για το νεο spotlight με τον κινεζο ? ακουγεται οτι ειναι ψευτικο . αλλα το ανεβασε κ η riot. ασε που δεν μπηκε εχθες.

Δημοσ.

Γεια χαρα.Επειδη ειναι η πρωτη φορα που λεω να παιξω MMORPG ειναι ευκολο γενικα να κατατοπιστω;

Μπαινω σελιδα κανω account και κατεβαζω;

Δημοσ.

ναι φιλε, η διαδικασια ειναι αυτη . κ εγω πρωτη φορα επαιζα οταν ακουμπησα το lol αλλα με τον καιρο το μαθαινεις κ γινεσαι καλυτερος. μην απογοητευτεις αν δεν πας καλα στην αρχη .

Δημοσ.

το LoL δεν είναι mmorpg btw :P

Ειχα παιξει λιγο warcraft παλια,αλλα μπερδευομουν. :rolleyes:

Εδω τι παιζει γενικα;ειμαι νεος στην φαση Μultiplayer,οποτε καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

Παιδιά μία ερώτηση. γιατί σε όλα τα build που διαβάζω στο net για τον Jax τον γεμίζουνε με damage; Εγώ του βάζω full ability στην αρχή και προς το τέλος damage και μαμάει και δέρνει. Όταν προσπαθώ να του βάλω πρώτα damage τον πίνω άγρια...

• Super Moderators
Δημοσ.

έχει σημασία το στήσιμο της ομάδας, η ομάδα γενικότερα καθώς και οι αντίπαλοι όμως...

Δημοσ.

Ειχα παιξει λιγο warcraft παλια,αλλα μπερδευομουν. :rolleyes:

Εδω τι παιζει γενικα;ειμαι νεος στην φαση Μultiplayer,οποτε καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.

Εκανα account κ το κατεβαζω.Με εγκατασταση κ αυτα δεν εχω problem,οκ.Μεσα στο παιχνιδι θα εχω σταντε, που δε θα καταλαβαινω το story και τι ακριβως γινεται.Με ποιους ειμαι,που παω,τι κανω, γιατι υπαρχω κτλ.. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...