haris013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 μολις πηρα και εγω το refund απο τον nocturne!θελω την συμβουλη σας τι παικτη να παρω!βασικα το ερωτημα ειναι να παρω παικτη η να συμπληρωσω runes? απο runes εχω magic pen,armor pen,ad,health,armor,mp regen,cdr,ap και δεν θυμαμαι αν ξεχασα τιποτα(φυσικαα εχω 9 απο το καθε ειδος που ανεφερα) με αυτα τα runes περνω κανα παικτη που να λεει?αξιζει να επενδυσω και σε αλλα runes?
p_under Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 προτείνω να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στο κομμάτι των runes! εγώ προτιμώ να έχω πολλόυς runes και νορμαλ αριθμό από champions παρά να έχω πολλούς champions και να τους παίω χωρίς runes.
haris013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ok!οποτε κραταω τα ip για runes απο εδω και περα αλλα με τα 975 RP που πηρα τι να αγωρασω? σκεφτομαι κατι σε shyvana,olaf,karthus και οτιδηποτε αλλο αρκει να μπορω να τον παιξω με τα runes που ηδη εχω!απο αλλους παικτες εχω τους κλασικους,vayne,ww,ashe,malphite,teemo,jax,kata,akali,swain,xin,cho και κανα 2-3 ακομα που δεν θυμαμαι
zeniath Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Πάρε κανα skin με τα RP και άσε τους ήρωες να τους πάρεις με ΙΡ
haris013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 τι να τα κανω τα σκιν?τα θεωρω πεταμενα λευτα εχω αγωρασει σε 2-3 αγαπημενους παικτες αλλα πιστευω οτι δεν αξιζει να αγωρασεις απο παικτες τι λετε? ^^
zeniath Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Τι πεταμένα λεφτά μωρέ, αφού είναι το μοναδικό πράγμα που μπορείς να αγοράσεις μόνο με RP (και bundles αλλά αυτό είναι άλλη κατηγορία) ενώ τους ήρωες πάντα μπορείς να τους αγοράσεις με IP. Στη τελική πάρε κανα IP boost για μπορέσεις να πάρεις πιο πολλά runes πιο γρήγορα?
haris013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Τι πεταμένα λεφτά μωρέ, αφού είναι το μοναδικό πράγμα που μπορείς να αγοράσεις μόνο με RP (και bundles αλλά αυτό είναι άλλη κατηγορία) ενώ τους ήρωες πάντα μπορείς να τους αγοράσεις με IP. Στη τελική πάρε κανα IP boost για μπορέσεις να πάρεις πιο πολλά runes πιο γρήγορα? σωστος!παω για boost! επισης τι ρουνες να συμπληρωσω στην συλλογη?
flamelab Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Θα εξαρτηθεί από το πού θέλεις να στοχεύσεις. Εγώ πχ με το refund πήρα νέο Rune Page και στοχεύω (γενικώς) σε ωμό armor penetration και critical chance.
koularasss Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 εκανα μια αλλαγη στα runes στο ad,εβγαλα 9 marks of physical dmg κ εβαλα 9 για critical chance.καλα εκανα η μ@λακια??runes γινετε να πουλησεις?
pipiris Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εμενα δεν μου αρεσει να στηριζω το early game μου στις πιθανοτητες με crit chance. Για AD Carry χρησιμοποιω red και quints Flat AD, αλλα φυσικα και τα Armor Pen ειναι εξισου καλα. Εγω προτιμω ευκολο last hiting και καλο early game harass στο lane για αυτο και τα AD runes. Μετα κλασσικα yellow flat armor και blue flat magic resist.
koularasss Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 τωρα με λεει ενας που εχω κανει φιλο στο λολ,αν θελω 40000 rp,λεει γινετε με γενητρια,εχει δωσει 50 ευρω κ πως μπορει να μου τα βαλει κ εμενα αν του δωσω το acc μου,το δουλευω τωρα λιγο να δω τι αλλο θα μου πει,λεγετε andreaskoro,ελλινας ειναι.α κ μου επειδη με συμπαθει θα μου το κανει δωρεαν!!κοροιδα ψαχνει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 remove από friend list και ignore...
Bigi444444 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Όχι ρε, τι remove;Ξεκίνα τον στο τρολάρισμα να γουστάρει...
aris1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 τωρα με λεει ενας που εχω κανει φιλο στο λολ,αν θελω 40000 rp,λεει γινετε με γενητρια,εχει δωσει 50 ευρω κ πως μπορει να μου τα βαλει κ εμενα αν του δωσω το acc μου,το δουλευω τωρα λιγο να δω τι αλλο θα μου πει,λεγετε andreaskoro,ελλινας ειναι.α κ μου επειδη με συμπαθει θα μου το κανει δωρεαν!!κοροιδα ψαχνει! Τα ιδια και σε μενα.Παληκαρι που ειχα 9μηνες ελεγε τετοιες μαλ@κιες...... Εφαγε καλα....
Impious Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4GBRqe9IAds Τω μαλ@κα, κλαιω
Προτεινόμενες αναρτήσεις