zeniath Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 8-9K gold για αυτά τα 2 items και μπότες δεν τα λες "λίγο farm". Γενικά έχει τουμπανιαστεί από το τελευταίο patch αλλά σαν τον παλιό καλό jax δεν είναι
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 μαζι σας ,αλλα οταν λεω οτι πρεπει να φτιαξεις αυτα τα items ,δεν ενοοω οτι αν δεν τα φτιαξεις εισαι και αχρηστος.Στο laning πρεπει να ειναι ο πιο δυνατος duelist ,ειδικα στ 6 lvl ειναι ανικητος ,οποτε δεν ειναι δυσκολο να μαζεψεις καποια kill.Και οπως και να εχει ,το gunblade δεν χρειαζετε να το ολοκληρωσεις για να εισαι δυνατος,εστω το item με το life steal να φτιαξεις ,σου δινει εξαιρετικα stats [οπως και to phage sto trinity] Γενικα πολυ δυνατος,δεν ξερω σε τουρνουα τι μπορει να κανει ,παντως σε solo πρεπει να ειναι εξαιρετικος .
afentiko Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Εγώ πλέον στο solo q έχω βρει την υγεία μου με galio. (τον τσίμπισα τώρα που τον ρίξανε ) counter δε μπορείς να φας γιατί εσύ είσαι το counter εκτός αν πάνε όλοι ad αλλά αυτό δεν είναι καλό για αυτούς. Δεν έχω χάσει ποτέ το lane μου μέχρι τώρα σε 11 παιχνίδια που τον έχω παίξει (μόλις 2 loses στα 11). Τι να πω, ίσως βρήκα τον παίχτη μου
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Εγώ πλέον στο solo q έχω βρει την υγεία μου με galio. (τον τσίμπισα τώρα που τον ρίξανε ) counter δε μπορείς να φας γιατί εσύ είσαι το counter εκτός αν πάνε όλοι ad αλλά αυτό δεν είναι καλό για αυτούς. Δεν έχω χάσει ποτέ το lane μου μέχρι τώρα σε 11 παιχνίδια που τον έχω παίξει (μόλις 2 loses στα 11). Τι να πω, ίσως βρήκα τον παίχτη μου αναλογος το ελο φιλε Και εγω με Morde μεχρι τα 1380 εκανα παρτυ,απο εκει και περα σκουρα τα πραγματα. Το ιδιο και με riven .
k4ts0u Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 αναλογος το ελο φιλε Και εγω με Morde μεχρι τα 1380 εκανα παρτυ,απο εκει και περα σκουρα τα πραγματα. Το ιδιο και με riven . Και οι δύο ήρωες είναι αρκετά καλοί και viable 100% οπότε κάτι θα κάνεις εσύ λάθος. Επίσης κάτι άκυρο με το ποστ σου αλλά ήθελα να το ποστάρω.
koularasss Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 οποιος θελει ας με κανει add να κοψουμε κανα κωλο, koularaskoulis
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 μαζι σας ,αλλα οταν λεω οτι πρεπει να φτιαξεις αυτα τα items ,δεν ενοοω οτι αν δεν τα φτιαξεις εισαι και αχρηστος.Στο laning πρεπει να ειναι ο πιο δυνατος duelist ,ειδικα στ 6 lvl ειναι ανικητος ,οποτε δεν ειναι δυσκολο να μαζεψεις καποια kill.Και οπως και να εχει ,το gunblade δεν χρειαζετε να το ολοκληρωσεις για να εισαι δυνατος,εστω το item με το life steal να φτιαξεις ,σου δινει εξαιρετικα stats [οπως και to phage sto trinity] Γενικα πολυ δυνατος,δεν ξερω σε τουρνουα τι μπορει να κανει ,παντως σε solo πρεπει να ειναι εξαιρετικος . Έλα ρε μαν, μάζεψε τα δάκρυα.. σου πω εγώ τη λύση. Αγόρασε Jax που είναι τσάμπα IP, και πήγαινε Ranked. Όπως σου πάρουν τα σώβρακα, παραδειγματίσου, και στον επόμενο Jax που θα βρεις κάνε του και εσύ τα ίδια. Υ.Γ: Στην περίπτωση που δεν χάσεις ποτέ μέχρι τα 9.999 ELO, feel free to party. άκυρο Ωραίο. Τι είναι άκυρο; Σε Ελληνικό community το πέταξες..
Myro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Προφανώς εννοούσε "κάτι άσχετο" με το σχόλιο στο οποίο απαντούσε ο ποιητής, όχι "κάτι άκυρο" γενικά. Όσον αφορά στον Jax, λυπάμαι αλλά δεν με πείθει ο συγκεκριμένος champion. Πιστεύω πως δεν είναι απαραίτητο να σχολιάσω περισσότερο, όποιος έχει άλλη άποψη μπορεί να δοκιμάσει αυτό που προτείνει πιο πάνω το κορίτσι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Έλα ρε μαν, μάζεψε τα δάκρυα.. σου πω εγώ τη λύση. Αγόρασε Jax που είναι τσάμπα IP, και πήγαινε Ranked. Όπως σου πάρουν τα σώβρακα, παραδειγματίσου, και στον επόμενο Jax που θα βρεις κάνε του και εσύ τα ίδια. Υ.Γ: Στην περίπτωση που δεν χάσεις ποτέ μέχρι τα 9.999 ELO, feel free to party. Ωραίο. Τι είναι άκυρο; Σε Ελληνικό community το πέταξες.. Αφου το λες και εσυ προ ,κατι θα ξερεις..Ποιο ειναι το ονομα σου στο λολ?Ή το μοιραζεσε μονο με pro?
p_under Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Όλα τα έπιασες. You have a gift. πραγματικά με την νοοτροπία σου θα κάνεις πολύ κόσμο να μην μπαίνει εδώ! στα έχουν πει πολλοί αλλά δεν ιδρώνει το αυτί σου.
zeniath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Η πλάκα είναι ότι αυτό που κράζει για το "Ελληνικό Community" το εκπροσωπεί και είναι τρανό παράδειγμα η ίδια/ίδιος (whatever the gender i don't care)
Impious Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Dignitas vs TSM - IPL Killing Spree - IPL4 Warmup
gio@ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 πολυ ασχοληστε ρε παιδια σιγα ενταξει θα ποσταρει αν δεν σαρεσει το ποστ απλα αγνοηστε αφου καθεσται καθε φορα και μαλωνετε για μλκιες ενα παιχνιδι ειναι χαλαρωστε εδω δεν ειναι για troll η τιποτα αλλο αλλα να μοιραζομαστε τις καλες και τις βλακειες στιγμες και να βοηθαμε αν θελεις ποσταρεις αν θελεις το διαβαζεις κανεις δεν σε πιεζει και τελος πολυ offtopic και ακυρο βρισιμο
koularasss Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 χαλαρωστε λιγο ρε παιδια για παιχνιδι μιλαμε οχι για το κυπριακο. ρε παιδια πηγα να παιξω το λολ στο pc1 της υπογραφης μου κ αν κ εχω κατεβασει τα γραφικα οσο δν παει κ την αναλυση παγωνει η οθονη πολυ συχνα κ κανει disconnect,φατει η καρτα γραφικων?
koularasss Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 βρηκα ενα video στο youtube που λεει οτι μπορεις να πουλησεις τους champions,ισχυει η μ@λ@κιες του καθενος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις