Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άλλος ένας άχρηστος champ (shen). Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τον μπανάρουν στα τουρνουά και γενικά σε όλα τα games συνέχεια.

Moλις κακολόγησες έναν από τους αγαπημένους μου char...

Δημοσ.

ο shen γ@μ@ει κ δερνει!

Εδω με τον παλιο shen έδερνα και κοιτάγανε με απορία!

Είχα γράψει και guide στο PC Master του Δεκεμβρίου - Ιανουαρίου!!!

Δημοσ.

Εδω με τον παλιο shen έδερνα και κοιτάγανε με απορία!

Είχα γράψει και guide στο PC Master του Δεκεμβρίου - Ιανουαρίου!!!

γιατι παλια δεν ηταν τοσο καλος?

Δημοσ.

Θέλω να έρθω Ευρωπαϊκό ρε φούτς. Δεν βλέπω να γίνεται anytime soon.

Όπως και με μερικούς παιχτούρες εδώ μέσα, έτσι και σε άλλες περιπτώσεις της καθημερινότητας, γίνονται κάποια challenges. Πολύ λίγοι Έλληνες παίζουν στον N.A., και σίγουρα οι κάγκουρες που θα μου/μας την βγουν με λόγια σίγουρα θα παίζουν Europe.

Το να παίζεις με φάτσες που ξέρεις ή πόσο μάλλον σε έχουν προκαλέσει κιόλας και μπορείς να βάλεις κάνα Betάκι έχει > αξία από το να παίζεις με καλύτερου επιπέδου RQ. Αυτό το πράγμα το νιώθαμε στο DotA με τα μόνιμα LANr1 που γίνονταν στα BnB (ή οπουδήποτε για άλλους), και μου έχει πραγματικά λείψει το συναίσθημα της απόλαυσης όταν βλέπεις τη φάτσα του ατόμου που σε προκάλεσε, σαφώς μετά το actual Game.

Έκανα λάθος. Με 15 mains, skins, pages, και 10 RP Boost/week από classic YT scam δεν σου επιτρέπεται να ξαναξεκινήσεις από την αρχή σε άλλον Server.

Λάθος μου, μέγιστο. Έδινα 30€ για πλάκα για το Transfer. Φαντάζομαι δεν έχετε ακούσει κάτι..

Δημοσ.

Άσε μωρέ τον ευρωπαικό. Όλα τα ζώα παίζουν εδώ. Κάτσε στο ΝΑ που είναι το true skill και η πραγματικά ανταγωνιστική πλευρά του lol. Btw έχει server transfer W/NE. Δε θυμάμαι αν ισχύει και για NA.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Unfortunately, account content, Influence Point, or Riot Point transfers are not possible between two accounts or between the NA and EU platforms. The European platforms will have the transfer option between the two platforms. We are considering adding an option for NA to EU in the future, but unfortunately, we have no ETA or timeframe on this. When we do add it we’ll make an announcement, so keep an eye out!

I apologize for the inconvenience, and I hope this won't discourage you from continuing to enjoy League of Legends. If you have any other questions please let me know.

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1759059

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1089573

"Soon"

Μαζί με τα replays, το magma chamber και το project shiny (αν και το τελευταίο αργά αλλα σταθερά το κάνουν)

edit:

Αγόρασα hecarim στην PBE και lulu που δεν είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα.

Ο hecarim με άφησε αδιάφορο αν εξαιρέσεις την εντυπωσιακή ulti (περισσότερο ο indicator είναι εντυπωσιακός tbh). Κλασσικό top/jungle pick με χαμηλά ratio και μέτριο survivability. Έχει sustain για top και έχει και το e που έχει ganking potential σε συνδυασμό με την ulti. Δεν τρελάθηκα γενικά αλλα θα τον δώ λίγο ακόμα. Επίσης επιμένω οτι η sejuani θα έπρεπε να παίζεται πολύ περισσότερο και περιμένω πότε θα γίνει ξαφνικά fotm :P

Την lulu τη λάτρεψα. Κάνει τα πάντα και συμφέρει και μ'αρέσει πάρα πολύ το enemy/ally cast ώστε να έχεις 6 επιλογές στα fight και όχι ρημαδο4 (ο λόγος που αντίστοιχα μ'αρέσει ο lee sin). To οτι μπορεί να παιχτεί μάλιστα σχεδόν παντού την κάνει για μένα απο τα πλέον ευέλικτα pick. Και φυσικά cuteness>9000.

Τέλος έρχονται μερικά ωραία additions απο άποψη ανάλυσης στο ingame UI (και στον client γενικά). Αυτό που μου την έδωσε είναι τα First blood και Shut down announcements που είναι σα τσίρκο.

Επεξ/σία από klainmaingr
Δημοσ.

edit

Επίσης επιμένω οτι η sejuani θα έπρεπε να παίζεται πολύ περισσότερο και περιμένω πότε θα γίνει ξαφνικά fotm :P

1) Αργό jungling.

2) Μέτρια stats.

3) Μικρό survivability για tank/initiator.

4) Scale είναι αυτό; Τα Ratio πρέπει να ανέβουν λίγο imho.

Οι περισσότεροι προτιμούν (με σειρά) Udyr (θεός), Shyvana, Amumu και δεν τους αδικώ. (Μην κάτσεις να μου αριθμήσεις τα θετικά της, τα ξέρω αλλά JS σου λύνω την απορία μιας και με έφερε ο δρόμος)

(...)

Αυτό που μου την έδωσε είναι τα First blood και Shut down announcements που είναι σα τσίρκο.

Couldnt agree more. Δε πίστευα στα μάτια μου.. :rolleyes:

Δημοσ.

Σίγουρα έχει πολύ καλύτερα picks. Αυτό δε δικαιολογεί οτι έχω να δώ sejuani είτε σε game είτε σε stream σχεδόν απο το launch της. Ίσως όντως να θέλει 2-3 κλίκ στα stats (tbh δεν τα έχω δώσει σημασία), για competitive. Για normals κτλ όμως που ακόμα και eve jungle είναι viable... Εκεί μου κάνει εντύπωση.

Btw και ο amumu είναι πλέον seriously underplayed.

Δημοσ.

Τι εννοείς. Έγινε χθές βράδυ ο τελικός. Δεν ξέρω μέχρι ποιό είδες αλλα έγιναν 2 best of 3. Video στο site του ipl4 (έχει όλη την day 3)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...