Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τανκ ειναι ο χαρακτηρας ο οποιος αντεχει λιγο ξυλο και κανει 1-2 "stuns" ο οποιος θα χωθει πρωτος στα teamfights και θα κρατησει εκει τους αλλους ωστε να δωσει ξυλο η ομαδα του

ετσι νομιζω εγω δηλαδη ^_^

Δημοσ.

πηρα vladimir κ σκεφτομαι να τον παιξω τανκ αλλα κ να εχει λιγο ap.μπορει καποιος να μου βγαλει ενα build?

Εδώ είναι ένα απο τα καλύτερα build για τον vlad.Αν τον μάθεις καλά θα κάνεις πολύ καλή ζημιά, τον θεωρώ έναν απο τους καλύτερους char στο παιχνίδι.

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/vladimir-mid-carry-ranked-build-post-nerf-in-depth-89424

Δημοσ.

Εδώ είναι ένα απο τα καλύτερα build για τον vlad.Αν τον μάθεις καλά θα κάνεις πολύ καλή ζημιά, τον θεωρώ έναν απο τους καλύτερους char στο παιχνίδι.

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/vladimir-mid-carry-ranked-build-post-nerf-in-depth-89424

πολυ καλο build αλλα αντι για το lich bane πρωτιμαω το wota.

κ εγω παρομοιo build εκανα χωρις armor κ με περισσοτερο hp.

Δημοσ.

Για μενα το καλυτερο που μπορεις να φτιαξεις για τον Vlad ειναι το wota μετα ενα rabdons cap και μετα ενα rylais η ενα warmongs.Η σειρα ειναι εντελως τυχαια εκτος απο το revolver(συστατικο του wota που το φτιαχνω παντα πρωτο μαζι με τις μποτες)

Δημοσ.

Έπαιξα ένα game πριν με ad sion το καταγούσταρα.. Δεν πέφτει ο τύπος με τίποτα :P Έριχνε mundo 1vs1 στο χαλαρό.. Πωπω τρόμος

Δημοσ.

Έπαιξα ένα game πριν με ad sion το καταγούσταρα.. Δεν πέφτει ο τύπος με τίποτα :P Έριχνε mundo 1vs1 στο χαλαρό.. Πωπω τρόμος

Φοβερος τρομος,ενα stun ή ενα ingite Και ειναι νεκρος.Σε νορμαλ οντως ειναι φοβερος[γαιτι δεν μπορουν να το κανουν counter]

Δημοσ.

Φοβερος τρομος,ενα stun ή ενα ingite Και ειναι νεκρος.Σε νορμαλ οντως ειναι φοβερος[γαιτι δεν μπορουν να το κανουν counter]

Έτσι ακριβώς είναι με κάθε χαρακτήρα...

Χαίρω πολύ...

Ο Sion είναι θηρίο.Επείδη κόβει πολύ,έχει πολύ hp και με βάση το build που παίζω εγώ δεν πέφτει.

Απλά θέλει farm πολύ,γιαυτό καλύτερα να είναι Solo top.

βγενει 3d αυτον τον μηνα το summoner rift map και το domonion

Αυτό ήταν πρωταπριλιάτικο...

Δημοσ.

πωωω εγω νομιζα πως ηταν πραγματικο!

Και να τανε...

Το 5% που παιζουν lol θα παιζαν 3d.

Στραβομάρα και πονοκέφαλος!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...