Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοσο καψημο εχει το παιχνιδι?ακουω ολους που μιλανε για το LoL και λενε διαφορα :confused: καμμενοι ολοι τους :devil:

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

"ερωτευτικα" voli βασικα το passive του κ to w!!!!!!

δεν εχει κ αλλα skill :P

αντε ενα slow + ενα bite α και ulti

προσωπικα δεν μαρεσει πιο πολυ μαρεσει leona με 3 stuns :P

Δημοσ.

O Darius ΠΟΛΥ damage (αυτο το R του, με full bruiser build κανει 1κ true damage και αμα σκοτωσει τον αλλον κανει reset to cd...) αλλα δεν εχει καθολου sustain, escape και cc (ενα slow μονο). Με λιγα λογια ιδιομορφος, δεν ξερω αν μου αρεσε τοσο αν και εχουν πλακα τα quadra με το ulti του, σε σοβαρα games ομως θα φας ενα cc και ενα focus μετα και δεν θα προλαβεις να κανεις τιποτα. Στην ζουγκλα ειναι οκ, ουτε φοβερα γρηγορος ουτε αργος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπαιξα κανα δύο παιχνίδια με Darius. Δυνατό top και 1 v 1. Δυστυχώς είναι από αυτούς που άμα τους κάνεις ένα early gank μετά πολύ δύσκολα ξανα σηκώνονται. Το cc του δε φαίνεται τόσο καλό στο laning phase αλλά αυτό το aoe grab στα teamfights εμένα μου φαίνεται broken. Νταξ δε θα τους πιάσεις όλους αλλά θα πιάσεις 2-3, επίσης πολύ καλό για να τραβήξεις μακρυά από το δικό σου carry τα αντίπαλα tanks-offtanks. Το Q early-mid κάνει καλό έως πολύ damage, ακόμα και χωρίς ad. Το W είναι ουσιαστικά ένα εγγυημένο crit (στο lvl 5) και άμα ο άλλος έχει 5 stacks από το passive κάθε 2 sec σπαμάρεις το W. Η ulti τώρα. Νταξ, πιστεύω θα φάει nerf, όχι τόσο στο ότι κάνει refresh άμα κάνει kill αλλά στα stats της. Μιλάμε τώρα για 800+ true damage με ελάχιστο ad, πού να πας lategame και να βγάλεις κάνα atmogs. Βέβαια το όλο θέμα με την ulti είναι να την ρίξεις αφού έχει στακάρει πλήρως το passive.

Καλό top για μένα, τα stats της ulti θα φαν νερφάρισμα σταντέ.

Επεξ/σία από afentiko
Δημοσ.

δεν εχει κ αλλα skill :P

αντε ενα slow + ενα bite α και ulti

προσωπικα δεν μαρεσει πιο πολυ μαρεσει leona με 3 stuns :P

λιγα ειναι αυτα που εχει?

Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι οποιος εχει mac, μπορει να παιξει LoL με το iLoL.

To δοκιμασα στο hackintosh και δουλευει πολυ καλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...