Bigi444444 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 SOADNICK, αν έχεις δυνατότητα εγκατέστησέ το σε άλλον υπολογιστή (ή παρ το από φίλο σου) και μετά με ένα στικάκι αντέγραψέ το απλά στο δίσκο σου. Δουλεύει κανονικά έτσι.
zizu10 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 SOADNICK, αν έχεις δυνατότητα εγκατέστησέ το σε άλλον υπολογιστή (ή παρ το από φίλο σου) και μετά με ένα στικάκι αντέγραψέ το απλά στο δίσκο σου. Δουλεύει κανονικά έτσι. Eπειδή και εγώ έχω θεματάκια με την εγκατάσταση του lol, πως ακριβώς γίνεται αυτό??? Εννοείς να αντιγράψουμε τον φάκελο με το παιχνίδι που έχουμε κατεβάσει ή να αντιγράψουμε τον φάκελο από το program files ???
3leven Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Eπειδή και εγώ έχω θεματάκια με την εγκατάσταση του lol, πως ακριβώς γίνεται αυτό??? Εννοείς να αντιγράψουμε τον φάκελο με το παιχνίδι που έχουμε κατεβάσει ή να αντιγράψουμε τον φάκελο από το program files ??? Αυτο ακριβως. Κανεις εγκατασταση σε αλλο PC , περνας τον φακελο Riot Games απο Program Files στο στικακι και τον περνας στο αντιστοιχο Program Files του δικου σου PC...
nrkmaiden Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Χμμ ειναι δοκιμασμενο γτ εγω ειχα προβλημα..Μου ελεγε να ξανακανω εγκατασταση...δεν εμπαινα καν στον client
Swimmer21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια εχω βαρεθει να παιζω καλα και να χανω -.- και ειναι και διπλη ξενερα να χανει η ομαδα σου και να εισαι το support! Κανω οτι μπορω, δεν παιρνω kill και ειναι ολοι στον κοσμο τους.. Δεν ξερω αλλα το επιπεδο εχει πεσει πολυ, ολο με αχρηστους σε βαζει σε game! Δεν καταλαβαινει κανεις οτι το build σου το φτιαχνεις αναλογα με την 5αδα που αντιμετωπιζεις.. πχ ειχαμε μια Miss Fortune η οποια δεν εβγαζε με τιποτα last whisper- madred's και ειχαμε αντιπαλους volibear, amumu, και tanky vladimir.. Πας solo ranked, με διαθεση να νικησει η ομαδα να παιξεις μεχρι και support, και μπαινουν μεσα, παιρνουν 2-3 carry, δεν μιλανε και κλειδωνουν.. νταξει, τι να πω.. Αν εχει ορεξη κανεις να φτιαξουμε καμια ομαδουλα να παιζουμε ranked, ας χανουμε, να το ευχαριστιομαστε το game ομως! Καντε με add: DeluminatoR 21 Πιστευω παιζω πολυ καλα: Malphite (tank) Blitzcrank (support-tank) Ashe (AD) Singed (AP-tank) Teemo (AP) Miss Fortune (AD) Darius (tanky AD) Τον Darius τον εχω λιωσει στο pbe και μου αρεσει παρα πολυ.. γρηγορος, δυνατος, combo παιχτης και το bleed μπορει να σου δωσει kill απο το πουθενα. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2012 από Swimmer21
sistah Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Τον Darius τον εχω λιωσει στο pbe και μου αρεσει παρα πολυ.. γρηγορος, δυνατος, combo παιχτης και το bleed μπορει να σου δωσει kill απο το πουθενα. Και εμενα μου αρεσει πολυ ο Darius αλλα πραγματικα, η ulti του ειναι cheat. Θα επρεπε να στακαρει το πολυ 3 φορες, και οχι για "παντα". Ασε που υπαρχει bug(?) οπου αν με την ulti αφησεις τον αντιπαλο με ~100hp και μετα του ριξεις ενα hitακι και τον σκοτωσεις, την ξανα εχεις διαθεσιμη. P.S: Γιατι boots of swiftness στον blitz? Mercury's ή Ninja Tabi.
Swimmer21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 P.S: Γιατι boots of swiftness στον blitz? Mercury's ή Ninja Tabi. Για να εισαι γρηγορος ωστε να πιανεις τους αντιπαλους με το grab.. Αν δεν βγαλω boots of swiftness, θα βγαλω για cooldown reduction Και για την ulti του Darius που λες.. εχει cd refresh οπως και του Master Yi, δεν νομιζω οτι ειναι κακο.. Αυτο το bug που ανεφερες δεν το εχω προσεξει, αλλα μπορει να τον σκοτωνει το bleed (passive) της ulti και οχι το hit που ριχνεις μετα..
SOADNICK Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 SOADNICK, αν έχεις δυνατότητα εγκατέστησέ το σε άλλον υπολογιστή (ή παρ το από φίλο σου) και μετά με ένα στικάκι αντέγραψέ το απλά στο δίσκο σου. Δουλεύει κανονικά έτσι. ασε γ@μw την γκαντεμια μου δουλευε σε ενα λαπτοπ αλλα: http://www.insomnia.gr/topic/446711-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-laptop-acer-aspire-5310/
koularasss Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Και εμενα μου αρεσει πολυ ο Darius αλλα πραγματικα, η ulti του ειναι cheat. Θα επρεπε να στακαρει το πολυ 3 φορες, και οχι για "παντα". Ασε που υπαρχει bug(?) οπου αν με την ulti αφησεις τον αντιπαλο με ~100hp και μετα του ριξεις ενα hitακι και τον σκοτωσεις, την ξανα εχεις διαθεσιμη. το εχω δει κ εγω αυτο με την ulti του,αλλα πολυ δυνατος,αν παρει 4-5 kill κ βγαλει hp δεν τον σταματας εκτος αν κανει ολη η ομαδα focus σε αυτον.
flamelab Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 O Darius είναι καρα-OP. Μιλάω προφανώς για το γεγονός ότι η Ulti του κόβει τρελά (true damage με επαναφορά εαν σκοτώσεις τον champion με αυτή) αλλα και επειδή έχει δικό του armor penetration μεσω passive. Αρα, στο solotop, απλα θα σπέρνει. Για να εισαι γρηγορος ωστε να πιανεις τους αντιπαλους με το grab.. Αν δεν βγαλω boots of swiftness, θα βγαλω για cooldown reduction Και για την ulti του Darius που λες.. εχει cd refresh οπως και του Master Yi, δεν νομιζω οτι ειναι κακο.. Αυτο το bug που ανεφερες δεν το εχω προσεξει, αλλα μπορει να τον σκοτωνει το bleed (passive) της ulti και οχι το hit που ριχνεις μετα.. Το bleed είναι. Δεν ξέρω εαν ισχύει το ίδιο εαν έχεις ρίξει και ignite.
SOADNICK Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Το περασα το παιχνιδι απο αλλο laptop. Ποσα "χρηματα" κερδιζεις με καθε νικη και ηττα στο LoL? εχω γυρα στα 1900-2000 και ο Mordekaiser χρειαζεται (νομιζω) 3600. Ομως θελω να κατεβασω και το LOTR Online που κατεβεναι με τον ιδιο τροπο.
Tmark Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 3150 χρειάζεται ο Mordekaiser. Συνήθως παίρνεις 50-90 IP, εκτός κι αν είναι win of the day όπου παίρνεις γύρω στα 210.
SOADNICK Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Win of the Day? εννοεις η πρωτη νικη για την ημερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις