Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παπί, εδώ στα Unranked έχεις 23 περισσότερα loss, πως θέλεις να πας καλά σε ranked αν ακόμα δεν ξεπερνάνε οι νίκες σου στο Normal τις ήττες κατά τουλάαααααχιστον 20-30;;

Από τα ranked που έστειλες βλέπω 3 παιχνίδια που το elo το έχασες εσύ για την ομάδα με Morde, Fiora, Yi. Warwick 4.8 / 5.3 / 6.6 average σε κάθε παιχνίδι, δηλαδή 11 παιχνίδια με warwick που 6 κέρδισες 5 έχασες, εκτός αν έγινε θαύμα σε κανένα από τα 6 αυτά wins με αυτά τα κατά μέσω όρο σκορ πάει να πει ότι σε έκαναν και carry οι άλλοι.

Γι'αυτό πριν κράζουμε το community ας κοιτάμε τα χάλια μας ο καθένας τα δικά του και μετά να ρίχνουμε το φταίξιμο σε άλλους.

Το αν η ομάδες κάθε φορά ήταν χάλια δεν δικαιολογεί άσχημο σκορ ποτέ. Δικαιολογίες "έ το έχεσαν αυτοί, το έχεσα και εγώ μετά γιατί δεν είχε νόημα" δεν στέκουν, γιατί ακριβώς σε αυτά τα elo ΕΝΑΣ μπορεί να κάνει carry την ομάδα εύκολα αν ξέρει να παίζει σωστά και ας failάρουν οι άλλοι. Το elo αυτό περιέχει άτομα που τα ίδια σκατά ξέρουν να παίζουν, αν είναι ο οποιοσδήποτε καλύτερος μπορεί να πάρει ομάδα πάνω του και να φαρμάρει τους αντιπάλους και όχι creeps.

Less deaths, more creeps.

Υ.Γ. Σε περίπτωση που σκάσει μύτη ο γνωστός Playah του ινσόμνια, δεν σκοπεύω να του απαντήσω...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το να έχεις περισσότερες ήττες από νίκες σε normal με τόσα παιχνίδια σημαίνει πως είσαι μέτριος-όχι ικανοποιητικός. Αυτό από την εμπειρία μου με παίχτες.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ μέσες άκρες συμφωνώ με το παπι ασχετα με τα σκορ.

Το ranked εχει 1002 προβληματα. Το όλο θέμα με το αν εισαι καλος eventually θα ανεβεις elo ειναι μεν σωστο αλλα και λαθος για διαφορους λογους εφοσον μιλαμε καθαρα για soloQ.

Πρωτα απ'ολα δε μπορεις να κανεις carry με ολους τους ρολους. Εγω ας πουμε που παιζω ad carry και εχω μεσο ορο 8/3/5 πολυ απλα δε μπορω να κανω carry randomers που δε με προστατευουν. Το αποτελεσμα ειναι να χανω even games με σκορ 30/30 και ενω εγω ειμαι 15/5 επειδη πολυ απλα οσο καλο positioning και να εχω μου την πεφτουν 5 ατομα απο παντου ανενοχλητα.

Carry μπορεις να κανεις μονο με Jungler mid και top και κυριως με jungler. Αλλα και παλι ανεξαρτητως ρολου μπορεις να κερδισεις το lane σου με μεγαλη διαφορα και το αν θα κερδισεις το game ειναι θεμα τυχης. Ναι οκ ενας που ανηκει στο 2000+ μπορει να κανει carry 1200s αλλα αν για παραδειγμα ανηκεις στα 1600 δεν ειναι το ιδιο.

Συμφωνω οντως οτι εν τελη θα καταληξεις στο elo που ανηκεις κουτσα στραβα αλλα το προβλημα με το matchmaking ειναι οτι σε αλλους μπορει να παρει 20games και σε αλλους 1000. Και αυτο εξαιτιας αυτης της παπαριας τα πρωτα games να αξιζουν οσο 3-4 κανονικα games σε elo το οποιο μπορει ειτε να σε κωλοφτιαξει ειτε να σε @#$@#$ απο τη στιγμη που το win ratio ειναι συνηθως 40-60%.

Εγω προσωπικα το παρατησα με 19-15 το ranked γτ πολυ απλα δε το βρισκω διασκεδαστικο και προτιμω τα draft games με ατομα με 1000 wins παρα αυτα με 1200-1300 elo και βαριεμαι να παιξω 300 frustrating games για να καταληξω στα 1600 ή οπου αλλου ανηκω.

Δημοσ.

Με το jungle μπορείς να κάνεις έμμεσο carry, feedάροντας τους συμπαίκτες σου στο lane phase, πραγματικό carry μπορεί να κάνει μόνο το ad γιατί έχει σταθερό και υψηλό dps, το ap carry έχει ένα nuke που μπορεί να το ρίξει κάθε Χ δευτερόλεπτα, ναι μεν μπορεί να κρίνει κάποιο fight αλλά δε μπορείς να βασιστείς σε αυτό, δεν έχει την ίδια αξιοπιστία με το damage του ad carry.

Οπότε αν παίζεις καλό ad προσπάθησε να παίζεις όσο πιο συχνά μπορείς - σε αφήνουν :devil:

αλλιώς ειδικά late game προστάτεψε το ad σου και ευχήσου για το καλύτερο :mrgreen:

Δημοσ.

