Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τέλος πάντων θα παίζω αν είναι μέχρι να συμπληρώσω πόντους για champions..Η Τριστάνα δεν την ξέρω και δεν την έχω παίξει αλλά την έχω/Τον Αλισταρ δεν τον έχω και δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει να κάνω και ούτε έχω λογαριασμό Youtube.Έχω την εντύπωση ότι τα προγράμματα hacks που έχουν surveys μπορεί να είναι ψεύτικα όπως είπες sistah.Εμένα οι χαρακτηρες που μπορώ να παίξω και μου αρέσει μέχρι τώρα είναι η Ashe γιατί 1.μου αρέσει το τόξο και 2.ρίχνω το βέλος που παγώνει από πολύ μακριά και έτσι καμιά φορά σώζω και κάποιον που έχει low HP.Και ο Kennen μου αρέσει.Ευχαριστώ όλους παιδιά για τον χρόνο τους..By the way αν θέλει κάποιος μπορώ να τον κάνω add ή να με κάνει κάποιος έτσι ώστε να παίξουμε κανένα match just pm me. :)

Με καλη λογικη ξεκινας, η ashe ειναι μια χαρα για αρχη.

στον pbe εχει γυρω 200-250 ping,γιατι?L-griever κανε με add koularaskoulis.

Αυτο ειναι ενα κλασικο παραπονο απο ολους τους non-NA παικτες.

O server του PBE ειναι στην Αμερικη.

Δημοσ.

Με καλη λογικη ξεκινας, η ashe ειναι μια χαρα για αρχη.

Αυτο ειναι ενα κλασικο παραπονο απο ολους τους non-NA παικτες.

O server του PBE ειναι στην Αμερικη.

non-na??

Δημοσ.

North America.. παιζεις σε αμερικανικο σερβερ και οχι ευρωπαικο γιαυτο και το ψυλοτερο πινγκ

Sent from a parallel universe using Insomnia

Δημοσ.

παντου εχω!ουτε στο miniclip δν μπορω να παιξω!

Τοτε ειναι καθαρα θεμα drivers(νομιζω) κανε το κοπο και καντο θεμα στο hardware γενικα.

και να συμπεριλαβεις τα χαρακτηριστηκα του υπολογιστη σου

Δημοσ.

Σημερα αποφασισα να ξαναεγκαταστησω το LoL κατεβaiνει ο installer το ανοιγω και μου βγαζει error creating installation directory (δεν με εχει βαλει ομως να δαιλεξω τοποθεσια εγκαταστασης... το παιχνιδι χρησιμοποιει Panda Media Booster για να κατεβει.

Το ιδιο προβλημα ειχα και με το LOTR Online που επισης χρησιμοποιει PMB.

Το εψαξα στο google λενε να το τρεξω σαν διαχειρηστης αλλα παλι τα ιδια...

Καμια λυση?

Δημοσ.

Δεξι κλικ πανω στο δισκο C / Ιδιοτητες / Ασφαλεια και επεξεργασια. Εκει μπορεις να δωσεις permissions σε διαφορες ομαδες. Βρες την ομαδα Administrators και τικαρε ολα τα permissions (αν δεν ειναι ηδη τικαρισμενα)..

Μετα ξαναδοκιμασε να τρεξεις το setup ως διαχειρηστης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...