Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρώτον, μη κοντράρεσαι.

Δεύτερον, ηρέμησε.

Τρίτον, το Action RTS είναι κάτι εντελώς άκυρο, και ας το γράφει και το wikipedia ή η ίδια η Riot, και ελπίζω να το ξέρεις.. για το δικό σου καλό - νοιάζομαι [názome]. 1β : ενδιαφέρομαι για κπ. ή για κτ. και ασχολούμαι με αυτό(ν).

Τέταρτον, ο βασικός όρος του MMOG είναι MASSIVELY multiplayer online game. Σε ένα Game max 10 ατόμων, ΠΩΣΚΑΤΑ γίνεται να είναι Massive και όχι plain Multiplayer. ΠΩΣΚΑΤΑ.

Πέμπτον, καλή η κόντρα.. αλλά πίνε και καμιά κόκα-κόλα.

Φεύγω 3μερο νηστείας για Ερέτρια, καλά έφαγα μέχρι το χθεσινό BBQ.

<3

edit: Same here. Τριήμερο και περισυλλογή. Καλα να περάσετε everyone etc.

Δημοσ.

ΠΩΣΚΑΤΑ μπορείς να νομίζεις ότι παίζουν μόνο 10 άτομα ανά πάσα στιγμή σε ένα server;;

Είναι καρά massive επειδή έχει χιλιάδες άτομα που παίζουν παράλληλα.

Δημοσ.

Για τον olaf να πάρω armor penetration ή attack damage runes?

Δημοσ.

ΠΩΣΚΑΤΑ μπορείς να νομίζεις ότι παίζουν μόνο 10 άτομα ανά πάσα στιγμή σε ένα server;;

Είναι καρά massive επειδή έχει χιλιάδες άτομα που παίζουν παράλληλα.

Μην γίνεσαι κακός με τον εαυτό σου τώρα χωρίς λόγο.

Αυτό που ενδιαφέρει τον Gamer (και τις ορολογίες), είναι αυτό που βλέπεις σε ένα Game.. όχι τι φόρτο έχει το μηχάνημα που σηκώνει τα instances. Και σε πάω και σπίτι/αμάξι στοίχημα άμα θες, τρελούλη.

Θα μπω στο Super Mario Land Online π.χ που θα έχω τον Smario και θα παίζω το κλασσικό SP Gameplay, και επειδή θα το παίζουνε 1 εκατομμύριο άτομα same time και θα έχουν κοινούς πίνακες με ρεκόρ, θα λέγεται MMOPLATFORM. Τι τρελούλης..

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

λοιπον θελω να σας πω το πονο μου για να μου πειτε και εσεις τι πιστευετε

πριν 1μιση μηνα εφαγα ενα μονοημερο ban λογω οτι εκανα afk σε 2 παιχνιδια(υπηρχε αναγκη και επρεπε να φυγω)

απο εκεινη τη στιγμη δεν εχω βρει ησυχια ουτε στιγμη.

Τι εννοω.

Στις αρχες Μαρτιου μου εγινε αλλο ενα ban 3μερο λογω leave(?)

μετα το unban ακριβως την επομενη μερα μου εγινε ξανα suspend το account για 1 βδομαδα

Δεν μπορουσα να καταλαβω τι εφταιγε και ετσι εκανα Tickets στο Support της Riot, χωρις να μου δινουν σαφη απαντηση

Απο εκεινη τη στιγμη μεχρι και σημερα που σας γραφω, γινομαι suspend για 1-2 βδομαδες ανευ λογου και αιτιας.

Εχω κανει πολλαπλα Tickets ρωτωντας τι συμβαινει, γιατι μου γινεται αυτο...πραγματικα δεν βγαζω ακρη

1μιση μηνα τωρα δεν μπορω να παιξω διοτι ειμαι συνεχως suspend

Θελω να ρωτησω, τι μπορει να φταιει? παιζω αυτο το παιχνιδι 2 χρονια και ζητημα να εχω κανει μεχρι 10 leaves

Μολις παιζω το πρωτο match μετα το unban, μου βγαζει στο Lobby παλι suspend 1μιση μηνα τωρα.....

Ειναι παραλογο να μου συμβαινει αυτο και να πειτε οτι κανω flames,leaves,afks,dodge Qs να πω ενταξει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...