Dakonblackblade Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Φαντάσου ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα που και που και όλοι οι καμμένοι που κλαίνε εδώ , μπαίνουν και ξαναμπαίνουν και ξαναμπαίνουν. Ναι είναι εθιστικό μέχρι αηδίας. Και τζάμπα. Κάνε λογαριασμό και κατεβασε το παιχνίδι στο link στην υπογραφή μου
p_under Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 εχει κανεις Info για το νεο spotlight με τον κινεζο ? ακουγεται οτι ειναι ψευτικο . αλλα το ανεβασε κ η riot. ασε που δεν μπηκε εχθες.
solarsoul Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Γεια χαρα.Επειδη ειναι η πρωτη φορα που λεω να παιξω MMORPG ειναι ευκολο γενικα να κατατοπιστω; Μπαινω σελιδα κανω account και κατεβαζω;
p_under Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ναι φιλε, η διαδικασια ειναι αυτη . κ εγω πρωτη φορα επαιζα οταν ακουμπησα το lol αλλα με τον καιρο το μαθαινεις κ γινεσαι καλυτερος. μην απογοητευτεις αν δεν πας καλα στην αρχη .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 το LoL δεν είναι mmorpg btw
solarsoul Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 το LoL δεν είναι mmorpg btw Ειχα παιξει λιγο warcraft παλια,αλλα μπερδευομουν. Εδω τι παιζει γενικα;ειμαι νεος στην φαση Μultiplayer,οποτε καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Κλικαρε το Link στην υπογραφή μου
afentiko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Παιδιά μία ερώτηση. γιατί σε όλα τα build που διαβάζω στο net για τον Jax τον γεμίζουνε με damage; Εγώ του βάζω full ability στην αρχή και προς το τέλος damage και μαμάει και δέρνει. Όταν προσπαθώ να του βάλω πρώτα damage τον πίνω άγρια...
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μην αγχώνεσαι , ο Jax γενικότερα τον πίνει.
nrkmaiden Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Οχι υποχρεωτικα.Εχω παιξει με jax αντιπαλο και στο τελοσ βγηκε με 0 deaths και πανω απο 20 kill.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 έχει σημασία το στήσιμο της ομάδας, η ομάδα γενικότερα καθώς και οι αντίπαλοι όμως...
solarsoul Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ειχα παιξει λιγο warcraft παλια,αλλα μπερδευομουν. Εδω τι παιζει γενικα;ειμαι νεος στην φαση Μultiplayer,οποτε καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. Εκανα account κ το κατεβαζω.Με εγκατασταση κ αυτα δεν εχω problem,οκ.Μεσα στο παιχνιδι θα εχω σταντε, που δε θα καταλαβαινω το story και τι ακριβως γινεται.Με ποιους ειμαι,που παω,τι κανω, γιατι υπαρχω κτλ..
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Έχει από τα καλύτερα tutorial και μετά θα παίζεις Players vs bots. Αν σε βρίσει κανείς, /ignore και μετά report. Καλή τύχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις