Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά παίζεις νόρμαλ και όχι ranked. Αν παίζεις τόσο λίγο εννοείται ότι παιχνίδι δε θα σου κάτσει. Σα να λες ότι παίζεις 1 φορά την βδομάδα wow και θέλεις να πας hardcore raid, ε όχι δε πάει έτσι. Μπορεί αν παίξεις (όχι εσύ συγκεκριμένα έτσι; γενικά μιλάω) περισσότερα παιχνίδια να αποκτήσεις skill και ότι χρειάζεται αλλά για την ώρα το παιχνίδι δεν το κατέχει κανένας casual.

Απορώ όμως γιατί οι casual παίχτες παίζουν ranked. Πιο το νόημα;

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η απάντηση σε αυτό είναι γιατί όχι; Δεν υπάρχει κάτι που να τους εμποδίζει ή έστω να τους αποθαρρύνει από το να πάνε ranked. Και σταντέ δεν τους νοιάζει να βλέπουν 1000, 800 και 500 elo, απλά ίσως επειδή και μόνο παίζουν ranked νομίζουν ότι παίζουν σε άλλο επίπεδο...λολ :devil: :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι επειδή παίζουν ranked νομίζουν ότι παίζουν σε άλλο επίπεδο. Όταν όμως παίζεις στα 500 elo τι επίπεδο περιμένεις δηλαδή; Το μόνο που θα βρεις είναι troll builds και "OLAF TRUE DAMAGE!!!!!! I PAWN YOUR MOTHERS SINCE THE DAY YOU WHERE BORN BIATCHES OMG OMG OMG I AM SO GOOD. TRUE DAMAAAAAAAAAAAAGE" (γνωστό παλικάρι φίλος μου είναι το παράδειγμα)

α ξέχασα και το

"ΤΣΕΚΟΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!1!1111!!!1!11"

------------------------------------------------------------

Great news! A player you reported for bad behavior in a game of League of Legends was disciplined by your peers in the Tribunal. While we won't get into specifics, we did want to let you know that by using the report system and the Tribunal, you helped make the League of Legends community a better place to play.

You can keep up the great work by continuing to report unsportsmanlike behavior, and can have an even greater impact by hopping into the Tribunal and voting on cases often. It makes the community and your experience better.

Begin voting in the Tribunal here.

The Tribunal gives League of Legends players the power to make their experience better. If someone is reported often enough for unsportsmanlike behavior, records of games in which they're reported enter The Tribunal, a system where summoners decide together whether a person should be punished or pardoned for their actions.

Thanks again for your contribution to your community, Summoner!

rainbowMeme.PNG

Δημοσ.

ΠΟσο στοιχημα παω οτι σε ολα τα παιχνιδια σου θα εχεις πολυ μετρια σκορ και μετρια cs.Αν τα πας παρα πολυθ καλα σε ενα παιχνιδι ,οι πιθανοτητες να κερδισεις ειναι παραπανω απο 80%

Και σου μιλαω εγω που εχω κολλησει στα 1400-1500 κξαιρο τωρα.Οποτε δεν παιζω καλα χανω,οποτε παιζω κερδιζω,απλα τα πραγματα.

Το στοίχημα εάν θες το βάζουμε...Εάν δεις τα Stats μου θα καταλάβεις...

Ειδικά με μερικούς χαρακτήρες-ρόλους που τους κατέχω πολύ κάνω παπάδες!

πχ.

παίρνω lee sin, κλέβω κατευθείαν το κόκκινο του αντιπάλου(στο 1:55),παίρνω first blood πριν από το 3ο λεπτό και από εκεί συνέχισα σε score 8-0 πρίν το 15!(έχοντας σκοτώσει όχι ένα Nooba που feedare πχ,αλλά ΌΛΟΥΣ τους αντιπάλους σε όλα τα lane και την ζούγκλα τους)μέχρι το 20 πήρα και δράκο,φυσικά δίνοντας και τα 2 δικά μας buff σε συμπαίχτες.

Ε,αυτό το παιχνίδι,στο 25 περίπου το έκανε surrender η ομάδα μου...Δεν ήξεραν που τους πάνε τα 3.

Αυτό είναι απλά μια ένδειξη...Στα περισσότερα πάω και καλύτερα(εάν υπάρχει καλύτερα) από το game που ανέφερα πιο πάνω.

Είμαι εγώ γκαντέμης,δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη λογική.Παίζω ΠΆΝΤΑ ΤΈΛΕΙΑ(όσο υπεροπτικό και εάν ακούγεται,ισχύει) και χάνω μονίμως λόγο ομάδας.

Ranked stats με Lee Sin:

WON:4 LOST:7

kills:64 deaths:35 assists:77

maxkills:13 maxdeaths:10

doublekills:4 gold earned: 92.148

Σκέψου ότι όλα αυτά έγιναν πάλι με χάλια ομάδες,εάν ήταν καλύτερες εκεί στα death δεν θα έβλεπες πχ ούτε τα μισά,όπως ήταν όταν ξεκίνησα να πρωτοπαίζω.

Επίσης έχω κόντα 2500 παιχνίδια σύνολο,δεν είναι φυσικά ranked όλα αλλά έχω καταλάβει πολύ καλά τι παίζει με το παιχνίδι,πίστεψε με ;)

Δημοσ.

Ειναι κανενας αλλο κριτης απο εδω μεσα?

Με κανανε κριτη και μπορω να ριχνω bans, διαβαζω chat logs και κοιταω τις διαφορες υποθεσεις αν οντως αξιζει το report που εγινε ή οχι, και κρινω αναλογα την περιπτωση.

Δημοσ.

απλα ψηφιζεις στο tribunal , δε νομιζω οτι σε εκαναν κριτη -ειδικα εσενα- μιας και καθε lvl 30 summoner που δεν εχει πεναλτις, μπορει να ψηφισει.

γενικα αρκετοι απο εδω ψηφιζουμε.

Δημοσ.

και γω ψηφιζω αν και τα 5 ιπ που δινουν ειναι ολιγον κοροιδια αλλα σκοτωνεις το χρονο σου ευχαριστα..

Επισης οι ελληνες εχουμε τρομερο γελιο σε μερικα τσατ λογκς

Δημοσ.

Ειναι κανενας αλλο κριτης απο εδω μεσα?

Με κανανε κριτη και μπορω να ριχνω bans, διαβαζω chat logs και κοιταω τις διαφορες υποθεσεις αν οντως αξιζει το report που εγινε ή οχι, και κρινω αναλογα την περιπτωση.

Μεγάλη τιμή φίλε μου!!! Εγώ κάνα χρόνο τώρα κάνω αίτηση αλλά δε με παίρνουν. Χρησιμοποίησε τη δύναμη που σου δόθηκε με σοφία!

"with great power comes great responsibility"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...