GaMeR21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Τοσο καψημο εχει το παιχνιδι?ακουω ολους που μιλανε για το LoL και λενε διαφορα καμμενοι ολοι τους
koularasss Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 επειδη ασχολουμαστε με το παιχνιδι δεν σημαινει πως ειμαστε καμμενοι.
koularasss Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Darius ειναι πολ δυνατος και μου αρεσε παρα πολυ!μαλλον θα τον παρω.
koularasss Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 "ερωτευτικα" voli βασικα το passive του κ to w!!!!!!
gio@ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 "ερωτευτικα" voli βασικα το passive του κ to w!!!!!! δεν εχει κ αλλα skill αντε ενα slow + ενα bite α και ulti προσωπικα δεν μαρεσει πιο πολυ μαρεσει leona με 3 stuns
morgoth666 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 O Darius ΠΟΛΥ damage (αυτο το R του, με full bruiser build κανει 1κ true damage και αμα σκοτωσει τον αλλον κανει reset to cd...) αλλα δεν εχει καθολου sustain, escape και cc (ενα slow μονο). Με λιγα λογια ιδιομορφος, δεν ξερω αν μου αρεσε τοσο αν και εχουν πλακα τα quadra με το ulti του, σε σοβαρα games ομως θα φας ενα cc και ενα focus μετα και δεν θα προλαβεις να κανεις τιποτα. Στην ζουγκλα ειναι οκ, ουτε φοβερα γρηγορος ουτε αργος.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Παικτης χωρις gap closer ,και χωρις stun ?Η χαρα του range.Δεν θα παρω ,ευχαριστω
afentiko Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Έπαιξα κανα δύο παιχνίδια με Darius. Δυνατό top και 1 v 1. Δυστυχώς είναι από αυτούς που άμα τους κάνεις ένα early gank μετά πολύ δύσκολα ξανα σηκώνονται. Το cc του δε φαίνεται τόσο καλό στο laning phase αλλά αυτό το aoe grab στα teamfights εμένα μου φαίνεται broken. Νταξ δε θα τους πιάσεις όλους αλλά θα πιάσεις 2-3, επίσης πολύ καλό για να τραβήξεις μακρυά από το δικό σου carry τα αντίπαλα tanks-offtanks. Το Q early-mid κάνει καλό έως πολύ damage, ακόμα και χωρίς ad. Το W είναι ουσιαστικά ένα εγγυημένο crit (στο lvl 5) και άμα ο άλλος έχει 5 stacks από το passive κάθε 2 sec σπαμάρεις το W. Η ulti τώρα. Νταξ, πιστεύω θα φάει nerf, όχι τόσο στο ότι κάνει refresh άμα κάνει kill αλλά στα stats της. Μιλάμε τώρα για 800+ true damage με ελάχιστο ad, πού να πας lategame και να βγάλεις κάνα atmogs. Βέβαια το όλο θέμα με την ulti είναι να την ρίξεις αφού έχει στακάρει πλήρως το passive. Καλό top για μένα, τα stats της ulti θα φαν νερφάρισμα σταντέ. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2012 από afentiko
koularasss Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 δεν εχει κ αλλα skill αντε ενα slow + ενα bite α και ulti προσωπικα δεν μαρεσει πιο πολυ μαρεσει leona με 3 stuns λιγα ειναι αυτα που εχει?
sistah Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Να ενημερωσω οτι οποιος εχει mac, μπορει να παιξει LoL με το iLoL. To δοκιμασα στο hackintosh και δουλευει πολυ καλα.
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Εκτός και αν παίζεις dominion που είναι τέρμα σπαστικός και αρκετά καλός
Προτεινόμενες αναρτήσεις