Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μη κλαψουριζεται για το ελο συνεχεια.Το leage of legends ειναι ενα παιχνιδι.Ορισμος του παιχνιδιου ειναι η διακσεδαση.Αν αντι να περνας καλα σου γινονται τα νευρα σκατα σορρυ κιλοας τοτε ποιος ο λογος να παιζεις..

Σημειωση:Στα τελευταια 10 ρανκεδ εχω κερδισει 2 και επεσα κατω απο 1000 (920) οκ σιγα θα παιξω για να παω η πιο πανω η πιο κατω δε με νοιαζει ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πες τα ρε γμτ! Ο κόσμος τείνει να το ξεχνάει αυτό κατά καιρούς. Η ανταγωνιστικότητα στα πάντα μας έχει φάει. Διασκεδάστε και λίγο! :P

Δημοσ.

Eχοντας μολις ξανααποκτησει τη πλατινα να πω μερικα πραγματα για το solo queue.

Kαταρχας, ολοι μα ολοι παραπονιουνται για τα "ζωα" στο solo queue. Μαλλον ομως δε γινεται να ειναι ολοι ζωα και ολοι να παραπονιουνται. Πολλες φορες ατομα περιοριζονται στη δικη τους αποψη, αυτη που θεωρουν σωστη. Θελουν το παιχνιδι να παιχτει οπως το εχουν στο μυαλο τους. Αυτο δεν ειναι απαραιτητα το optimal play. Και αν καποιος αλλος κανει κατι διαφορετικο, ειναι αυτοματα κακος και ασχετος. Ειδικα σε low elo levels (κατω απο 1600-1700) θα προτεινα να ξανασκεφτουν δευτερη φορα πριν κραξουν. Επισης θα κερδιζετε πολλα περισσοτερα παιχνιδια αν καταφερνετε να επικοινωνησετε οντως με τους συμπαικτες σας. Δε θελουν να χασουν ουτε ειναι εγκεφαλικα αναπηροι. Αν συνενοηθειτε λιγο τα παιχνιδια θα πανε αρκετα καλυτερα. Σιγουρα υπαρχει η περιπτωση troll αλλα ειναι πιο σπανιες απο οσο φανταζεστε.

tl;dr

Κοιταξτε το δικο σας παιχνιδι και λαθη πριν κατηγορησετε τους αλλους.

Οσον αφορα τη χρησιμοτητα του solo queue. Προσωπικα πιστευω οτι το rating λεει πολλα πραγματα για τον αλλο. Ενας αξιοπρεπης solid παικτης θα φτασει ευκολα 1600 με 1700 στον east. Αν αυτο δε συμβαινει τοτε μπορει να μην ειναι τοσο καλος οσο φανταζεται. Το solo queue σου δινει ΠΟΛΥ experience και σε δυσκολες καταστασεις. Σε αναγκαζει να κανεις παραπανω απ οσα χρειαζονται και ειναι expected απο το ρολο σου για να κερδισεις. Γενικα πολυ καλη προπονηση για το arranged team. Προσωπικη συμβουλη: Τελειοποιηση δυο-τριων ηρωων για μεγιστη αποδοση και συνεπως carry. Μην κολλατε τοσο στα picks, flavor of the month, λεγομενα op Κλπ. Ακομα και η jungle eve, παιγμενη καλα μπορει να κουβαλησει.

Παιξτε τον ηρωα που σας ταιριαζει, παιξτε τον καλα, και αν σας αξιζει θα κερδισετε. ΕΙΔΙΚΑ στα επιπεδα elo που ανεφερα. Υψηλο rating σημαινει για μενα και πολλη υπομονη. Επισης τολμω να πω οτι τα παιχνιδια πανω απο καποιο elo ειναι εξαιρετικα απολαυστικα, καθως κατα κανονα ξερουν τι κανουν οι αλλοι και χαιρεσαι παιχνιδι.

Τα arranged teams τωρα. Ναι το LoL ειναι ομαδικο παιχνιδι και ναι το solo queue δε λεει τα παντα. (Side note: Η ομαδα των MYM στο server μας εχει ~1780 rating) Nαι το ψωμι του LoL ειναι οι ομαδες και αν δεν παιζεις σε μια ομαδα με defined ρολους χανεις πολυ content και βαθος. Αλλα μια ομαδα θελει αφοσιωση, θελει χρονο και θελει πολλη εξασκηση.

Και μια αποδοχη οταν ασχοληθεις αρκετα θα πετυχεις ομαδες που ειναι σε εξαιρετικα ψηλοτερο επιπεδο απο εσας και θα σας λιωσουν. Γενικα το προτεινω σε ολους παντως. Υποσημειωση. Νικη σε best of one απεναντι σε ομαδα με "μεγαλο" ονομα δε μετραει και τοσο πολυ ;)

Και για οσους παιζουν χαλαρα και δε τους νοιαζει το rating: Υπαρχουν μερικα ατομα τα οποια παιζουν solo queue και τους νοιαζει. Και το solo queue ενιοτε κατανταει εθισμος. Θελεις φριχτα να κερδισεις, σιχαινεσαι οταν χανεις και καθε φορα που χανεις θες να ξαναπαιξεις για να πατσισεις. Το οτι υπαρχει ενας αριθμος εκει διπλα που σου δειχνει νικες ηττες (ELO) απλα σε τσιγκλαει περισσοτερο. Μη λετε σ αυτα τα ατομα (συμπεριλαμβανομενου και εμου) οτι ειναι απλα ενα παιχνιδι. Δε το βλεπουμε ετσι. Για μας ειναι ενας αγωνας να αποδειχτουμε καλυτεροι απο τους υπολοιπους, μια προκληση για το skill μας και εξου και αυτη η ικανοποιηση οταν ο μαγικος αυτος αριθμος πηγαινει ψηλα.

Νομιζω τα καλυψα ολα ;)

Φιλικα, inS Zahariel

Δημοσ.

Οκ πρέπει να παραδεχτώ ότι το ανταγωνιστικό παιχνίδι έχει και αυτό την χάρη του. Αν και η αλήθεια είναι ότι απέχω πολύ ακόμη από κάτι τέτοιο στο lol προς το παρόν (24 lvl νοομπίδι :P).

Έτσι όπως τα λες ενδιαφέρον ακούγεται πάντως. Αλλά εγώ, τουλάχιστον σε άλλα παιχνίδια, ενώ καταλαβαίνω αυτό που λες, τσαντιζόμουν κυρίως όταν άτομα στην ομάδα είχαν negative attitude, παρά όταν υπήρχε συνεργασία και παρόλαυτά χάναμε, το οποίο όταν γινόταν συνήθως έκανε το παιχνίδι διασκεδαστικό για μένα, παρά την ήττα.

Τώρα το να αρχίζουν να βρίζονται μεταξύ τους στην ομάδα σου και να χάνεις, εξαιτίας εν μέρη και αυτού, είναι ότι χειρότερο και με τσαντίζει ακόμη και εμένα που δεν παίζω ανταγωνιστικά. Απλά έχω την αίσθηση ότι άτομα που το βλέπουν πιο ανταγωνιστικά έχουν συχνότερα αρνητική στάση απέναντι στους συμπαίκτες τους σε σχέση με αυτούς που το βλέπουν πιο χαλαρά.

Δημοσ.

Zahariel το μόνο θέμα μου με το LoL για θέμα ELO δεν είναι αυτό που μπορεί να νόμισες (μιλάω για την δικιά μου άποψη).

Γενικά επειδή μου αρέσει και θέλω να είμαι ανταγωνιστικός μου αρέσει να try hardίζω για να topάρω.

Αλλά, επειδή προτιμώ να παίζω το παιχνίδι με φίλους (πολλές φορές noobia αλλά δε με πειράζει) και επειδή ξέρω ότι δεν πρόκειται να φτιάξουν προτιμώ αυτό το παιχνίδι να το βλέπω πιο χαλαρά.

