Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"ενας τροπος να κερδιζεις λιγα ip..." άμα το σκέφτεσαι έτσι χάνει το όλο σύστημα το νόημά του. Είναι ένα σύστημα μέσω του οποίου βλέπεις τα chat logs από games που έχει γίνει report ένας παίχτης για χ λόγους και μετά ψηφίζεις αν πρέπει αν τιμωρηθεί ή όχι. Αν τελικά αυτό που επέλεξες είναι και αυτό που έγινε τότε κερδίζεις λίγα IP (όταν όμως λέμε λίγα εννοούμε λίγα, δλδ κάπου στα 5 για κάθε σωστή ψήφο). Στόχος του όλου συστήματος είναι να ξεβρομίσει το community όχι να κερδίσουμε ΙΡ. Άμα το κάνεις για τα ΙΡ απλά άστο γιατί και το χρόνο σου χάνεις, καθώς αν αφιέρωνες αυτό το χρόνο να παίζεις θα έβγαζες τα τριπλά και θα ξεπετάς τις υποθέσεις χωρίς να τις διαβάζεις με αποτέλεσμα να τιμωρούνται αθώοι και να αθωώνονται ένοχοι.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχουμε κανα οδηγο για lee sin σε top lane (εκτος jungle βασικα) ρε παιδια?

ειχα κανει build με warmongs , atmas , trinity force (ειχα καλο feed) και με κατεβασε ενας τρολο lee sin με phantom dancer bloodthirster και frozen...

ενα οδηγο για κατι πιο aggresive gameplay...οχι τοσο CC αλλα 1vs1?

B)

Δημοσ.

Αυτό που λες δεν το καταλαβαίνω πολύ. θες ένα build που να νικάς τον άλλον 1 v 1 αδιαφορώντας για τα teamfights κλπ; Αν είναι έτσι φτιάξε το trololo build εκείνου του lee sin, αλλά στα teamfights δε θα προσφέρεις και τόσο. Ένα πιο καλό aggressive build(όπως το εννοείς εσύ) και συγχρόνως να βοηθάς στα teamfights μπορείς να πας για bloodthirster και last whisper για όσο είσαι στο lane και μετά να φτιάξεις ένα warmog atmas guardian, και κάνεις damage και τανκάρεις καλά (αρκετό armor και πολύ hp για να αντέξεις το burst από το ap carry).

Δημοσ.

"ενας τροπος να κερδιζεις λιγα ip..." άμα το σκέφτεσαι έτσι χάνει το όλο σύστημα το νόημά του. Είναι ένα σύστημα μέσω του οποίου βλέπεις τα chat logs από games που έχει γίνει report ένας παίχτης για χ λόγους και μετά ψηφίζεις αν πρέπει αν τιμωρηθεί ή όχι. Αν τελικά αυτό που επέλεξες είναι και αυτό που έγινε τότε κερδίζεις λίγα IP (όταν όμως λέμε λίγα εννοούμε λίγα, δλδ κάπου στα 5 για κάθε σωστή ψήφο). Στόχος του όλου συστήματος είναι να ξεβρομίσει το community όχι να κερδίσουμε ΙΡ. Άμα το κάνεις για τα ΙΡ απλά άστο γιατί και το χρόνο σου χάνεις, καθώς αν αφιέρωνες αυτό το χρόνο να παίζεις θα έβγαζες τα τριπλά και θα ξεπετάς τις υποθέσεις χωρίς να τις διαβάζεις με αποτέλεσμα να τιμωρούνται αθώοι και να αθωώνονται ένοχοι.

Βασικα για να πατησεις οτιδηποτε τρως 1 λεπτο αρα καλιστα μπορεις να δεις και το chat log οση ωρα περιμενεις να ενεργοποιηθουν τα κουμπια..

Δημοσ.

Αυτό που λες δεν το καταλαβαίνω πολύ. θες ένα build που να νικάς τον άλλον 1 v 1 αδιαφορώντας για τα teamfights κλπ; Αν είναι έτσι φτιάξε το trololo build εκείνου του lee sin, αλλά στα teamfights δε θα προσφέρεις και τόσο. Ένα πιο καλό aggressive build(όπως το εννοείς εσύ) και συγχρόνως να βοηθάς στα teamfights μπορείς να πας για bloodthirster και last whisper για όσο είσαι στο lane και μετά να φτιάξεις ένα warmog atmas guardian, και κάνεις damage και τανκάρεις καλά (αρκετό armor και πολύ hp για να αντέξεις το burst από το ap carry).

καταλαβα.

καλυτερα λοιπον αντι να αρχισω με trinity και μετα να τανκαρω , να ξεκινισω με BT και LW και μετα να παω κατευθειαν για sustain εαν παω για περισσοτερο agrresive.

να ρωτησω και κατι αλλο , πως γινεται να ψηφισω στο tribunal? οταν ζηταει username και psw και βαζω αυτα που κανω Login στον client μου βγαζει unrecognized κτλ...χρειαζεται να κανω κατι;

Δημοσ.

με πεταει στον NA server και εγω εχω στον NorEast βαζω τα στοιχεια μου και μου λεει τα παραπανω...

παταω να μπω κατω κατω εκει που λεει the tribunal. μιπως πρεπει να μπω απο καποιο αλλο λινκ?

εντιτ , μπηκα απο το λινκ στον client παταω getting started αλλα μου λεει whoops! you are not level 30 summoner. προφανως και ειμαι βεβαια...

μπα και εχει σκαλωσει επειδη εχω και στον west ενα account :X με τα ιδια username kai psw?(διαφορετικο summoner name)

Δημοσ.

eune.leagueoflegends.com/tribunal

Εδώ είναι το Tribunal link για τον EU East server. Κι εμένα, όποτε πάω να το ανοίξω από την κεντρική και είμαι ήδη logged στον EU East με πετάει στο North America για κάποιο λόγο και ψάχνομαι. Από εδώ μπαίνω κατευθείαν. Το ακριβές link για EU West δεν το ξέρω.

Δημοσ.

να κανεις login στον west δοκιμασες? στο tribunal

στον west δεν εχει νοημα να κανω login γιατι το account δεν ειναι lvl 30...

eune.leagueoflegends.com/tribunal

Εδώ είναι το Tribunal link για τον EU East server. Κι εμένα, όποτε πάω να το ανοίξω από την κεντρική και είμαι ήδη logged στον EU East με πετάει στο North America για κάποιο λόγο και ψάχνομαι. Από εδώ μπαίνω κατευθείαν. Το ακριβές link για EU West δεν το ξέρω.

ναι τελικα και γω απο κει μπηκα αλλα οταν παταω το getting started με πεταει και λεει οτι δεν ειμαι 30 lvl summoner. κατι που δεν ισχυει.

εκτος και αν πρεπει να εχω παιξει και κανα ranked (δεν εχω προλαβει ακομα) ξερω γω , , που δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο...

τους εστειλα και ενα mail , αντε να δουμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...