Tmark Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ισχύει. Πρέπει να ήταν από τα πρώτα που είχαμε παίξει, με τον headbanger. Αν τον πάρω δεν θα τον πάω τοπ, μόνο για jungler τον θέλω, γιατί βαρέθηκα shaco-ww-nocturne-udyr.
koularasss Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RhGZxzKyjJA&feature=fvst
koularasss Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 ρε με το fraps μονο 30 sec μπορω να κανω record,κανα αλλο ξερετε? edit:εβαλα το adobe flash media live encoder 3.1,ειναι καλο? edit(και παλι):βρηκα το fraps απο τον θειο.
koularasss Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ποιος την παλεύει με Fraps να μου το πει και εμένα; Αυτά τα ωμά video files είναι ζημιά για τα 3.3TB μου. Το LoLReplay είναι ότι καλύτερο για το League of Legends. Κατέβασέ το, είναι Free και το έχει εγκρίνει η Riot ως μη κακόβουλο. Που' σαι τόσο καιρό να δούμε κάνα Gameplay της προκοπής, όλο stream και stream ρε αδερφέ.. ενα game record γρηγορο 25 min 80 gb!!!!!!!!!!!! και μου το βγαζει σε κομματια,πως μπορω να το εχω σε ολοκληρο??
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Κάτσε θα σε βοηθήσουν τα παιδιά που συνεννοείστε γιατί δεν κατάλαβα Χριστό.
koularasss Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Κάτσε θα σε βοηθήσουν τα παιδιά που συνεννοείστε γιατί δεν κατάλαβα Χριστό. γτ ουτε εγω,λοιπον εκανα τελικα record με το fraps και πιανει 80 gb ενα game 25 min και χωρια απο αυτο το game μου το εχει χωρισει σε parts,γκεγκε?
Gilmaru Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 ενα game record γρηγορο 25 min 80 gb!!!!!!!!!!!! και μου το βγαζει σε κομματια,πως μπορω να το εχω σε ολοκληρο?? Δοκίμασες να τα ενώσεις με το windows movie maker?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Επιλογή του Fraps θα'ναι, ή θα είναι δείγμα και όχι "αγορασμένο".
MeSiaSs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ένας φίλος μου πάντως που τα κάνει record με το LoLreplay του πιάνουν περίπου 5MB.To site είναι αυτό http://www.leaguereplays.com/ αν και για κάποιο λόγο τώρα που δοκίμασα δεν μπορούσα να μπω.
koularasss Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ένας φίλος μου πάντως που τα κάνει record με το LoLreplay του πιάνουν περίπου 5MB.To site είναι αυτό http://www.leaguereplays.com/ αν και για κάποιο λόγο τώρα που δοκίμασα δεν μπορούσα να μπω. αλλα το ανεβαζει μονο στο site του λολ replay οχι στο youtube,και για να παιξουν θελουν παλι το λολ replay. Επιλογή του Fraps θα'ναι, ή θα είναι δείγμα και όχι "αγορασμένο". το πηρα απο τον θειο σε κανονικη εκδοση,δλδ ειναι επιλογη του fraps?αν ναι πως το αλλαζω? Δοκίμασες να τα ενώσεις με το windows movie maker? κολλαει πολυ με το movie maker
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ρε παιδιά αν το πάρεις με το HyperCam που (αν έχεις καλό cpu)μπορείς να το περνάς απευθείας από συμπίεση(codec που έχεις στο σύστημα) δεν δουλεύει;; Το λέω επειδή από αυτά που δείχνεται φαίνεται να βγαίνει σε παράθυρο οπότε οποιοδήποτε πρόγραμμα λογικά θα πιάνει,και το camstudio camtasia και διάφορα άλλα. Για δοκίμασε και πες,τράβα δηλαδή με το lolreplay και μετά όσο το ξανά παίζεις ρίξε μετατροπή με ένα από τα ανωτέρω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 μηπως ο jax ειναι λιγο op Λιγο? Ειναι ενα tanky assassin,απειρο damage ,φοβερο survability[τρομερη ulty που σου δινει 30% damage σε armor και 20 σε mr]gap closer,stun].Τι αλλο χρειαζετε ενας παικτης?Με του που βγαλει τρινιτι και gunblade σκοτωνει οτι θελεις σε δευτερα.Το μονο κακο ειναι οτι μπορεις να φας τρελο counter top,αν εχουν κατι σε range ή σπασταρχιδηδες παικτες :-D [gp,wukong,riven ]
nrkmaiden Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Το πες και μονος σου εφοσον μπορει να φαει counter δεν ειναι op.Θα ηταν αν ετρωγε δυσκολα.Παντως θα συμφωνησω οτι ειναι πολυ καλος.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Το πες και μονος σου εφοσον μπορει να φαει counter δεν ειναι op.Θα ηταν αν ετρωγε δυσκολα.Παντως θα συμφωνησω οτι ειναι πολυ καλος. Ναι ρε συ,αλλα με λιγο farm Κανεις απιστευτα πραγματα.και counter να φας ,και να μην καταφερεις να φαρμαρεις τοσο καλα ,με το που βγαλεις αυτα τα δυυο item ....
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Ναι ρε συ,αλλα με λιγο farm Κανεις απιστευτα πραγματα.και counter να φας ,και να μην καταφερεις να φαρμαρεις τοσο καλα ,με το που βγαλεις αυτα τα δυυο item .... Τα οποία τυχαίνει να είναι και τα 2 ακριβότερα αντικείμενα στο παιχνίδι πχ. Λίγο farm θέλει. ΔΕΝ
Προτεινόμενες αναρτήσεις