koularasss Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 https://pbe.leagueoflegends.com/en/signup/index Δημιουργεις ενα νεο account και κατεβαζεις το PBE ~1.5 Gb . 1) Κανεις extract και βαζεις οπου θες τον φακελο. Κατα προτιμηση οχι στο ιδιο directory με το κανονικο LoL διοτι διαβασα οτι σε μερικους βγαζει error. 2) Περιμενεις περιπου μια ωρα μεχρι να σε βαλουν σε 30lvl και να μπουν τα points. σε ποιο region με βαζει?ή ειναι κοινο για ολους? ειναι τα ιδια map,ιδιου champ απλως σου δινουν ip/rp? θα μπορω να μπαινω κ στο κανονικο acc? μου βγαζει error,το ιδιο οταν δν εχω ντερνετ αλλα τωρα εχω.
kuzko21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 1)Κοινο για ολους 2)Τα παντα ιδια , απλα παιρνεις αυτα τα ip/rp που αναφερθηκαν για τον PBE. 3)οχι , ειναι client μονο για τον PBE 4)δε ξερω.
L-Griever Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Καλησπέρα όπως λέει και ο τίτλος μήπως ξέρει κανείς πως μπορούμε να πάρουμε δωρεάν Riots? Επειδή είχα περιέργεια να μάθως πως είναι το παιχνίδι..το δοκίμασα και μου άρεσε..Επίσης μου αρέσουν κάποιοι χαρακτήρες αλλά δεν έχω riots για να ξεκλειδώσω ούτε για skins..Κοίταξα κάποια βίντεο στο ίντερνετ που έλεγαν για ένα bug που υπήρχε αλλά μάλλον έγινε patch.. Σας παρακαλώ...
L-Griever Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 σου δινει στις γιορτες Τι εννοείς;Πάντως με το που ανέβηκα level το πολύ 2 μου έδωσε 400 riots αλλά δεν μου φτάνουν..θα πρέπει να προχωρήσω για αγορά πόντων;
mpasketpro Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Εννοεις να hackareis το παιχνιδι ή απο survey πχ;
geowizard Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Τι εννοείς;Πάντως με το που ανέβηκα level το πολύ 2 μου έδωσε 400 riots αλλά δεν μου φτάνουν..θα πρέπει να προχωρήσω για αγορά πόντων; τα Χριστούγεννα π.χ. σου δινει 475 νομιζω ποντους δωρεαν
L-Griever Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Εννοεις να hackareis το παιχνιδι ή απο survey πχ; Δεν ξέρω αν λέγεται hack ή survey..Απλά δωρεάν να πάρω θέλω και όχι να πληρώνω με λεφτά για να κερδίσω.. τα Χριστούγεννα π.χ. σου δινει 475 νομιζω ποντους δωρεαν Δηλαδή να περιμένω μέχρι να έρθουν διακοπές;; Χθες το ξεκίνησα...και..τέλος πάντων..
mpasketpro Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω αν λέγεται hack ή survey..Απλά δωρεάν να πάρω θέλω και όχι να πληρώνω με λεφτά για να κερδίσω.. Δηλαδή να περιμένω μέχρι να έρθουν διακοπές;; Χθες το ξεκίνησα...και..τέλος πάντων.. Μπα..Μονο οταν δινουν αυτοι..
L-Griever Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Mακάρι να υπήρχε τρόπος να κάνουμε κάτι και να πάρουμε ζάμπα riots....Πάνε οι χαρακτήρες που μου αρέσουν...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ρε πάτε καλά.. το παιδάκι δεν ξέρει τι του γίνεται, που να ξέρει τι είναι το IP και το Currency system. Παιδί μου, όσο παίζεις, παίρνεις ΣΠΑΘΑΚΙΑ, είτε κερδίζεις (περισσότερα) είτε χάνεις (λιγότερα), μέχρι τα 30 σου θα έχεις μαζέψει ΣΠΑΘΑΚΙΑ ώστε να αγοράσεις αρκετούς Champions. Τις ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΟΘΙΕΣ τις παίρνεις με πραγματικά χρήματα, και να μην σε ενδιαφέρουν αυτές - μη δώσεις χρήματα. Όσο παίζεις, αγοράζεις. Μέχρι να αγοράσεις, παίζεις με τους τυχαίους ήρωες που σου ξεκλειδώνει μόνο του το Game κάθε εβδομάδα (ή όποτε σκ_τά).
nrkmaiden Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 σπαθακια = ip influence points γροθιες = rp riot points
GreekGun Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 παιδια εχω το εξεις προβλημα δν μπενει το lol γιατι μου βγαζει το error direct3d το εψαξα και τα direct μ ειναι απενοργοπιειμενα μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να φτιαξει?σορυ για τα ορθογραφικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις