koularasss Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 χαλαρωστε λιγο ρε παιδια για παιχνιδι μιλαμε οχι για το κυπριακο. ρε παιδια πηγα να παιξω το λολ στο pc1 της υπογραφης μου κ αν κ εχω κατεβασει τα γραφικα οσο δν παει κ την αναλυση παγωνει η οθονη πολυ συχνα κ κανει disconnect,φατει η καρτα γραφικων? καποιος?
afentiko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Το PC από τα specs του θα έπρεπε να το τρέχει για πλάκα. Άμα κολάει-----> φορματ και αγιος ο θεός
Tobajara Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Κάτι ακόμα πιο απλό - δες αν σου πέφτει η σύνδεση ή αποσυγχρονίζει το router. Έχω το ίδιο πρόβλημα με λόξυγγες εδώ και καιρό, ευτυχώς που δεν παίζω online.
koularasss Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Κάτι ακόμα πιο απλό - δες αν σου πέφτει η σύνδεση ή αποσυγχρονίζει το router. Έχω το ίδιο πρόβλημα με λόξυγγες εδώ και καιρό, ευτυχώς που δεν παίζω online. λοιπον,αν καταλαβα εννοεις αν πεφτει η συνδεση? Το PC από τα specs του θα έπρεπε να το τρέχει για πλάκα. Άμα κολάει-----> φορματ και αγιος ο θεός Για τσεκαρε την gpu. Κ το pc εχει μονο λολ,skype κ chroome.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 βρηκα ενα video στο youtube που λεει οτι μπορεις να πουλησεις τους champions,ισχυει η μ@λ@κιες του καθενος? Μπορεις μονο μια φορα ομως εως και 3 παικτες Στελνεις μυνημα στην riot ,τους παιτκες που θες να δωσεις πισω ,ακι παιρνεις τα rp λη τα ip.Δεν ξερω αν ενοεις να πουλησεις σε αλλους[αν ναι δεν γινετε]αλλα μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω απο την riot για παικτες που δεν θες και ειναιαγορασμενοι τον τελευταιο μηνα
zeniath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Αυτό που ξέρω ότι γίνεται είναι ότι αν πάρεις ένα pack με champions που το αγοράζεις αναγκαστικά με RP στέλνεις μνμ στην Riot και παίρνεις πίσω τα IP για όσους champions από το pack τους είχες ήδη αγορασμένους.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ρε παιδια ,για τοπ ,καλτερο ειναι desolation runes ή damage?Το damage στην αρχη εινα ικαλο μονο για last hitting?
nrkmaiden Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Θα σ πω τη δικια μου λογικη που μπορει να ειναι και λαθος.Βαζεις τα μαρκς damage και τα αλλα armor kai m resist. ετσι εχεις γινει και λιγο τανκι και δε πεφτεις ευκολα αλλα και δε χανεις ευκολα last hits.Aυτο βολευει εμενα τουλαχιστον.
kuzko21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Εχουμε κανα οδηγο για lee sin σε top lane (εκτος jungle βασικα) ρε παιδια? ειχα κανει build με warmongs , atmas , trinity force (ειχα καλο feed) και με κατεβασε ενας τρολο lee sin με phantom dancer bloodthirster και frozen... ενα οδηγο για κατι πιο aggresive gameplay...οχι τοσο CC αλλα 1vs1?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ρωταω να ξερω αν τα skills κανουν περισσοτερο damage με desolation runes ή ad.Μαλλον desolation
TheELF Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ρωταω να ξερω αν τα skills κανουν περισσοτερο damage με desolation runes ή ad.Μαλλον desolation Εξαρτάτε ποιον champ έχεις,αν τα skill του κάνουν scale με ad π.χ. τότε τα ad runes είναι καλύτερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 είμαι της λογικής ότι αξίζουν περισσότερo τα armor penetration runes, μιας και τα αντικείμενα που το προσφέρουν είναι πολύ λιγότερα από τα αντίστοιχα AD...
afentiko Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Πριν την αλλαγή των masteries ήμουν και γω με armor pen marks αλλά τώρα που έχει το 10% στα masteries πιστεύω είναι καλύτερα ad. Αυτό το 10% είναι αρκετό για να σκίζει το base armor (carries) δλδ early-mid game. Late άμα θες να κάνεις damage > tank τότε παίρνεις last whisper )¨
Προτεινόμενες αναρτήσεις