nrkmaiden Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Αν οχι στο επομενο patch στο μεθεπομενο σιγουρα περιμενω νερφ της φιορας...
Tmark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Όποιος ψήνεται για duo ranked, tell me Ingame nick: Tmark
pipiris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ενα κειμενο που πετυχα σχετικα με item build για AD carry και το βρηκα πολυ χρησιμο
MeSiaSs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Γενικά πάντως το game για να το ευχαριστηθείς στο έπακρο γίνεται μόνο 5αδα premade.Στο solo/duo δεν είναι μόνο ικανότητα θέλει και τύχει για να ανέβεις και ειδικότερα στην αρχή,π.χ εγώ στην 2η Season ξεκινάω απο 1400 elo περίπου(δεν θυμάμαι ακριβώς) παίρνω μία νίκη στην αρχή και μετά πηγαίνω 1-14 στα όποια σε όλα υπήρχε κάποιο τρολ ή afk ή leaver και αυτομάτως στα 700-800 elo.Άρα στην ουσία όσο καλός και να είσαι σε τέτοια περιστατικά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά μιας και 5>4.Γενικά πρέπει να το κοιτάξουν το matchmaking system(ειδικά την αρχή που είναι εντελώς unfair) τους γιατί δεν είναι τόσο καλό.
koularasss Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ρε απο το lol record πως βαζω τα βιντεο στο youtube?
Tetix Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 http://www.lolking.net/ Και ένα ωραίο site για να βλέπεις τα stats των συμπαιχτων στο lobby! (αλλά και αντιπάλων όταν αρχίσει το game)
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 εχω 10 συνεχομενες ηττες,τελειο,να δω μεχρι που θα φτασω,ειδη εχω χασει 100 ελο,για να δουμε παντως δεν νευριαζω πλεον,μπορει αυριο να εχω 10 συνεχομενς νικες,ετσι ειναι αυτα,τοσο τρολλινγκ καιρο ειχα να δε 2 εμρες τωρα[οχι οτι παιζζω καιλα εγω]
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Γενικά πάντως το game για να το ευχαριστηθείς στο έπακρο γίνεται μόνο 5αδα premade.Στο solo/duo δεν είναι μόνο ικανότητα θέλει και τύχει για να ανέβεις και ειδικότερα στην αρχή,π.χ εγώ στην 2η Season ξεκινάω απο 1400 elo περίπου(δεν θυμάμαι ακριβώς) παίρνω μία νίκη στην αρχή και μετά πηγαίνω 1-14 στα όποια σε όλα υπήρχε κάποιο τρολ ή afk ή leaver και αυτομάτως στα 700-800 elo.Άρα στην ουσία όσο καλός και να είσαι σε τέτοια περιστατικά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά μιας και 5>4.Γενικά πρέπει να το κοιτάξουν το matchmaking system(ειδικά την αρχή που είναι εντελώς unfair) τους γιατί δεν είναι τόσο καλό. Εγώ δε σας καταλαβαίνω ρε μάγκες όλους εσάς. Το μόνο πράγμα που μετράει είναι το current Experience σας. Αυτό που πρέπει να σας απασχολεί είναι να βρείτε μια 7-8 member active clan, είτε από τον κύκλο σας, είτε από ξεσκαρτάρισμα των καλύτερων από τα Ranked Solo/Duo που παίζετε. Εγώ μέσα από το LoL έχω βρει άτομα, που βρίσκονται στου διαόλου τη μάνα για χώρα και όχι μόνο παίζω Ranked και τα συναφή, αλλά έχω μάθει και τα προσωπικά τους (Full contact, skype κτλπ). Τι κάθεστε και κλαψουρίζετε (ΚΑΙ in public) για ένα σύστημα που λέγεται ELO και όσο χάνεις σου κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για να κερδίσεις. Και ωραία, φτάνεις από Solo/Duo 100.000 ELO.. τι κατάλαβες; Παίζεις με καλούς παίκτες; Αφού και πάλι μόνος σου είσαι και στηρίζεσαι σε ξένους.. ποιο το νόημα; Το μόνο που μετράει στο LoL είναι η ομάδα. Άρα το όποιο επίτευγμα μετράει μόνο με Full Premade, communication program on, και οργάνωση. Αντί να χάνετε το χρόνο σας κλαψουρίζοντας εδώ, μπείτε στα Official LoL Forums του Ευρωπαϊκού που λιώνετε, και κάντε Reply σε ένα από τα εκατομμύρια Clan Thread που αναζητούν μάχιμες ψυχές. Έτσι θα φτάσετε ψηλά στο ELO, και θα κουνάτε τα αφτιά σας officialy για ένα νούμερο που αξίζει κάτι.
afentiko Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Πού είναι αυτά τα εκατομμύρια thread που ψάχνουν για members; Εννοείς στα official forums ή αυτά τα ελληνικά leagueoflegends.gr κλπ;
zeniath Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Όχι ότι συμφωνώ με το ELO αλλά μην τρελαθούμε πως μετράει μόνο το 5v5 premade. Δλδ μλκες είναι οι γνωστοί παίχτες/streamers που παίζουν στο stream μόνο Solo/Duo; Γενικά όμως αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι σε σχέση με το LOL είναι να φτιάξει/βρει ομάδα και να προσπαθήσουν (για αρχή) στα go4LoL και να δοκιμάσουν την τύχη τους. Αν παίζεις για την καύλα απλά παίζε νόρμαλ και άσε τα ELO και τα έλα, και εκεί έχει ELO απλά δε το βλέπεις
gio@ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 δεν ειναι μλκς αλλα κανουν upload μονο οσα κερδιζουν και αμα δεις δεν τα κερδιζουν ολα και δεν κλαψουριζουν στα @@ τους παιχνιδι ειναι αν δεν εχεις ομαδα παιξε casual αλλιως βρες ομαδα και αλλαξε φωτα
MeSiaSs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Εγώ δε σας καταλαβαίνω ρε μάγκες όλους εσάς. Το μόνο πράγμα που μετράει είναι το current Experience σας. Αυτό που πρέπει να σας απασχολεί είναι να βρείτε μια 7-8 member active clan, είτε από τον κύκλο σας, είτε από ξεσκαρτάρισμα των καλύτερων από τα Ranked Solo/Duo που παίζετε. Εγώ μέσα από το LoL έχω βρει άτομα, που βρίσκονται στου διαόλου τη μάνα για χώρα και όχι μόνο παίζω Ranked και τα συναφή, αλλά έχω μάθει και τα προσωπικά τους (Full contact, skype κτλπ). Τι κάθεστε και κλαψουρίζετε (ΚΑΙ in public) για ένα σύστημα που λέγεται ELO και όσο χάνεις σου κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για να κερδίσεις. Και ωραία, φτάνεις από Solo/Duo 100.000 ELO.. τι κατάλαβες; Παίζεις με καλούς παίκτες; Αφού και πάλι μόνος σου είσαι και στηρίζεσαι σε ξένους.. ποιο το νόημα; Το μόνο που μετράει στο LoL είναι η ομάδα. Άρα το όποιο επίτευγμα μετράει μόνο με Full Premade, communication program on, και οργάνωση. Αντί να χάνετε το χρόνο σας κλαψουρίζοντας εδώ, μπείτε στα Official LoL Forums του Ευρωπαϊκού που λιώνετε, και κάντε Reply σε ένα από τα εκατομμύρια Clan Thread που αναζητούν μάχιμες ψυχές. Έτσι θα φτάσετε ψηλά στο ELO, και θα κουνάτε τα αφτιά σας officialy για ένα νούμερο που αξίζει κάτι. Απο πότε το να λες τα μειονεκτήματα ενός game είναι κλαψούρισμα?Επίσης αυτό το θέμα δεν λέγεται "Συζήτηση γύρω απο το League of Legends" άρα ο καθένας λέει ότι έχει να πει.Και ναι ο καθένας προσπαθεί να ανέβει στο elo όχι για να πεις ότι την έχεις μεγαλύτερη απο τον άλλον αλλά για όταν έχεις χρόνο να μπορείς να παίζεις πιο σωστά το παιχνίδι και κατ επέκταση να το ευχαριστηθείς περισσότερο, δεν είναι η ζωή μου το League of Legends αλλά ξέρω αυτού του τύπου τα σχόλια(γιατί κλαψουρίζετε) για να φανεί κάποιος πιο υπεράνω είναι να είχαμε να λέγαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις