koularasss Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 πηρα vladimir κ σκεφτομαι να τον παιξω τανκ αλλα κ να εχει λιγο ap.μπορει καποιος να μου βγαλει ενα build?
gio@ Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 τανκ ειναι ο χαρακτηρας ο οποιος αντεχει λιγο ξυλο και κανει 1-2 "stuns" ο οποιος θα χωθει πρωτος στα teamfights και θα κρατησει εκει τους αλλους ωστε να δωσει ξυλο η ομαδα του ετσι νομιζω εγω δηλαδη
MeSiaSs Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 πηρα vladimir κ σκεφτομαι να τον παιξω τανκ αλλα κ να εχει λιγο ap.μπορει καποιος να μου βγαλει ενα build? Εδώ είναι ένα απο τα καλύτερα build για τον vlad.Αν τον μάθεις καλά θα κάνεις πολύ καλή ζημιά, τον θεωρώ έναν απο τους καλύτερους char στο παιχνίδι. http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/vladimir-mid-carry-ranked-build-post-nerf-in-depth-89424
koularasss Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Εδώ είναι ένα απο τα καλύτερα build για τον vlad.Αν τον μάθεις καλά θα κάνεις πολύ καλή ζημιά, τον θεωρώ έναν απο τους καλύτερους char στο παιχνίδι. http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/vladimir-mid-carry-ranked-build-post-nerf-in-depth-89424 πολυ καλο build αλλα αντι για το lich bane πρωτιμαω το wota. κ εγω παρομοιo build εκανα χωρις armor κ με περισσοτερο hp.
nrkmaiden Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Για μενα το καλυτερο που μπορεις να φτιαξεις για τον Vlad ειναι το wota μετα ενα rabdons cap και μετα ενα rylais η ενα warmongs.Η σειρα ειναι εντελως τυχαια εκτος απο το revolver(συστατικο του wota που το φτιαχνω παντα πρωτο μαζι με τις μποτες)
koularasss Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 αναλογα με το game βγαζω κ items,αλλα καθε φορα παιρνω παντα rylais,wota.
AiWaaa Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Έπαιξα ένα game πριν με ad sion το καταγούσταρα.. Δεν πέφτει ο τύπος με τίποτα Έριχνε mundo 1vs1 στο χαλαρό.. Πωπω τρόμος
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Έπαιξα ένα game πριν με ad sion το καταγούσταρα.. Δεν πέφτει ο τύπος με τίποτα Έριχνε mundo 1vs1 στο χαλαρό.. Πωπω τρόμος Φοβερος τρομος,ενα stun ή ενα ingite Και ειναι νεκρος.Σε νορμαλ οντως ειναι φοβερος[γαιτι δεν μπορουν να το κανουν counter]
DuckJump Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 βγενει 3d αυτον τον μηνα το summoner rift map και το domonion
interkirilos Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Φοβερος τρομος,ενα stun ή ενα ingite Και ειναι νεκρος.Σε νορμαλ οντως ειναι φοβερος[γαιτι δεν μπορουν να το κανουν counter] Έτσι ακριβώς είναι με κάθε χαρακτήρα... Χαίρω πολύ... Ο Sion είναι θηρίο.Επείδη κόβει πολύ,έχει πολύ hp και με βάση το build που παίζω εγώ δεν πέφτει. Απλά θέλει farm πολύ,γιαυτό καλύτερα να είναι Solo top. βγενει 3d αυτον τον μηνα το summoner rift map και το domonion Αυτό ήταν πρωταπριλιάτικο...
koularasss Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Αυτό ήταν πρωταπριλιάτικο... πωωω εγω νομιζα πως ηταν πραγματικο!
aris1986 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 πωωω εγω νομιζα πως ηταν πραγματικο! Και να τανε... Το 5% που παιζουν lol θα παιζαν 3d. Στραβομάρα και πονοκέφαλος!
koularasss Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 εχω εδω και καιρο udyr ειναι καλος η αστα να πανε?
afentiko Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Παίζει να είναι ο χειρότερος champion. Πεταμένα IP...
Προτεινόμενες αναρτήσεις