Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παλεύεται άλλο πια αυτό το ELO HELL,είναι ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να παρατήσω το παιχνίδι...

ΠΟσο στοιχημα παω οτι σε ολα τα παιχνιδια σου θα εχεις πολυ μετρια σκορ και μετρια cs.Αν τα πας παρα πολυθ καλα σε ενα παιχνιδι ,οι πιθανοτητες να κερδισεις ειναι παραπανω απο 80%

Και σου μιλαω εγω που εχω κολλησει στα 1400-1500 κξαιρο τωρα.Οποτε δεν παιζω καλα χανω,οποτε παιζω κερδιζω,απλα τα πραγματα.

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
Δημοσ.

ΠΟσο στοιχημα παω οτι σε ολα τα παιχνιδια σου θα εχεις πολυ μετρια σκορ και μετρια cs.Αν τα πας παρα πολυθ καλα σε ενα παιχνιδι ,η πιθανοτητες να κερδισεις ειναι παραπανω απο 80%

Και σου μιλαω εγω που εχω κολλησει στα 1400-1500 κξαιρο τωρα.Οποτε δεν παιζω καλα χανω,οποτε παιζω κερδιζω,απλα τα πραγματα.

http://leagueofstats.com/summoners/euw/19497007/stats ...

Δηλαδη λογικο το να χανω τα 7 απο τα 11 game με gp μεσο ορο kills/game 8.5

ή πιο λογικο να χανω 1 απο τα 4 game με karthus 16 kill per game!

Μη τρελαθουμε, το machmaking ειναι χαλια.

Δημοσ.

http://leagueofstats.com/summoners/euw/19497007/stats ...

Δηλαδη λογικο το να χανω τα 7 απο τα 11 game με gp μεσο ορο kills/game 8.5

ή πιο λογικο να χανω 1 απο τα 4 game με karthus 16 kill per game!

Μη τρελαθουμε, το machmaking ειναι χαλια.

γιατι δεν ειναι λογικο?

η μηπως βοηθας τρελα την ομαδα με τον να φας ενα ατομο και μετα να πεθανεις επειδη σε κανουν focus?

που ειναι 1 stun να κανεις στο αντιπαλο support/carry/team/whatever

edit:(disable για λιγα δευτερολεπτα ωστε να μην κανουν αυτοι disable/damage για να τους φατε)

και εγω μονος κανω παπαδες

το teamwork με αγνωστους εκει ειναι το δυσκολο

Δημοσ.

Για ranked games μιλάω... :rolleyes:

Σιγα μη κατσω να παιξω 100 games με ατομα που αγοραζουν 2 boots. Μη τρελαθουμε. Κακα τα ψεματα το παιχνιδι βασιζεται στην τυχη, ζητημα ειναι απο τα 2,5κ games τα 200 να ειναι gg ολα τα αλλα bg. Απο την στιγμη που αρχιζω και βριζω σε ενα game, υπαρχει μονο μια λυση. DELETE. Τεσπα, δεν εχω να πω τιποτα αλλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

well από την στιγμή που το matchmaking βασίζεται στο ELO δεν πιστεύω ότι βασίζεται στην τύχη...

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι τύχη υπάρχει και παίζει ρόλο στα πρώτα παιχνίδια που είναι και καθοριστικά. Εκεί όντως μπορεί να παίξεις με κάθε καρυδιάς καρύδι και να τύχει να είναι στο team σου ο πραγματικός νουμπας (νέος παίχτης) και στην αντίπαλη το smurf του saintvicious πχ :devil: . Πχ εγώ στα πρώτα μου games εκβιαζόμουν να παίξω support συνέχεια μα συνέχεια, οπότε δε μπορούσα να "κουβαλήσω" το team, έκανα τη δουλειά μου σαν support αλλά τι να το κάνεις...

Έτσι όταν σταθεροποιήθηκε το elo μου ήμουν στα 1100 :whistle: και τώρα έχω φτάσει στα 1450-1550 (εκεί ανεβοκατεβαίνω) μετά από πολλά games όμως, άμα δεν ήμουν τόσο άτυχος στα πρώτα μου παιχνίδια θα ήμουν άνετα 1700+ πιστεύω :mad:

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι τύχη υπάρχει και παίζει ρόλο στα πρώτα παιχνίδια που είναι και καθοριστικά. Εκεί όντως μπορεί να παίξεις με κάθε καρυδιάς καρύδι και να τύχει να είναι στο team σου ο πραγματικός νουμπας (νέος παίχτης) και στην αντίπαλη το smurf του saintvicious πχ :devil: . Πχ εγώ στα πρώτα μου games εκβιαζόμουν να παίξω support συνέχεια μα συνέχεια, οπότε δε μπορούσα να "κουβαλήσω" το team, έκανα τη δουλειά μου σαν support αλλά τι να το κάνεις...

Έτσι όταν σταθεροποιήθηκε το elo μου ήμουν στα 1100 :whistle: και τώρα έχω φτάσει στα 1450-1550 (εκεί ανεβοκατεβαίνω) μετά από πολλά games όμως, άμα δεν ήμουν τόσο άτυχος στα πρώτα μου παιχνίδια θα ήμουν άνετα 1700+ πιστεύω :mad:

Σωστο αυτο,και εγω εχω +35 νικες στα ranked,και βλεπω ατομα στα 1900 ελο που εχουν λιγοτερες νικες/ηττες απο εμενα.Παντως 1500 δεν ειναι ασχημο elo,το 80 % των παικτων του λολ ειναι κατω απο 1350 ελο.

Δημοσ.

Ναι ισχύει, και γω κάτι τέτοια βλέπω και μου τι δίνει B) νταξ δεν το λες και elo hell τα 1500 αλλά δεν είναι και από τα καλά elo γιατί είναι κάπου στη μέση (των elo) οπότε τα παιχνίδια σπάνια είναι balanced, πάντα είναι over win ή over lose, πολύ σπάνια close game και έτσι, σε μένα τουλάχιστον. Αυτό λογικά συμβαίνει γιατί έχει κάθε επιπέδου skill παίχτες από μικρό μέχρι υψηλό (τις προάλλες έλεγα στη soraka μας να βγάλει zeke's, και μου λέει τι είναι αυτό;;; Στα 1500 αυτά. Κουφάθηκα άγρια, κοίτα στο attack speed του λέω χαχαχα :mrgreen: )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...