grouspen Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Τι να μας πει και ο Jax? Μέτριος εως κακός στο 5v5 μια χαρά είναι ο jax . βασικά άμα σε τρώει ο κ...ς σου και την δείς κάπως λόγο char και δεν ακούς την ομάδα σου την έφαγες . με τα σωστά runes και masteries αλλά και σωστό-έξυπνο χειρισμό τρως 1,2 (άνετα) ή 3 άτομα ακόμα μαζί .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 μην ξεχνάς τα σωστά items, τα οποία δεν μαζεύονται εύκολα και μέχρι να μαζευτούν δεν κάνεις και πολλά...
grouspen Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 μην ξεχνάς τα σωστά items, τα οποία δεν μαζεύονται εύκολα και μέχρι να μαζευτούν δεν κάνεις και πολλά... είπα "σωστό-έξυπνο χειρισμό" έβαλα και τα items μαζί (στο μυαλό μου ). δηλαδή να έχεις κάποια στανταρ ιτεμς αλλά να μπορείς να προσαρμόζεσαι ανάλογα με τους αντιπάλους και την έκβαση του παιχνιδιού.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 ναι αλλά μέχρι να τα πάρεις είσαι σχεδόν άχρηστος...
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Για βόηθα ρε grouspen με Jax γιατί δεν την παλέυω με τον ήρωα
klainmaingr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Έχω δει καλούς jax μόνο με tabi και hexblade (και exhaust/ghost-ignite ανάλογα στα s.spells) να κάνουν παπάδες. Όχι έναν συγκεκριμένο, διάφορους αλλα με το ίδιο αρχικό build και μετά κυρίως με rylai/mallet. Προφανώς με λίγη προσοχή παραπάνω στα πρώτα lvl και με τα κατάλληλα dodge runes/masteries, απο το 6 και μετά ήταν αξιοπρεπέστατοι. Με τα 2 exhaust και με το passive της ulti με att.spd per consecutive hit x 10 και md every 4 hits που έχει νομίζω ότι δεν έχει να φοβάται και πολλά πράγματα. Αυτά και με ένα (σχεδόν) default banshee απο το active.. ε.. κυνηγάει τους πάντες και συμφέρει. ++Απο το passive Παίρνει +health απο ap/ad.. γίνεται πιο μπουρένιος όσο πιο πολύ του ανεβάζεις το ad/ap. Στη θεωρία φαίνεται να έχει potential αν και τον έχω παίξει ελάχιστα. Χμ μπαίνω να τον λιώσω
Tobajara Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Έχω αντιμετωπίσει ΠΑΡΑ πολλούς Yi και πολλούς Jax. 8 στους 10 Yi τους σαπίζω στο ξύλο (συν τοις άλλοις γιατί δεν ξέρουν να παίξουν, όχι μόνο Yi αλλά γενικά, δεν ξέρω τι πράμα είναι αυτό με τους Yi ειδικά). 8 στους 10 Jax με σαπίζουν, είτε ξέρουν να παίζουν είτε όχι. Σα χαρακτήρας είναι ο μόνος που αν ξεφύγει όχι τόσο σε Level όσο σε χρήμα σε σκίζει χωρίς προσπάθεια, κι έχω βαρεθεί να βλέπω Jax builds χωρίς ιδιαίτερη τεχνική να παίρνουν αμπάριζα κόσμο μόνο και μόνο γιατί τρώνε τη φρουτόκρεμά τους. Μόνη λύση για melee το Sword of the Divine (και αν) και για ranged/ mage δεν έχω ιδέα... Ένιγουέι, ο καινούριος χαρακτήρας, ο Nocturne φαίνεται πολύ ενδιαφέρων και με πρωτότυπο ulti, αλλά οι champions μοιάζουν όλο και περισσότερο με "μια ability από δω, μια από κει, μια τρίτη ελαφρώς παραλλαγμένη και ετοιμος".
grouspen Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Για βόηθα ρε grouspen με Jax γιατί δεν την παλέυω με τον ήρωα να πω ότι δεν είμαι 30 λβλ επειδή είχα ξεχάσει τα στοιχεία του παλιού account και έχω ξαναρχίσει τώρα. (22λβλ μέχρι στιγμής) λοιπόν απο runes. Greater Seal of Evasion και Greater Quint of Evasion για evasion Greater Glyph of Alacrity και Greater Mark of Alacrity για at.speed masteries (όταν φτάσω 30.) 21-9-0 (εκτός και αν σκεφτώ άλλη πατέντα-συνδυασμό) items. τα στανταρ μου είναι ninja tabi guinsoos rageblade zeal->phantom lancer μετά παίζει.... για Lifesteal συνήθως bloodthirster αλλά έχω πάρει και hextech gunblade(δν ξέρω αν το έγραψα σωστά) αλλά κάτα 90% το 1ο. και μετά τα ιτεμς πάνε ανάλογα με τους αντιπάλους και πόσο κρατάει το game. προσπάθησε να καταλάβεις γιατί έφτιαξα έτσι το char (masteries-runes-items). δεν έχει σημασία να τα πάρεις στο πιάτο γιατί αν βρεθείς σε κάποιο δύσκολο σημείο δεν θα έχεις τι να κάνεις. ΠΡΟΣΟΧΗ o jax και γενικά το build αλλά και οποιοδήποτε build θέλεις , έχουν αργό ξεκίνημα . μην feedαρεις και expαρε καλά και θα είσαι οκ. να σου κόψει να καταλάβεις πότε σε παίρνει να χωθείς και όχι ντουγρού κατευθείαν και όποιον πάρει ο χάρος γιατί θα σε πάρει εσένα στο τέλος . άλλα τώρα δεν έχω να σου πω. αν θες τπτ άλλο πες.
Deponakias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Στην αντιληψη μου επεσε αυτο το thread http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=94580 στο φορουμ του λολ... Σε αυτο το site http://morecowbell.com/ εχει καθε μερα streaming απο high elo παιχτες... Δεν ειναι ασχημο να βλεπουμε πως παιζουν και οι πιο καλοι παικτες απο εμας για να περνουμε ιδεες πως μπορουμε να παιζουμε μερικους champs...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 http://www.solomid.net/streams.php?game=1 προτιμώ αυτό tbh
edgebono Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Mαγκες, το παιχνιδακι ειναι πολυ απλο μην κουραζεστε με παρα πολλες αναλυσεις. Ειμαι 30lvl me 860wins κ 800lost. Μερικα tips που απο την εμπειρια μου , μου εδειξαν οτι ειναι τα κλειδια για την νικη. Πρεπει να υπαρχει ηρεμη συνενοηση μεταξυ των παικτων.Αφηνουμε τον καλυτερο παικτη να δινει οδηγειες για το πως θα κινηθει η ομαδα.Εννοειτε οτι δεν γραφουμε ασκοπα κ δεν βριζομαστε.Δεν κανουμε τους ηρωες, δεν υπαρχει ακομη champion Highlander, ολοι σκοτωνονται, πρωτα παιζουμε για να μην σκοτωθουμε κ μετα να παρουμε kills.Καλυτερα να εχουμε τουλαχιστον 1 champ που τον ξερουμε παρα πολυ καλα ,παρα πολλους που τους ξερουμε μετρια. Για μενα το καλυτερο site για να δεις built gia champs ειναι το leaguecraft.com
Deponakias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Πρωτο ματς με κασσα σημερα(τον εχει στο rotation της εβδομαδας) 28-10-25 Στο ιδιο ματς εναντια σε μαλζαχαρ με 1000 απ τον εκανα σκουπιδι... Μαλλον θα αγορασω το champions bundle που εχει και αυτον μεσα
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Λοιπόν είμαι κάπου στο 870-680 wins/lose και έχω να πω πως το leaguecraft έχει αρκετές παπαριες για οδηγούς.
p_under Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 στο τελευταιο update - patch που μπηκε κ ο new champ μου εβγαλε error "assert:pointer is null file . c 712" ειχε κανεις το ιδιο θεμα με μενα ? μου το εχει ξανα κανει κ αλλη φορα - αλλες φορες κατα update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις