Deponakias Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Server split λέγανε. Θα εξαφανιστούν τα queue λέγανε.... (>20000, 1h:15m) στον eune? για τον west λογικο μου ακουγεται εχει μαζεψει ολο τον κοσμο.
egw_eimai_re Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Server split λέγανε. Θα εξαφανιστούν τα queue λέγανε.... (>20000, 1h:15m) Αυτα τα κανε Ιουλιο 2011!Το ανοιγα ελεγε 1μιση-2 ωρες πηγαινα καφε γυρναγα!
klainmaingr Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) EUW χθές το βράδυ (μόνιμα πλέον έχει queue έστω και μερικά δευτερόλεπτα). Ευτυχώς που υπάρχει και ο EUNE για αυτές τις αποφράδες ώρες. Επίσης ο client και το game μετά το τελευταίο patch είναι full στα bugs. edit: Απόγευμα 1 ώρα και 40 λεπτά.. Μάλιστα.. Inb4 MOAR SPLIT. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2012 από klainmaingr
Myro Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=aF-mJgDiT0w να μια ωραία προσπάθεια για το community. QQ, τι θες και το ποσταρεις εδω -.- Θερμά συγχαρητήρια παιδιά Το video το διασκέδασα με την ψυχή μου και έμαθα δυο πράγματα για το παιχνίδι και την ελληνική του κοινότητα Πού αλλού θα μπορούσε να δημοσιευθεί εκτός από εδώ Όταν με βγάλει ο δρόμος από το στέκι σας θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω από κοντά
egw_eimai_re Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 EUW χθές το βράδυ (μόνιμα πλέον έχει queue έστω και μερικά δευτερόλεπτα). Ευτυχώς που υπάρχει και ο EUNE για αυτές τις αποφράδες ώρες. Επίσης ο client και το game μετά το τελευταίο patch είναι full στα bugs. edit: Απόγευμα 1 ώρα και 40 λεπτά.. Μάλιστα.. Inb4 MOAR SPLIT. Αφου μεταναστευσατε ολοι απο East τι περιμενατε!Ξαφνικα ο West εγινε η κοτα με τα χρυσα αυγα!Ε φυσικό να στουμπωσε!
Zahariel Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Θερμά συγχαρητήρια παιδιά Το video το διασκέδασα με την ψυχή μου και έμαθα δυο πράγματα για το παιχνίδι και την ελληνική του κοινότητα Πού αλλού θα μπορούσε να δημοσιευθεί εκτός από εδώ Όταν με βγάλει ο δρόμος από το στέκι σας θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω από κοντά Να ερθεις, φυσικα, εκει θα ειμαστε Εκτος απο σημερα, εχει τουρνουα
Myro Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Να ερθεις, φυσικα, εκει θα ειμαστε Εκτος απο σημερα, εχει τουρνουα Έχω δηλαδή και πρόσκληση αλλά και πρόκληση Θα φροντίσω να σας δω πριν το δεύτερο τουρνουα
Zahariel Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Oχι, εννοουσα εχουμε εμεις να παιξουμε τουρνουα και δε μπορουμε να ειμαστε εκει xD Απο βδομαδα οποτε θες. Θα γινουν και κατι μικρα τουρνουα για οποιον ενδιαφερεται.
Myro Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Oχι, εννοουσα εχουμε εμεις να παιξουμε τουρνουα και δε μπορουμε να ειμαστε εκει xD Απο βδομαδα οποτε θες. Θα γινουν και κατι μικρα τουρνουα για οποιον ενδιαφερεται. Μένω μακρυά από την Αθήνα και προγραμματίζω να κατέβω μετά τις εκλογές Προλαβαίνω να προπονηθώ κι εγώ
koularasss Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 τι γινετε με τον eu west?ενα σωρο bug,ενας brand ειχε 3 blue buff,η nida ειναι παντα cougar,tf αν του κανεις ignite μενει για ολο το game με το ignite,δεν μπορω να βαρεσω turret κ ποσα αλλα.
gio@ Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 τι γινετε με τον eu west?ενα σωρο bug,ενας brand ειχε 3 blue buff,η nida ειναι παντα cougar,tf αν του κανεις ignite μενει για ολο το game με το ignite,δεν μπορω να βαρεσω turret κ ποσα αλλα. αυτα ειναι απτο lag κυριως,dc etc το ignite Που μενει σε ολο τον αγωνα το εχω ξαναδει. turret Που δεν μπορεις να βαρεσεις ειναι γιατι ο client σου νομιζει το προηγουμενο ειναι up. για τα υπολοιπα lag δικο σου η του server. κλεισε και κανα torrent + pray n play
k4ts0u Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Είναι κανείς EU-West 1600-1700 elo και να ψήνεται για duo q?
koularasss Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 αυτα ειναι απτο lag κυριως,dc etc το ignite Που μενει σε ολο τον αγωνα το εχω ξαναδει. turret Που δεν μπορεις να βαρεσεις ειναι γιατι ο client σου νομιζει το προηγουμενο ειναι up. για τα υπολοιπα lag δικο σου η του server. κλεισε και κανα torrent + pray n play ποτε θα φτιαξει?
παπι Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αυτα ειναι. Επαιξα μετα απο καιρο ranked και ειχα μια anni mid με δυο boots. Στο 12λεπτο ειχε 0/5/0
aris1986 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αυτα ειναι. Επαιξα μετα απο καιρο ranked και ειχα μια anni mid με δυο boots. Στο 12λεπτο ειχε 0/5/0 Φιλε γ@μησες!αχαχαχ0αχ0αχ0χα!Γελασα πολυ με το delete!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις