Dakonblackblade Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 qeue over 20000 , time 15 mins. μπα και πρεπει να γινει κατι με αυτη την κατασταστη ξερωγω? καναν release το varus , γονατισε ο σερβερ (west). Ξερωγω να πας στον σέρβερ που είχε φτιαχτεί για τη χώρα σου? Λέω γω τώρα
koularasss Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ξερωγω να πας στον σέρβερ που είχε φτιαχτεί για τη χώρα σου? Λέω γω τώρα κ ο δικος μας το ιδιο ηταν.
koularasss Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ούτε για αστείο.. εγω το εβαλα να φορτωνει κ εβλεπα ταινια,25 min του πηρε. στο spectate mode δειχνει το chat των ομαδων? γινεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 γινεται? νομίζω ναι, ψάξε τα options κατά την διάρκεια ενός spectate...
nrkmaiden Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Νομιζω οτι δε βλεπεις τι γραφουν οι παικτες ομως.
koularasss Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Νομιζω οτι δε βλεπεις τι γραφουν οι παικτες ομως. στο βιντεο που εδειξε καποιος εδειχνε κ το chat απο τις ομαδες.
nrkmaiden Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Σωστα δε το ειδα...Παντως εγω το ειχα ενεργοποιησει μια φορα και δεν ειδα τσατ ομαδων φαινεται δε θα μιλαγαν πολυ μεταξυ τους.
koularasss Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Στον east είχες 25 λέπτά queue? νομιζω τοσο ηταν,εβλεπα ταινια κ δν ειμαι πολυ σιγουρος. Σωστα δε το ειδα...Παντως εγω το ειχα ενεργοποιησει μια φορα και δεν ειδα τσατ ομαδων φαινεται δε θα μιλαγαν πολυ μεταξυ τους. κ εγω βρηκα εκει που λεει chat στις ρυθμισεις αλλα λεει μονο για το τι αγορασε ο καθενας. http://www.youtube.com/watch?v=tcfafPpcqiQ&feature=g-vrec το τελευταιο ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο.
nrkmaiden Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Εγω βρηκα πως μπορεις να μιλησεις στο τσατ...Αφου το ενεργοποιησεις πατας εντερ και μετα γραφεις /wishper "onoma" και οτι θες να πεις και το βλεπει ο αλλος
koularasss Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Εγω βρηκα πως μπορεις να μιλησεις στο τσατ...Αφου το ενεργοποιησεις πατας εντερ και μετα γραφεις /wishper "onoma" και οτι θες να πεις και το βλεπει ο αλλος οταν εισαι σε game μπορεις να μιλησεις με καποιον πατωντας το /r κ γραφεις,οταν κανεις specate πως μπορεις να δεις το chat,δλδ τι γραφουν οι ομαδες.αυτο δεν το βρηκα.whisper=ευχη,πλακα με κανεις?
koularasss Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ωχ αυτο δν ειναι καλο σημαδι,δινω κ proficiency αυτο τον μηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις