Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικα δεν εχει και αδικο.

στην τελικη οι περισσοτεροι εχουμε παιξει πανω απο ωρα παιχνιδι...δε λεει κατι.

3 ποστ για να μας γραψεις ποση ωρα επαιξες...οκ , ξερω γω? εγραψες τι εγινε σε ενα παιχνιδι enough is enough.

εγω δεν τον ειπα τπτ,αν τον κουραζουν αυτα που γραφω ας μην τα διαβαζει.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω δεν τον ειπα τπτ,αν τον κουραζουν αυτα που γραφω ας μην τα διαβαζει.

Δλδ σχόλια τύπου ''70Min game!'' , ''Αγόρασα 35 wards σαν support'',''πω πω πω έκανα quadra με τον Brand ποσο op είναι!!'' και άλλα τέτοιου τύπου πιστεύεις οτι προσφέρουν κάτι σε ένα forum?Μπορεί να ξεκίνησες τώρα το game και να σου φαίνονται όλα κάπως αλλά...Anyway αν δεν σε πειράζει εσένα να σε παίρνουν στον χαβαλέ ολοι εδω μέσα συνέχισε.. B)

Δημοσ.

ειπα τπτ εγω για brand η για supp??αν εσυ βαριεσαι την ζωη σου κ βαριεσαι να ποσταρεις,τι να κανουμε??δεν μπορεις να το επιβαλεις στους αλλους!!κ δηλαδη τι να ποσταρουμε σε ενα θεμα που ειναι για το λολ???

Δημοσ.

θες να πεις, μπορεί να ξεκίνησε "τώρα" τα forums :P

αυτο μπορει :-D :-D ,αλλα οχι για το λολ,1 χρονο κοντευω.

ούτε τα παραδείγματα δεν μπορεί να ξεχωρίσει... :rolleyes:

καταλαβα οτι ειναι παραδειγμα,απλως το λεω γτ ανεφερετε σε κτ που εγραψα.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί όπως και να το κάνουμε τα posts τύπου "70mins game" είναι αντίστοιχα με posts τύπου "έκλασα"...

• Super Moderators
Δημοσ.

αφου δν του εκανα αρχικα κριτικη τι ασχολειται?

κ ειναι σπαστικο να σου κανουν.

κάνεις κάτι (πχ postάρεις), ετοιμάσου να δεχτείς κριτική για αυτό που έκανες-έγραψες, επειδή δεν έκανες εσύ σε άλλους δεν σημαίνει ότι δεν θα σου κάνουν κι εκείνοι...

αν δεν θες να ασχολούνται/κριτικάρουν, τότε η συμμετοχή σε ένα forum δεν είναι και ότι καλύτερο :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...