koularasss Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Τον σκυλοβρισα αλλα ακομα επιμενει!!του λεω δωσε μου το δικο σου να σου δωσω το δικο μου αλλλα αυτος το χαβα του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 για αυτό σου είπα ignore...
aris1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Τι κανουνε με αυτο;Αλλαζουν κωδικό και τα πουλάνε μετα σε αλλους; Ή απλα παιζουν με το account σου με παικτες που δεν έχουν;
koularasss Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 δν ξερω,κ δν πιστυω πως θα εδινε καποιος χρηματα,εστω κ 5 ευρω για να παρει acc.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 εντάξει όταν έχεις πόσα runes, πόσους champions και πόσα skins άνετα στο αγοράζουν...
koularasss Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 hahahahahah +1 εγω νομιζα θα πιγενε και αλλο,6 baron εγιναν,3 κ 3 σε καθε team!μας ειχαν αλλα ειχαμε καλυτερους champ στο late game!απο το 45 min 4 απο το team μου ειχαμε full build,ακομα κ ενας leaver μια ακαλι πηρε τα πιο πολλα κιλλ!!
koularasss Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 παει θα γραψω βιβλιο!! 30 min dom!κ οι 2 ομαδες κυριολεκτικα μειναμε με ενα point αλλα μας το πηραν :X
dimus1985 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 70 min game! Και γιατι να μας νοιάζει ακριβώς ρε φίλε πόση ώρα έπαιξες,τι items έβγαλες,αν πήγαν να σου κλέψουν το acc και ότι άλλο spammareis εδω πέρα..οτι να ναι ο καθένας...
gio@ Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 πανω απο 100 λεπτα παιχνιδι οποτε αστο τα ειχανε σπασει ολα , καναμε αμυνα και τα σπασαμε ολα και νικισαμε νομιζω
afentiko Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Και γιατι να μας νοιάζει ακριβώς ρε φίλε πόση ώρα έπαιξες,τι items έβγαλες,αν πήγαν να σου κλέψουν το acc και ότι άλλο spammareis εδω πέρα..οτι να ναι ο καθένας... Άσε τον koulara ήσυχο, μην αμολήσω τα σκυλιά
koularasss Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Και γιατι να μας νοιάζει ακριβώς ρε φίλε πόση ώρα έπαιξες,τι items έβγαλες,αν πήγαν να σου κλέψουν το acc και ότι άλλο spammareis εδω πέρα..οτι να ναι ο καθένας... διαβασες τι λεει ο τιτλος του θεματος??league of legends,καταλαβαινεις????ποσταρω διαφορρα πραγματα για το λολ οποτε,στον κοσμο σου δν ξερω τι ποσταρετε σε αυτο το θεμα! πανω απο 100 λεπτα παιχνιδι οποτε αστο τα ειχανε σπασει ολα , καναμε αμυνα και τα σπασαμε ολα και νικισαμε νομιζω δν βαρεθηκατε??
kuzko21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 διαβασες τι λεει ο τιτλος του θεματος??league of legends,καταλαβαινεις????ποσταρω διαφορρα πραγματα για το λολ οποτε,στον κοσμο σου δν ξερω τι ποσταρετε σε αυτο το θεμα! γενικα δεν εχει και αδικο. στην τελικη οι περισσοτεροι εχουμε παιξει πανω απο ωρα παιχνιδι...δε λεει κατι. 3 ποστ για να μας γραψεις ποση ωρα επαιξες...οκ , ξερω γω? εγραψες τι εγινε σε ενα παιχνιδι enough is enough.
Προτεινόμενες αναρτήσεις