Όταν όμως λέω να το πάω πιο σωστά σε solo queue τουλάχιστον με άλλο ένα παλικάρι έχουμε βρει την συνταγή της επιτυχίας ή τουλάχιστον αυτό που μας έχει κάτσει.

Πάμε duo και πάντα εγώ παίρνω carry (ad melee/ranged κυρίως) και ο άλλος support καθαρό. Με συνέπεια από την μία ξέρουμε ότι και να failaroyn τα άλλα carry εγώ θα παίξω σωστά και ας μην βγει και ο άλλος θα supportάρει τους άλλους είτε είναι για πέταμα είτε όχι.

Κατ'επέκταση 2 από τους 5 παίζουνε σωστά, και με ένα dedicated support οι άλλοι αν παίζουν χάλια πολλές φορές σώνεται η κατάσταση αφού ένα support να σε προσέχει όσο μαλάκας και να είσαι θα αυξήσει την δυσκολία στους αντιπάλους.

Αυτό σημαίνει ότι από τα 10 games θα χάσουμε 2 το πολύ 3 (με τους κάθε καθυστερημένους εκάστοτε αλλά εκτός από περιπτώσεις που απλά μια μέρα πέφτεις μόνο σε μπετά, σε γενικές γραμμές παίζεις καλά θα ξεκινήσεις να παίζεις και με άλλους που παίζουν καλά).

Απλά το μόνο θέμα που δεν μου κάνει τόσο όρεξη να πάμε hardcore είναι η έλλειψη επιβράβευσης από το παιχνίδι καθεαυτό. Θα προτιμήσω να λιώσω ένα new raid χωρίς tactics για 2 weeks μέχρι να βγει για να έχω την ικανοποίηση ότι ξέρεις "το έβγαλα το raid πριν βγουν tactics και τα βρήκαμε μόνοι μας" παρά να βγάζω καρκίνο συχνά πυκνά με team players που δεν τους διάλεξες.

Για το 5v5 όπως είπα δεν είναι εφικτό αφού οι 5άδες μου με φίλους απλά δεν πρόκειται να μάθουν και ούτε θέλω κιόλας, οπότε πάμε μόνο για fun σε τέτοιες φάσεις.

Δημοσ.

Με προλαβες αφεντικο..Αυτο ηθελα να πω και γω.Αλλα το αρνητικο του φραπς ειναι οτι για να τραβιξει ενα βιντεο τρωει πολλλλα MB

edit: Link

Δημοσ.

κάνε local record με το xsplit και ανέβασέ το στο channel σου στο twitch.tv/justin.tv/own3nd.tv κλπ. Αλλά είναι αρκετά μπέρδεμα να κάνεις setup το xsplit το οποίο λόγω κολοσύνδεσης δε μπορώ να streamarw σαν άνθρωπος :P

Δημοσ.

κανα λινκ για το fraps??(το ψαξα κ στο google αλλα φοβαμαι μην κατεβασω κανα λαθος)

το βρηκα απο το δικο του site.ληγει αυτο το προγραμμα?δηλαδη θελει να πληρωσω για να το εχω??

Δημοσ.

Ναι έτσι είναι δυστυχώς :fear: μπορεις μετά να το κάνεις μικρότερο με κάνα video converter. Πόση δουλειά θέλει για να ανεβάσεις ένα κολοβίντεο εε; :mrgreen:

Δημοσ.

Ρε παιδιά αν το πάρεις με το HyperCam που (αν έχεις καλό cpu)μπορείς να το περνάς απευθείας από συμπίεση(codec που έχεις στο σύστημα) δεν δουλεύει;; Το λέω επειδή από αυτά που δείχνεται φαίνεται να βγαίνει σε παράθυρο οπότε οποιοδήποτε πρόγραμμα λογικά θα πιάνει,και το camstudio camtasia και διάφορα άλλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...