Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι μέχρι πριν λίγο ήταν down...τώρα μπήκα και το Position in queue είναι OVER 9000!!!

Δημοσ.

Έχουμε φτιάξει ένα blog για το League of Legends www.greeklolcommunity.blogspot.com στο οποίο προσπαθούμε να ανεβάζουμε νέα που αφορούν το παιχνίδι, guides για champions(μπορεί να γράψει όποιος επιθυμεί) και γενικά να ανταλλάσσουμε απόψεις και να λέμε τα νέα μας. Όποιος ενδιαφέρεται, ας ρίξει μια ματιά...

Δημοσ.

Έχουμε φτιάξει ένα blog για το League of Legends www.greeklolcommunity.blogspot.com στο οποίο προσπαθούμε να ανεβάζουμε νέα που αφορούν το παιχνίδι, guides για champions(μπορεί να γράψει όποιος επιθυμεί) και γενικά να ανταλλάσσουμε απόψεις και να λέμε τα νέα μας. Όποιος ενδιαφέρεται, ας ρίξει μια ματιά...

Nice Work ! ;)

Καλή συνέχεια !

Δημοσ.

Ερώτηση: γιατί κάποιος σε πρήζει να πάρεις tank στο ξεκίνημα επειδή είσαι ο μόνος με ξεκλείδωτο χαρακτήρα, του εξηγείς ότι δεν είσαι ακόμα καλός στο tank που παίζεις σαν alt, επιμένει, και όταν το παιχνίδι στραβώνει σε λέει noob και άχρηστο?

Επίσης πώς σας φαίνεται ο Nocturne? Εμένα μου φαίνεται broken.

• Super Moderators
Δημοσ.

εσύ φταις που τον ακούς και παίρνεις tank, έπρεπε να του πεις να πάρει εκείνος αν ήθελε, αλλιώς STFU :P

την επόμενη βδομάδα που λογικά θα είναι free play θα παίξω λογικά τον Nocturne, πάντως το ulti του σπάει μπάλες, με Shen με αποτρέπει να χρησιμοποιήσω το δικό μου ulti...

Δημοσ.

ashe twisted και nocturne.. Πολυ δυνατός συνδιασμος :)

Όσο για τον noc.. Αξίζει να τον πάρει κανείς άν έχει jungle runes..

Στα lanes δεν είναι και τόσο καλός.

• Super Moderators
Δημοσ.

ashe twisted και nocturne.. Πολυ δυνατός συνδιασμος :)

Όσο για τον noc.. Αξίζει να τον πάρει κανείς άν έχει jungle runes..

Στα lanes δεν είναι και τόσο καλός.

Twisted Fate, Nocturne, Shen, Karthus και Pantheon ή GankPlank....ganking από το πουθενά!

ο Nocturne αχρηστεύει τα wards (περίπου :P ) :-(

Δημοσ.

πήγα να παίξω χτες μπαίνω με μερικούς φίλους 5άτομα ωραία πάμε

διαλέξαμε κανονικά και όταν αρχίζει το game (minimize launcher+)

μου λέει game crashed bla bla bla και βγάζει κ το reconnect

το πατάω και πάλι το ίδιο....

κάνω rr το client πάλι το ίδιο

κάνω rr το pc πάλι, περίμενα να τελειώσουν το game ώστε να δοκιμάσω αλλά πάλι τα ίδια

ψάχνω τα forum και λέει reinstall..

κατεβάζω το 2,2ΜΒ απτή σελίδα το τρέχω αλλά μετά από λίγο μου λέει no internet plz reconnect and try again (περίπου)

QQ

Δημοσ.

Twisted Fate, Nocturne, Shen, Karthus και Pantheon ή GankPlank....ganking από το πουθενά!

ο Nocturne αχρηστεύει τα wards (περίπου :P ) :-(

Καλό teamm :P

Το έχουμε δοκιμάσει σε 2 games :P

Εννοέιται οτι κερδισαμε :P

πήγα να παίξω χτες μπαίνω με μερικούς φίλους 5άτομα ωραία πάμε

διαλέξαμε κανονικά και όταν αρχίζει το game (minimize launcher+)

μου λέει game crashed bla bla bla και βγάζει κ το reconnect

το πατάω και πάλι το ίδιο....

κάνω rr το client πάλι το ίδιο

κάνω rr το pc πάλι, περίμενα να τελειώσουν το game ώστε να δοκιμάσω αλλά πάλι τα ίδια

ψάχνω τα forum και λέει reinstall..

κατεβάζω το 2,2ΜΒ απτή σελίδα το τρέχω αλλά μετά από λίγο μου λέει no internet plz reconnect and try again (περίπου)

QQ

Το έχω πάθει και εγώ :) Δεν σκέφτηκα και πολύ... Unistall και install ξανά :)

Δημοσ.

Οι servers ρουφάνε $#@!$ στην κόλαση.

3 βράδια τώρα πάνω κάτω την ίδια ώρα γ@μιεται το σύμπαν.

Mass dc στη μία ομάδα και reconnect μετά απο 5 λεπτά που έχουν σπάσει τα πάντα και διάφορα τέτοια γραφικά.

Dc's σε random players ανα τακτά χρονικά διαστήματα στο game, spikes, χάσιμο της health bar ή "αόρατα tower" που δε βαράν αλλα δε μπορείς να τα κλικάρεις κτλ

Τώρα μετά απο ένα τέτοιο καρκινοgame μας λέει "game still in progress" ενώ έχει τελειώσει με victory πριν 20 λεπτά...

Καλή εταιρία η riot.. Κανένα τεχνικό πρόβλημα.. Στο διάλο πρωινιάτικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...