¨Ολα teamdependant είναι, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος το ατομικό Elo να καθορίζεται από ένα ομαδικό παιχνίδι , αλλά το σύστημα μέσες άκρες δουλεύει. Τώρα αν είσαι 1600 , δεν σε θεωρεί κανένας νουμπά. Εκεί στα 1100 και κάτω έρχεται η καταστροφή.

Δημοσ.

Παιδιά στα 1000-1300 elo κανένα carry δεν είναι team dependant, μπορεί άνετα να solarei έναν έναν ή δυο-δυο τους αντιπάλους αν έχει κρατήσει μεγάλο cs.

Ένα άλλο feature που περιέργως έχω βρει ΠΟΛΥ κόσμο να μην ξέρει καν ότι υπάρχει, είναι το να muteάρεις οποιοδήποτε από το chat αν rageάρει και σε κάνει distract (tab-> click στο συννεφάκι δίπλα από το όνομα του παίχτη που σε ενοχλεί). Πολλοί δεν αντέχουν τον άλλο να rageάρει και καταλήγει να παίζει χάλια εξ'αιτίας αυτού, οπότε δοκιμάστε και αυτό σε περίπτωση...

Και γενικά, πριν προσπαθήσετε να πάτε για ranked pro ftw κλπ, κοιτάχτε να έχετε κανα 600άρι-800άρι wins σε normal και με τουλάχιστον 40+ wins και μετά πηγαίνετε για ranked.

Δημοσ.

Εννοείται ότι είναι team dependant, solo q είναι αυτό, παίζεις με αγνώστους που δεν ξέρεις τπτ για αυτούς.

Παρόλα αυτά όμως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ακόμα και στο solo q είναι να προσπαθήσεις να βγάλεις το teamwork που θα έβγαινε σε ένα premade game. Φυσικά και δε γίνεται στον ίδιο βαθμό αλλά το θέμα είναι να προσπαθήσεις να το κάνεις (εσύ, από τη μεριά σου).

Μπορεί οι teammates σου να είναι ζώα και να μη νιώθουν, οκ, θα χάσετε, αλλά εσύ θα έχεις κάνει αυτό που έπρεπε και δε θα το έχετε χάσει από εσένα.

Σε ένα game ο ad carry μας ήταν ζώο και άχρηστος, αλλά κουτσά στραβά καταφέραμε να τραβήξουμε αρκετά το game ώστε να βγάλει και αυτός κάποια item της προκοπής και στο τελικό fight τον προστάτεψα τόσο καλά (σαν janna) που μέχρι και αυτός κατάφερε να κάνει damage και να μη πεθάνει αμέσως :shock: και νικήσαμε.

Εσύ απλά κάνε από τη μεριά σου το καλύτερο και το σωστό, μη το βλέπεις, οκ το ad μας είναι άχρηστος θα προσπαθήσω να κάνω carry με noc ή skarner ή riven ή το όποιο άλλο jungle έχεις. Μπορεί να τα καταφέρεις κάποιες φορές αλλά αυτές οι φορές θα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Δημοσ.

όταν έχεις ad sion, καλό θα ήταν να έχετε 2 ignite και champs ή items που ρίχνουν το healing. Αλλιώς ο ap sion θέλει Crowd Control και spammers.

Δημοσ.

Εσείς που είστε επαγγελματίες λολίστες και μπορείτε να παίζετε 369 παιχνίδια τη μέρα, ναι, μπορείτε να φτάσετε κάποια στιγμή σε συγκεκριμένο επίπεδο το οποίο μπορεί να είναι και ενδεικτικό των δυνατοτήτων σας.Αν ο άλλος μπαίνει 2 φορές την εβδομάδα, εσείς τι λέτε;Δε μπορεί να του στραβώσουν και τα 2 παιχνίδια και να μη μπορεί να κάνει τίποτα που να χει το βούδα κουμπάρο;Εγώ θαρρώ μπορεί.Οπότε, ναι, για εμένα παίζει και η τύχη πολύ, όπως παντού...

Δημοσ.

Εσείς που είστε επαγγελματίες λολίστες και μπορείτε να παίζετε 369 παιχνίδια τη μέρα, ναι, μπορείτε να φτάσετε κάποια στιγμή σε συγκεκριμένο επίπεδο το οποίο μπορεί να είναι και ενδεικτικό των δυνατοτήτων σας.Αν ο άλλος μπαίνει 2 φορές την εβδομάδα, εσείς τι λέτε;Δε μπορεί να του στραβώσουν και τα 2 παιχνίδια και να μη μπορεί να κάνει τίποτα που να χει το βούδα κουμπάρο;Εγώ θαρρώ μπορεί.Οπότε, ναι, για εμένα παίζει και η τύχη πολύ, όπως παντού...

Αν ειναι να μπαινει μονο 2 φορες την εβδομαδα το λολ δεν ειναι για αυτον,ας παιξει κατι αλλο.Αυτα τα παιχνιδια θελουν ωρες ενασχολησης ,δεν ειναι παιζω λιγο τωρα μετα το κανω save κτλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...