Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χαλαρωστε λιγο ρε παιδια για παιχνιδι μιλαμε οχι για το κυπριακο.

ρε παιδια πηγα να παιξω το λολ στο pc1 της υπογραφης μου κ αν κ εχω κατεβασει τα γραφικα οσο δν παει κ την αναλυση παγωνει η οθονη πολυ συχνα κ κανει disconnect,φατει η καρτα γραφικων?

καποιος?

Δημοσ.

Κάτι ακόμα πιο απλό - δες αν σου πέφτει η σύνδεση ή αποσυγχρονίζει το router. Έχω το ίδιο πρόβλημα με λόξυγγες εδώ και καιρό, ευτυχώς που δεν παίζω online.

Δημοσ.

Κάτι ακόμα πιο απλό - δες αν σου πέφτει η σύνδεση ή αποσυγχρονίζει το router. Έχω το ίδιο πρόβλημα με λόξυγγες εδώ και καιρό, ευτυχώς που δεν παίζω online.

λοιπον,αν καταλαβα εννοεις αν πεφτει η συνδεση?

Το PC από τα specs του θα έπρεπε να το τρέχει για πλάκα. Άμα κολάει-----> φορματ και αγιος ο θεός :mrgreen:

Για τσεκαρε την gpu.

Κ το pc εχει μονο λολ,skype κ chroome.

Δημοσ.

βρηκα ενα video στο youtube που λεει οτι μπορεις να πουλησεις τους champions,ισχυει η μ@λ@κιες του καθενος?

Μπορεις

μονο μια φορα ομως εως και 3 παικτες

Στελνεις μυνημα στην riot ,τους παιτκες που θες να δωσεις πισω ,ακι παιρνεις τα rp λη τα ip.Δεν ξερω αν ενοεις να πουλησεις σε αλλους[αν ναι δεν γινετε]αλλα μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω απο την riot για παικτες που δεν θες και ειναιαγορασμενοι τον τελευταιο μηνα

Δημοσ.

Αυτό που ξέρω ότι γίνεται είναι ότι αν πάρεις ένα pack με champions που το αγοράζεις αναγκαστικά με RP στέλνεις μνμ στην Riot και παίρνεις πίσω τα IP για όσους champions από το pack τους είχες ήδη αγορασμένους.

Δημοσ.

Θα σ πω τη δικια μου λογικη που μπορει να ειναι και λαθος.Βαζεις τα μαρκς damage και τα αλλα armor kai m resist. ετσι εχεις γινει και λιγο τανκι και δε πεφτεις ευκολα αλλα και δε χανεις ευκολα last hits.Aυτο βολευει εμενα τουλαχιστον.

Δημοσ.

Εχουμε κανα οδηγο για lee sin σε top lane (εκτος jungle βασικα) ρε παιδια?

ειχα κανει build με warmongs , atmas , trinity force (ειχα καλο feed) και με κατεβασε ενας τρολο lee sin με phantom dancer bloodthirster και frozen...

ενα οδηγο για κατι πιο aggresive gameplay...οχι τοσο CC αλλα 1vs1?

Δημοσ.

Ρωταω να ξερω αν τα skills κανουν περισσοτερο damage με desolation runes ή ad.Μαλλον desolation

Εξαρτάτε ποιον champ έχεις,αν τα skill του κάνουν scale με ad π.χ. τότε τα ad runes είναι καλύτερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

είμαι της λογικής ότι αξίζουν περισσότερo τα armor penetration runes, μιας και τα αντικείμενα που το προσφέρουν είναι πολύ λιγότερα από τα αντίστοιχα AD...

Δημοσ.

Πριν την αλλαγή των masteries ήμουν και γω με armor pen marks αλλά τώρα που έχει το 10% στα masteries πιστεύω είναι καλύτερα ad. Αυτό το 10% είναι αρκετό για να σκίζει το base armor (carries) δλδ early-mid game. Late άμα θες να κάνεις damage > tank τότε παίρνεις last whisper :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...