koularasss Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ολοι off ειναι. Service Status Edit: Οσο αστειο και να ακουγεται, διαβασα στο forum του LoL οτι αν ανοιξεις το lol launcher και γραψεις στο πουθενα " thereisnourflevel" το play γινεται κιτρινο και μπορεις να μπεις στο LoL. γενικα αν το γραψεις?εμενα μπηκε αλλα ειχε 5 min σειρα. σε ποιο comment το λεει αυτο?
mihachris Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Πέραν εικασιών, δεν δείχνει κατι αλλο το friend Google. Περα απο το οτι η Riot αγορασε domains δεν βρισκω κατι αλλο. Δε νομίζω να γνώριζε και τίποτα περισσότερο ο φίλος. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστη η πηγή, αλλα βρήκα αυτό που υποστηρίζει πως είναι σίγουρο ότι κάτι ετοιμάζει η Riot.
sistah Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 γενικα αν το γραψεις?εμενα μπηκε αλλα ειχε 5 min σειρα. σε ποιο comment το λεει αυτο? Ναι, βεβαια τωρα δουλευει κανονικα ο server. Μιλουσα για πριν που εδειχνε γκρι το Play. Απο οτι διαβασα ειναι γνωστο "code" και εχει χρησιμοποιηθει και παλιοτερα. Σχεδον σε ολες τις σελιδες το εγραφαν.
koularasss Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ναι, βεβαια τωρα δουλευει κανονικα ο server. Μιλουσα για πριν που εδειχνε γκρι το Play. Απο οτι διαβασα ειναι γνωστο "code" και εχει χρησιμοποιηθει και παλιοτερα. Σχεδον σε ολες τις σελιδες το εγραφαν. δλδ,ανοιγεις κανονικα το λολ στο play κ αν ειναι γκρι πατας εκεινο τον κωδικο κ γινεται κιτρινο κ παιζει? ενας φιλος μου(οχι απο το λολ,κανονικος) μου ειπε οτι βρηκε hack για το λολ κ επειδη δεν τον πιστεψα μου εδωσε account κ ειχε 20.000 rp/ip,μου εδωσε αυτο το λινκ http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4fbde8884c04e237159690 κ μου ειπε να το φτασω lvl 5 ή 10(δεν θυμαμαι) κ μετα απο 2 η 3 μερες θα μπουν rp/ip,γινετε?εγω το φτανω αυριο μεθαυριο,υπαρχει περιπτωση να γινει?πλζ πειτε μου!
mihachris Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 δλδ νεο game σαν να λεμε lol2 Όχι απαραίτητα. Μπορεί να είναι νέο Mode σαν το Dominion. Ο χρόνος θα δείξει. Λογικά, αν όντως ετοιμάζει κάτι, θα το παρουσιάσει μέσα στο καλοκαίρι.
sistah Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 δλδ,ανοιγεις κανονικα το λολ στο play κ αν ειναι γκρι πατας εκεινο τον κωδικο κ γινεται κιτρινο κ παιζει? ενας φιλος μου(οχι απο το λολ,κανονικος) μου ειπε οτι βρηκε hack για το λολ κ επειδη δεν τον πιστεψα μου εδωσε account κ ειχε 20.000 rp/ip,μου εδωσε αυτο το λινκ http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4fbde8884c04e237159690 κ μου ειπε να το φτασω lvl 5 ή 10(δεν θυμαμαι) κ μετα απο 2 η 3 μερες θα μπουν rp/ip,γινετε?εγω το φτανω αυριο μεθαυριο,υπαρχει περιπτωση να γινει?πλζ πειτε μου! Ναι, ακριβως ετσι. Οσο για το δευτερο ερωτημα σου, απο οτι ειχα διαβασει οταν το εψαχνα, ναι ετσι γινεται, απλα πρεπει να τρεξεις και ενα προγραμματακι. Ενα απο αυτα που πρεπει να προσεξεις ειναι να μην βαλεις αστρονομικο ποσο RP γιατι μπορει να το παρει πρεφα καποιος απο την riot. Τελος, να εχεις υπ'οψιν σου για τους ιους που μπορει να κουβαλαει το hacktool. P.S αυτος που εδωσε το reference link πρεπει να εχει χεστει στα RP.
koularasss Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ναι,τωρα το εφτασα 5,θα το φτασ κ 10 κ θας σας πω,αν θελετε δοκιμαστε το κ εσεις.αν δεν ηταν αυτες οι εξετασεις θα το ειχα κανει εδω κ καιρο αλλα τωρα που το θυμηθικα το ποσταρα. τι ειναι το reference link?
L-Griever Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ναι,τωρα το εφτασα 5,θα το φτασ κ 10 κ θας σας πω,αν θελετε δοκιμαστε το κ εσεις.αν δεν ηταν αυτες οι εξετασεις θα το ειχα κανει εδω κ καιρο αλλα τωρα που το θυμηθικα το ποσταρα. τι ειναι το reference link? Αν ισχύει αυτό το hack που λες και σε κάνει και σε σένα πες μας τα αποτελέσματα! Λοιπόν το reference link είναι όταν ας πούμε κάποιος φίλος σου ή φίλη σου πρότεινε να παίξεις το league of legends και αφού κάνεις εγραφή κάπου κάτω θα λέει κάτι για reference εκεί βάζεις το ID του φίλου σου ή της φίλης σου και αφού ανέβεις το πολύ νομίζω 5 level ο/η άλλος/άλλη θα κερδίσει δωρεάν Riot Points τώρα για πόσα δεν ξέρω..Πάντως θα ήταν ωραίο να είχες δωρεάν πόντους για skins και champions και άλλα πολλά! Ειδικά η Irelia με το frostblade skin και την Ahri είναι πολύ όμορφες αλλά και πολύ δυνατές! Και κάτι άλλο τι γίνεται με το league of legends;; Όλο κολάει,δεν φορτώνει και αργεί πολύ.
koularasss Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αν ισχύει αυτό το hack που λες και σε κάνει και σε σένα πες μας τα αποτελέσματα! Λοιπόν το reference link είναι όταν ας πούμε κάποιος φίλος σου ή φίλη σου πρότεινε να παίξεις το league of legends και αφού κάνεις εγραφή κάπου κάτω θα λέει κάτι για reference εκεί βάζεις το ID του φίλου σου ή της φίλης σου και αφού ανέβεις το πολύ νομίζω 5 level ο/η άλλος/άλλη θα κερδίσει δωρεάν Riot Points τώρα για πόσα δεν ξέρω..Πάντως θα ήταν ωραίο να είχες δωρεάν πόντους για skins και champions και άλλα πολλά! Ειδικά η Irelia με το frostblade skin και την Ahri είναι πολύ όμορφες αλλά και πολύ δυνατές! Και κάτι άλλο τι γίνεται με το league of legends;; Όλο κολάει,δεν φορτώνει και αργεί πολύ. ωραιο αυτο.κ που βρισκω το δικο μου? μαλλον θα αρησω λιγο να σας πω αποτελεσματα γτ ειμαι σε εξετασεις,αν θελετε δοκιμαστε γτ 1-2 παιχνιδια την ημερα εχω χρονο κ μαλλον θα τα κανω στο κανονικο.θα σας πω οταν το κανω!!ο φιλος μου μου ειπε αν κανω απο εκει το account,θα τον ρωτησω τπτ για αν θελει κατι αλλο. αν το φτασει κανενας 10 οπως μου ειπε ο φιλος μου να μου αν εγινε γιατι εγω σε 20 μερες μαλλον θα το κανω.
sistah Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ωραιο αυτο.κ που βρισκω το δικο μου? μαλλον θα αρησω λιγο να σας πω αποτελεσματα γτ ειμαι σε εξετασεις,αν θελετε δοκιμαστε γτ 1-2 παιχνιδια την ημερα εχω χρονο κ μαλλον θα τα κανω στο κανονικο.θα σας πω οταν το κανω!!ο φιλος μου μου ειπε αν κανω απο εκει το account,θα τον ρωτησω τπτ για αν θελει κατι αλλο. αν το φτασει κανενας 10 οπως μου ειπε ο φιλος μου να μου αν εγινε γιατι εγω σε 20 μερες μαλλον θα το κανω. Γενικα ολες οι απαντησεις βρισκονται στο site του LoL. Εδω μπορεις να διαβασεις για το referral. Το level 10 το τονιζουνε για να παρουνε reward. π.χ 10 ατομα που κανανε νεο λογαριασμο μεσω του referral link = 975RP. Αμα σπαμαρουν παντου το hack με το ref link, ολο και καποιοι θα το δοκιμασουν οποτε κατι θα κερδισουν. Ο τυπος ηδη εχει παρει 500ΙP απο εσας τους 2 μονο.
koularasss Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Γενικα ολες οι απαντησεις βρισκονται στο site του LoL. Εδω μπορεις να διαβασεις για το referral. Το level 10 το τονιζουνε για να παρουνε reward. π.χ 10 ατομα που κανανε νεο λογαριασμο μεσω του referral link = 975RP. Αμα σπαμαρουν παντου το hack με το ref link, ολο και καποιοι θα το δοκιμασουν οποτε κατι θα κερδισουν. Ο τυπος ηδη εχει παρει 500ΙP απο εσας τους 2 μονο. δλδ οχι hack?εγω θα το δοκιμασω παντως,η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια
sistah Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 δλδ οχι hack?εγω θα το δοκιμασω παντως,η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια Αφου δεν εχεις χτισει το account σου με runes/champs/skins δοκιμασε το. Το πολυ πολυ να σου κλεισουν το account. Το αν θα κολλησεις ιο, ειναι 50-50, και αν ειναι κανεις ενα clean με το antivirus και το antimalware. Μην το παρακανεις με τα RP οπως σου ειπα και πριν. 1 φορα τον μηνα και σε λογικα πλαισια. Κοινως μην βαλεις 20000 rp, βαλε 9305 οσο δηλαδη θα επερνες με 50euro.
haris013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αφου δεν εχεις χτισει το account σου με runes/champs/skins δοκιμασε το. Το πολυ πολυ να σου κλεισουν το account. Το αν θα κολλησεις ιο, ειναι 50-50, και αν ειναι κανεις ενα clean με το antivirus και το antimalware. Μην το παρακανεις με τα RP οπως σου ειπα και πριν. 1 φορα τον μηνα και σε λογικα πλαισια. Κοινως μην βαλεις 20000 rp, βαλε 9305 οσο δηλαδη θα επερνες με 50euro. σε πολλα hack βαρανε false alert τα antivirus.
sistah Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 σε πολλα hack βαρανε false alert τα antivirus. Ναι το ξερω, απλως ειναι πρωτη φορα δεν μπορω να βρω hack tool που να μην ειναι μεσω surveys και να μην σου ζηταει το ιδιο το προγραμμα να βαλεις user και pass του account σου. Οποτε κατι μου βρωμαει στην ολη υποθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις