Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μπορούμε να μιλάμε για γενικούς runes για το τοπ! Άλλους θέλει ο trynda, άλλους ο nasus, και άλλους ο GP. Επίσης δεν θα έβαζα ποτέ σε ένα page και armor και resist ( εκτός από full τανκ που σπάνια παίζω) . Έχω 3-4 pages για το τοπ - επιθετικό - αμυντικό - αμυντικό με resist - και ένα που πάω μόνο για να farmαρω.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι ρε άμα θέλαμε διαφορετικό rune page και για κάθε ήρωα την γαμήσαμε, είπαμε όχι και έτσι.

Γενικά εγώ για AD χρησιμοποιώ Flat AD Quints & Marks, Flat Armor Seals, MR/LvL Glyphs, είχα για αρκετό καιρό Crit Chance αλλά αν και έχει πλάκα δεν αξίζει τελικά.

Γενικά όμως οι ρούνοι είναι θέμα πως γουστάρεις εσύ το gameplay σου. Όσο για το Armor Pen όπως είπαν και πριν από την στιγμή που έχεις 10% στα masteries μόνο ενάντια σε heavy armor tank να βάλεις κανά whisper τζάμπα πάνε οι runes

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά είμαι της γνώμης πως το Armor Penetration ποτέ δεν είναι υπερβολικά πολύ.

Τέλος πάντων, σήμερα δοκίμασα σε άσχετο υπολογιστή να κάνω login, είδα πως ο λογαριασμός μου ήταν ακόμα ενεργός και μπήκα να ψηφίσω Tribunal. Έριξα ΠΟΛΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ και θυμήθηκα ανάμεσα σε άλλα τους κλασσικούς κομπλεξικούς που κάνουν report για verbal abuse ή οτιδήποτε (χωρίς να υπάρχει κανένα λόγος!!) αυτόν από την απέναντι ομάδα που τους έχει κάνει γιογιό και έχει γράψει πχ 22/3/45. Τι κόσμος υπάρχει...

Δημοσ.

Side note: Χρησιμοποιω περιπου 15 σελιδες για το top. (Για οσους λενε οτι δε χρειαζεσαι πολλες, αυτη τη στιγμη θεωρω οτι εχω οριακα αρκετες). Καθε ηρωας που παιζω στο top, παιζεται σε optimal επιπεδο, αναλογα το match up με τουλαχιστον 3 απο αυτες.

Στο μεγαλυτερο μερος αυτων, τα κιτρινα ειναι armor, και τα μπλε mr. Σαν γενικη σελιδα, για τους AD ηρωες, θα ελεγα αυτα τα 2 και full ad. Aυτο σημαινει Wukong, Lee Sin, Fiora, Jarvan, GP klp.

Το Armor Penetration ειναι καλυτερο οσο περισσοτερο εχεις, δινει περισσοτερο damage. Οποτε go all the way or dont even bother. Eπισης το ArPen ειναι για καλυτερα trades στο early, ενω το AD για πιο σιγουρο farm.

Επισης, σα γενικες επιλογες, για magic damage ηρωες, MPen reds, Armor yellows, MR blues, και τα quints της επιλογης σας. Προσωπικα προτιμω movement speed, αλλα θα δουλεψει σχεδον οτιδηποτε. Τα quints ειναι γενικα η μεγαλυτερη επιλογη που δινεται. Ολα αυτα για το top παντα, ετσι;

Δημοσ.

Μαν το ότι έχεις σκάσει ένα τόνο λεφτά για να έχεις 15 σελίδες καλά έκανες, εγώ είπα ότι αν ήταν να χρησιμοποιούμε ένα για κάθε ήρωα τότε την γαμήσαμε από θέμα χρημάτων. Ναι οκ, το optimal θα ήταν να έχουμε 15 σελίδες και όλους τους ρούνους για να διαλέγουμε αλλά αυτό σόρρυ κιόλλας αλλά εγώ τουλάχιστον δε θα το κάνω.

Ναι οι 3 σελίδες (η μία ήταν τζάμπα από την Riot) ούτε εμένα με φτάνουν αλλά διαλέγω 3 κάθε φορά τις φτιάχνω και παίζω συγκεκριμένους ήρωες και μετά αλλάζουν για άλλους ήρωες κλπ κλπ.

Παρ'όλα αυτά το ίδιο page μπορούν να μοιράζονται πολλοί ήρωες αν ακολουθείς με όλους το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Σιγά όμως μην έχουμε ξέχωρα για solo top 15. Άμα μου λες ότι κίτρινα armor και μπλε MR στην πλειονότητα πως σκατά 15 σελίδες είναι διαφορετικές τοοοοοσο πολύ που με το ζόρι σε φτάνουν. (Μιλάμε για AD top όχι AP ή μπάσταρδεμένα AD/AP/AWhatever)

Να μου πεις 15 σελίδες για όλα ντάξει αλλά 15 solo top και δεν φτάνουν κόψε και κάτι

Δημοσ.

Προφανως μιλαγα για το Optmial, γιατι αυτη η συζητηση γινοταν πριν.

Αν εσυ δε θες να δωσεις λεφτα, cool, Μαγκια σου. Και για σενα και για τους υπολοιπους που ειναι της ιδιας νοοτροπιας εγραψα τις 2 γενικες σελιδες. Για να μπορεις να παιζεις οσο το δυνατον περισσοτερους ηρωες με λιγοτερες σελιδες και ρουνους.

Τωρα, οσον αφορα το top, απο τη φυση του, μπορεις να παιξεις σχεδον τα παντα. Αυτο σημαινει, τα περισσοτερα pure ap, ολους τους hybrid ηρωες και ολους τους bruiser. To roster μου αυτη τη στιγμη, και οι επιλογες μου για top lane ειναι 43 ηρωες. Καποιοι απο τους οποιους ειναι πολυ διαφορετικοι μεταξυ τους και χρειαζονται αλλες σελιδες.

Οι διαφορες αναμεσα στις σελιδες μπορει να σου φαινονται μικρες, αλλα για μενα κανουν μεγαλη διαφορα, επειδη το παιχνιδι κρινεται απο τις λεπτομεριες. Και να ξερεις, κυριως αλλαζουν αναλογα τον αντιπαλο και οχι τον ηρωα που διαλεγεις εσυ.

Δηλαδη ναι οκ ο GP πχ τον παιζεις full ad - mr - armor. Αλλα αν εισαι απεναντι σε κατι που ξερεις οτι θα ερθει με full armor και δεν εχεις καβαντζα την Armor Pen σελιδα σε λιωνει.

Τα runes και τα masteries ειναι ενα θεμα απο μονα τους. Πρεπει ν αλλαζουν σε καθε παιχνιδι αναλογα τον αντιπαλο. Φανταζομαι στο δικο σου επιπεδο δεν ειναι τοσο απαραιτητο. Αλλα οταν παιζεις με πολυ καλους παικτες ειναι η λεπτομερια που θα κανει τη διαφορα.

Τελος, θεωρω οτι το runepage bundle ειναι απο τις καλυτερες επενδυσεις για οποιονδηποτε θελει να παιξει lol. Εχω παρει 2 τετοια και τα υπολοιπα με ip γιατι πολυ απλα, εχω ΠΟΛΛΑ.

Δημοσ.

Και που είπαμε για το επίπεδο δε κατάλαβα; Ή μήπως το να λέει κάποιος ότι οι λεπτομέρειες και οι λεπτομέρειες του προσδίδει και κύρος απ'ότι κατάλαβα, ή όπως όλοι λένε "γύρισα σε EU-West γιατί ο East είναι full of noobs" γιατί και αυτό προσδίδει κύρος, όπως έκαναν και κάποιο team που από αμερική πήγε EU-West γιατί τον έτρωγαν στο αμέρικα και καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη σωστά;

Μάιστα, άσε και εμάς να ξέρουμε και για επίπεδο που δεν το παίζουμε ούτε pro ούτε τίποτα και ασχολήσου με το δικό σου. Σύμφωνα με το επίπεδό σου όμως όπως τονίζεις θα έπρεπε να ξέρεις ότι αν υπάρχει designated team spot (support/carry κλπ δεν χρειάζεσαι όλα όσα λες ότι είναι optimal και δε ξέρω γω τι.

Εγώ ούτε για επίπεδα μίλησα ούτε το παίζω βασιλικότερος του βασιλιά, μιλάμε για normal κυρίως παιχνίδια και low elo και εσύ γυρνάς και πετάς 15 rune pages δε σου φτάνουν για solo top.

Κόψε και κάτι, πολύ skill έπεσε και θα γεμίσουμε penta kills.

Υ.Γ. Προτιμώ να έχω runes για να αλλάζω παρά να ξοδεύω 6300 για κάθε σελίδα να έχω 50, όπως και η φιλοσοφία μου είναι να μην ξοδέψω φράγκο για να διευκολύνω τον εαυτό μου για να παίζω. 3 χρόνια κοντά που παίζω LoL παράπονο από τα win/loss δεν έχω

Δημοσ.

Tι δεν καταλαβες για το επιπεδο; παιζεις normal και low elo games. Εγω παιζω σε ψηλο rating, σε τουρνουα με πολυ καλους παικτες. Αυτη η καραμελα με το west εχει παλιωσει ηδη, και οχι, δε θα με ακουσεις να τη λεω. Ο μονος λογος που ειμαι ακομα east ειναι τα τουρνουα στην ελλαδα. Το ranked στον West ειναι σαφεστατα καλυτερο και θα το απολαμβανα πιο πολυ εκει αφου ο east ειναι οντως γεματος noobs. Επισης στη συγκεκριμενη περιπτωση ο East ειναι το χωριο και ο West η πολη.

Εχεις καποιες ιδεες και θεωριες για το game κι εγω εχω καποιες αλλες. Γιατι το περνεις τοσο σα προσβολη;

Προσπαθω να σας δωσω μια ιδεα για τα πραγματα απο την αλλη μερια. Ολα αυτα ειναι εμπειριες που εχω αποκομισει και

θεωρησα οτι θα σας ωφελουσε να τις μοιραστω.

Αν θεωρεις οτι σε προσβαλει να σου λεει καποιος οτι ειναι καλυτερος απο σενα τοτε παρατα το ιντερνετ και ασχολησου με κατι αλλο. Αν θες να παιζεις το παιχνιδι μονο με το τροπο που ξερεις παιξε εκει με τους φιλους σου.

Eγω απλα σου λεω πραγματα που ισχυουν. Αν δε σ αρεσει μη μ ακους.

Επειδη ΑΚΡΙΒΩΣ ξερω για designated roles και επειδη ακριβως παιζω αποκλειστικα top μπορω να στα πω ολα αυτα. Και δε το παιζω pro. Aπλα εχω μια αρκετα καλη ιδεα για το που βρισκομαι.

Και κανεις δεν στην ειπε επειδη δεν εχεις σελιδες. Εγω απλα ειπα οτι το προτεινω, σαν επενδυση. Και τελος δε χανεις κατι να δωσεις και κανα φραγκο για να υποστηριξεις ενα παιχνιδι που παιζεις τοσο καιρο και σου εχει δωσει τοσο πολλα.

Δημοσ.

Είπα ότι οι συμβουλές που θέλουν είναι για normal/low elo παιχνίδια δεν είπα ότι εγώ είμαι. Ούτε είπα ότι παίζω East/West/NA/Korea/China.

Εσύ θεωρείς πράγματα που νομίζεις ότι επειδή είσαι και καλά pro είναι νόμος.

Αν δεν κατάλαβες για να στο κάνω ακόμα πιο λιανά, λες pro tips (που θεωρείς ότι είσαι σε σχέση με μένα) σε ανθρώπους που ούτε έχουν χρόνο ούτε γουστάρουν να το πάνε για τουρνουά, και ζητάνε συμβουλές για απλά παιχνίδια. Κάθεσαι και λες στον άλλο να πάρει 15 rune pages την στιγμή που με το ζόρι να έχει ένα για AD και ένα για AP. Άμα δε μπορείς να το καταλάβεις πρόβλημά σου.

Όσο για το αν θεωρώ ότι με προσβάλεις, δεν το θεωρώ, με προσβάλεις χωρίς να έχω πει ποτέ αν είμαι noob ή pro, πετάς λοιπόν προσβολές απλά για να νομίσεις ότι κάτι τρέχει στα γύφτικα (προσωπικά χέστηκα να σου πω) αλλά δε πάει να πει ότι "επειδή είναι το ιντερνετ" θα κάτσω να ακούω προσβολές γιατί έτσι γουστάρεις, οκ;

Ξανά, το να λες Pro tips σε ανθρώπους που κάποια βασικά για έστω Mid Elo δεν τα έχουν κατανοήσει, απλά αυξάνεις το ego σου και δεν βοηθάς, απλά κάνεις τους άλλους να νιώθουν υποδεέστεροι.

Στην τελική αυτά τα tips μπορούν να τα δουν και στο live streaming δε πάει να πει ότι μπορούν και να τα εφαρμόσουν. Ξεκαβάλα λοιπόν λιγάκι από το Pedestal που έχεις βάλει ο ίδιος τον εαυτό σου και σοβαρέψου λιγάκι και άσε τον κάθε ένα να ξέρει αν είναι Pro ή όχι, σίγουρα εσύ δεν είσαι αυτός που θα το κρίνει.

Over & out δεν θα ασχοληθώ μαζί σου άλλο, χαλάω το θρεντ.

Υ.Γ. Παίξε κορέα αμα είναι θέμα σέρβερ γιατί αυτός είναι ο top server αυτή την στιγμή κατά κάποιο μεγάλο μέρος των αληθινών top player

Δημοσ.

Οι συμβουλες που θελουν ειναι οι σωστες. Δεν εχει να κανει με θεμα ελο εχει με τι ισχυει.

Εγω ποτε δεν ανεφερα τη λεξη pro, ουτε μια φορα. Δεν ειπα σε κανεναν να παρει 15 runepages εκανα μια προταση.

Αμα δε μπορεις να το καταλαβεις προβλημα σου.

Το να λεω tips (και δεν ειπα ποτε pro) σε ατομα που το ζητανε ειναι το μονο φυσιολογικο. Αντιδρας λες και εχω αποκλειστικο σκοπο μου να σου την πω (ο οποιος δεν ειναι αλλα το παλευεις να γινει). Ειμαι πολυ υπερ της αναπτυξης του community και θελω να βελτιωθει το επιπεδο, γι αυτο και ακριβως καθομαι και αφιερωνω χρονο για να γραφω οτι γραφω.

Αν ΕΣΥ δε θες να τα ακους, οπως σου ειπα και πριν δικαιωμα σου.

ΥΓ. Δε με νοιαζουν οι Server θελω να απολαμβανω το παιχνιδι. Και αυτο το κανω οταν παιζουν ολοι καλα. Κοινως σε high elo.

Τελος, ξεκινα να διαβαζεις τι ακριβως γραφω αντι να αντιδρας σαν να εισαι κοριτσακι δημοτικου και να κοιταξα κατω απο τη φουστα σου, ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

Θα διαφωνήσω σε αυτό που είπε ο zeniath περί low-mid elo. Ότι δηλαδή τα άτομα σε low-mid elo δεν ενδιαφέρονται για "pro-tips" λεπτομέρειες κλπ. Θα διαφωνήσω, γιατί θεωρώ ότι όταν για ένα X champion υπάρχει ένα καλό build αυτό είναι καλό ασχέτως σε πιο elo παίζεται. Επίσης το ότι ένα Y build κάνει δουλειά σε ένα low elo δε σημαίνει ότι είναι καλό. Τονίζω ότι δε χρησιμοποιώ τις λέξεις σωστό-λάθος αλλά καλό. Επειδή δλδ ένας παίζει full ad-crit malzahar στα 500 elo και το χαίρεται καλά κάνει και να συνεχίσει ΑΛΛΑ να το κάνει ξέροντας ότι αυτό δεν είναι ένα καλό build για τον malzahar (πχ). Άλλο ένα παράδειγμα είναι τα armor pen ή ad marks που συζητήθηκαν πιο πάνω. Mε λίγα λόγια είναι καλό να λέμε τι είναι καλό (και αυτό που είναι καλό είναι καλό παντού όχι μόνο σε low ή high elo)

Δημοσ.

ενας τροπος να κερδιζεις λιγα ip με το να κρινεις παιχτες τους οποιους εχουν κανει report, punish η pardon

και αυτους θα τους κανουν change name, reset elo η τελος τελος και ban ++

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...