ntinos19 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 αυτό έγινε και σε έναν φίλο μου και έχει προτείνει αρκετές τιμωρίες αλλά στο τέλος δεν ξέρεις τι απέγινε ο παίκτης, btw μια μικρή "ιστοριούλα": πριν χρόνια έπιασα τη dota (το map) στα χέρια μου και έπαιζα, το έμαθα. αργότερα πήγα στο hon (όταν βγήκε η open beta), αγόρασα account. μόλις βγήκε το lol πολύ έπαιξαν, ένας φίλος μου μου λέει οτι είναι μούφα. ε τέλος πάντων το παίζω, καλούτσικο λέω, πήγα 24 level. Σε κάποια φάση ξενέρωσα με τους παίκτες και επιστρέφω πίσω στο HoN, μακράν καλύτεροι παίκτες σε όλα (όχι όλοι αφού υπάρχουν και νέα άτομα). εχτές ξανακατεβάζω το LoL και ήρθε η απόλυτη ξενέρα. Να βρίσκομαι σε ένα team 5 ατόμων και να έχω την αίσθηση οτι παίζω μόνος εδώ, όλοι κοιτάνε να πάρουν kills δίχως να τους ενδιαφέρει η ομάδα και όταν παίρνεις ένα σε κράζουν και απο πάνω. Να φεύγω απο το Mid με TF και να πηγαίνω πάνω για gang αφού είχαμε χάσει ένα tower και η ομάδα μου να με κράζει που έφυγα απο το Mid, το ίδιο συνέβει όταν πήγα κάτω πάλι για gang. Δεν είναι να πάρεις kill ούτε να κάνεις Gang, άσε που σχεδόν κανένας δεν έκανε και ούτε βοηθούσαν πολύ. Ξανά HoN λοιπόν. τουλάχιστον εκεί όταν κάνεις gang σου λένε και ένα good job. ένα άλλο κακό που έχει το LoL είναι στο σύστημα στόχευσης. αν ο εχθρός είναι δίπλα απο πολλά δικά του creeps και πας να παίξεις ένα skill που απαιτεί target τότε δίνει προτεραιότητα στα creeps και σε καμιά μεγάλη φάση φεύγουν πολλά άκυρα skills στα creeps...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 εννοείς με ctrl+A έτσι? αν κάνεις missclick και δεν πετύχεις hero, αλλά έδαφος, τότε αντί να κάνει auto target (priority) τον hero κάνει creepάκια...
ntinos19 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 1) το ctrl+A τι ακριβός κάνει? σκέτο Α ξέρω, 2) τι εννοείς με το auto target ? εμένα μου ακούγετε σαν να παίζεις ένα active skill απο τα q,w,e,r και να στοχεύουν, εντελώς αυτόματα τον αντίπαλο χωρίς να κάνεις το παραμικρό. 3) όχι δεν κάνω missclicks απλά ο δείκτης είναι κοντά σε παίκτη ο οποίος έχει creeps πάνω του τότε πιάνει τα creeps και όχι τον παίκτη. αν όμως πας το δείκτη πάνω στο κεφάλι του παίκτη και όταν λέω πάνω εννοώ πως βλέπεις οτι σημαδεύεις παίκτη, λες θα το ρίξω, ο παίκτες δεν "ανάβει" (όταν φαίνεται οτι επιλέγεις ένα unit σαν στόχο) με συνέπεια ή να μη παιχτεί το skill ή να αστοχήσει skill που δεν απαιτεί target (το ρίχνεις και στον αέρα άμα λάχει).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 ναι sorry το A εννοούσα... εννοούσα ότι αν πατάς Α σε έδαφος αρχίζει και βαράει ότι target υπάρχει κοντά του, αν είναι και hero εκεί, δεν δίνει priority σε αυτόν αλλά σε ότι να ναι... για το 3ο δεν το έχω προσέξει... ffffffffffffffuuuuuuuuuu 10 IP boost μόνο στον West
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 ναι sorry το A εννοούσα... εννοούσα ότι αν πατάς Α σε έδαφος αρχίζει και βαράει ότι target υπάρχει κοντά του, αν είναι και hero εκεί, δεν δίνει priority σε αυτόν αλλά σε ότι να ναι... για το 3ο δεν το έχω προσέξει... ffffffffffffffuuuuuuuuuu 10 IP boost μόνο στον West Ποιο ειναι το acount σου,να παιξουεμ κανα ματσακι.Μολις καταλαβα γιατι μπαναρουν αλισταρτ στα 2κ elo.Απιστευτος jungler Εφτασα στα rank 62-31 me sona,trlololol
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 δεν παίζω ιδιαίτερα πλέον, μόνο win of the day και τέλος... edit: oh έδωσαν και στον East 10 IP boost
Bigi444444 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ειναι κανενας αλλο κριτης απο εδω μεσα? Με κανανε κριτη και μπορω να ριχνω bans, διαβαζω chat logs και κοιταω τις διαφορες υποθεσεις αν οντως αξιζει το report που εγινε ή οχι, και κρινω αναλογα την περιπτωση. Εμένα πλέον με έκαναν εφέτη! Γιατί ζητάτε όλοι τον thresh να παίξτε;Επειδή έχει 15 εκατομμύρια ποστ εδώ μέσα δε σημαίνει ότι είναι και καλός λολίστας. Μουαχαχα
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 μεγαλη προσωπικοτητα ο tresh,σου δινει μια σιγουρια....... :-D :-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 μέτριος στην καλύτερη των περιπτώσεων...
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Παίδες στο Dominion ο Thresh παίρνει ονόματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ξεκίνησα να παίζω χαλαρά και γω από σήμερα (είχα να το αγγίξω από τότε που βγήκε και άλλη μια φορά που ξαναέπαιξα αργότερα) . Έκανα account στον EU WEST . Όποιος θέλει add me Davelis4
haris013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 ρε παιδια ακουσα οτι μπορω να κανω refund παικτες στο lol.μπορει να μου πει αναλυτικα καποιος πως θα το κανω αυτο?μπορω να κανω refund ενα παικτη που ειχα αγωρασει περισυ πχ?
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Άκυρο.Πως σου φάνηκε? Ε? Ψαρούλη?
gio@ Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 υπαρχει βιντεο στο youtube το ειδα απλα κανεις ticket και περιμενεις ισχυουν καποιοι κανονες που τους λεει στο βιντεο αλλα δεν το εκανα μιας και δεν εχω αγορασει ηρωα πριν τον παιξω refund lol heroes κατι
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 ρε παιδια ακουσα οτι μπορω να κανω refund παικτες στο lol.μπορει να μου πει αναλυτικα καποιος πως θα το κανω αυτο?μπορω να κανω refund ενα παικτη που ειχα αγωρασει περισυ πχ? Κανεις τικετ στο site τους[support],μπορεις μονο να δωσεις παικτες και σκινς που πηρες τον τελευταιο 1 μηνα.Μεχρι τρια πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις