Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

είχε γράψει κάποιος ότι buffάρεται ο Shaco και εσύ ρώτησες αν δλδ γίνεται ακόμα πιο αδύναμος, πράγμα ακριβώς αντίθετο από αυτό που έλεγε (nerf=κάτω, buff=πάνω)

και για αυτό απάντησε κάποιος άλλος σαρκαστικά "στουν", επειδή παλιότερα είχες προφέρει το stun (σταν) στουν... :P

ενα χιουμορ που εχουν καποιοι,ολοκληρη μεταφραση χρειαζομαστε,θυμαμαι πως ειχα γραψει στουν οχι σταν(κ να το ειχα γραψει λαθος επειδη γραφω γρογορα)

Α δλδ καλυτερος εγινε ο shaco?

Δημοσ.

Το πιο fail ηταν μακραν το 2 και μετα το πρωτο γιατι στο 2ο απο μια μαλακια οι αντιπαλοι πηραν 3 :confused: kills ενω στο ενα χασανε 1 kill

Δημοσ.

Για το βίντεο έχω να πω ότι τζάμπα κράζουν τον Αμούμια γιατί φαίνεται ότι το landing hit το σκοράρει ο TF άρα από μόνος του αυτοκτόνησε απλά αντί να του σκάσει 2 hit του έσκασε ένα που μετά τους επιδέσμους του Αμούμια ήταν και το τελειωτικό.

Τα 3 fail flash ήταν το πιο fail από τα fail

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε Irelia και Trundle αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω.. Ξέρω πόσο τούμπανο είναι η Irelia αλλά ο Trundle φαίνεται πιο fun φάση!

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει την irelia μετα το nerf αλλα δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα δυστυχώς. Ο trundle κατα τα άλλα αν και δυνατό champion δεν τον λές και fun με το q spam του. Για μένα τουλάχιστον. Fun είναι κάτι lee sin και τέτοιου τύπου champions που δεν μπορείς να παίξεις με faceroll.

Δημοσ.

Nidalee? Ad/tanky για top είναι ότι πρέπει και για μένα είναι απο τα πιο fun to play champions μαζί με τον lee sin και τον shaco.

Wukong επίσης αρκετό fun αν και υστερεί λίγο σε durability σε σχέση με παρόμοιες επιλογές λόγω build.

Yorick δεν είναι κακός αν και επίσης είναι spamfest...

Και τέλος sejuani. Αυτό το πράμα απορώ πως δεν παίζεται περισσότερο και περιμένω να γίνει fotm σε κάποιο επόμενο τουρνουά. Με ένα team με μετριότατο iq κάνει τα πάντα και συμφέρει.

Η shyvana πολύ καλή είναι για αυτό που κάνει αλλα heroes με τόσο χαμηλό skill cap δεν έχουν πλάκα. 2 υποτιθέμενα skillshots που το ένα πιάνει το μισό map και το άλλο meh..

edit: Προφανώς πρότεινα champions στο ρόλο/κυβικά που καταλαβαίνω οτι ψάχνεις.

Δημοσ.

Ε gp/shyvana/shen/lee sin κάνουν top/jungle γελοία και είναι και πολύ καλά picks για ψάρωμα σε draft. Malphite/olaf/ww/jarvan/riven επίσης. Θέμα προτίμησης βασικά και απο κει και πέρα λιγότερων counter. Πάντως όλα τα παραπάνω παίζονται εύκολα και αποτελεσματικότατα και top και jungle.

Προσωπική προτίμηση lee/jarvan/ww.

Δημοσ.

Οκ, thanks για την βοήθεια. Μάλλον σε Trundle καταλήγω :P

lol,μονο trundle δεν σου ειπε

Τοπ ειναι καλη shyvana,ww,irelia , φοβερο sustain.ΔΟκιμασε και renekton,δεν ειναι κατι φοβερο αλλα ειναι counter για παρα πολλους παικτες

Shyvana απειρο damage top[reduce armor ,ad damage,mr,μικρα couldouwn,op :rolleyes: :rolleyes: ]

ww ,απειρο sustain,godlike sto late game

Επισης και shen πολυ καλος,και θεωρω πως και ο νες jax ειναι απρα πολυ δυνατο pick[gap closer,stun,magic damage k ad],θα τον δουμε αρκετα

Δημοσ.

Trundle it is λοιπόν :D Δεν υπάρχουν καλύτεροι/χειρότεροι champions πάντως. Αν είσαι γαμάτος και σε τραβάει πολύ ένας champion και το gameplay του μπορείς να κάνεις παπάδες.

Πάντως ευχή και κατάρα σου δίνω να μην τον πάς top :P Το μισό league μπορεί να σε κάνει counter αν έχει λίγο μυαλό..

Jungle αν πιάσεις το pillar και το lane σου έχει κάποια ιδέα είναι μια χαρά και είναι και απο τα πλέον γρήγορα/safe jungle του παιχνιδιού. Επίσης η ulti σου αχρηστεύει μια χαρά το frontline και σε κάνει τέρας για μια αξιοπρεπέστατη διάρκεια.

Πρώτη φορά που είχα παίξει (ναυαγήσει) trundle πρέπει να ήταν στις πλάτες κάποιου κακομοίρη απο το forum. Παίζει να σουν και εσύ :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...